Προς το περιεχόμενο

DET RAM

tls_2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω το εξης παρακατω προβλημα:

Εχω μια ASUS RAMPAGE EXTREME ΙΙ και στο LCD poster που ειναι πανω στην μητρικη μου λεει το μηνυμα DET DRAM...Δοκιμασα τις μνημες μ σε αλλο PC ενος φιλου και διαπιστωσαμε οτι δουλευουν κανονικα...Αρα το προβλημα ειναι οτι δεν χρονιζονται δοκιμασα να επαναφερω τις default ρυθμισεις στο bios και παλι δεν λειτουργησε αλλα οταν βγαζω την μια μνημη και το δουλευω μονο με την μια τοτε ανοιγει κανονικα το pc σε ολους τις παραπανω περιπτωσεις δεν ξεκιναει καθολου ο υπολογιστης...παιρνει ρευμα κανονικα η μητρικη και στο LCD poster δειχνει το παραπανω προαναφερθεν μηνυμα...Θα ηθελα να με βοηθησετε να χρονισω σωστα τις μνημες...Το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα και αλλες φορες στο παρελθον αλλα οταν εκανα clear cosmos τοτε αυτο λειτουργουσε κανονικα τωρα αυτο δεν πετυχαινει...Ευχαριστω εκ των προτερων... :D

Δημοσ.

θα σου απαντησω το βραδυ αυτη την στιγμη δεν ειμαι σπιτι...OCZ ειναι οι μνημες ακριβως δεν θυμαμαι το μοντελο

Δημοσ.

οκ θα σου απαντησω σε καμια ωρα οταν παω στο σπιτι εβαλα τον αδερφο μου να μου πει τι μοντελο ειναι και δεν ξερει και πολλα απο hardware για να το πειραξει αυτος...

Δημοσ.

Αν θες να είσαι σίγουρος (όσο είναι εφικτό), τρέξε bootable memtest για μερικές ώρες.

Αλλιώς άσ' το έτσι, τουλάχιστον μέχρι να παρατηρήσεις κάποια αστάθεια (όχι ότι είναι απαραίτητο να γίνει έτσι).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...