The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Εχω ένα πεντάμετρο καλώδιο hdmi v1.3. Με αυτό συνδέω την οθόνη-tv LG32LD450 με τον υπολογιστή μου, που έχει ΑΤΙ 3850 (dual dvi) με dvi-hdmi αντάπτορα. Η μοναδική περίπτωση να έχω εικόνα, είναι όταν μπουτάρω το pc. Ξεκινάει, αρχικά βλέπω το bios, μετά την οθόνη των xp αλλά όταν φτάνει λίγο πριν το login, χάνει το σήμα και μου γράφει wrong output και έπειτα no signal. Αλλά ακόμη και όταν βλέπω το bios, η οθόνη έχει κάπως παραμορφωμένα χρώματα. Οταν συνδέω την άλλη οθόνη που έχω (asus 22άρα-dvi) δουλεύει κανονικά και έχω εικόνα. Δοκίμασα να αλλάξω την ανάλυση σε 1080p προτού συνδέσω την τηλεόραση αλλά δεν είδα διαφορά.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δες αν το μάνουαλ αναφέρει συγκεκριμένη θύρα για σύνδεση με PC, αν κάνεις κλώνο δες τη ρυθμίσεις έχεις βάλει,το ότι δείχνει το bios σημαίνει ότι δεν σηκώνει την ανάλυση ή τον ρυθμό ανανεώσεις που έχουν τα windows.
The_Judas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 αν κάνεις κλώνο δες τη ρυθμίσεις έχεις βάλει Τι εννοείς με αυτό;
TheELF Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το να δείχνει τα ίδια και στο pc και στην tv δες εδώ αλλά και εδώ για να δεις της ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.