Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εξαρτάται,ρωτάς και τους παντρεμένους;

Όχι ρε φίλε!Δόξα το θεό που δεν έπινα κανένα γαλατάκι την ώρα που το διάβαζα θα μου το έβγαζες από τη μύτη! :D :D

Δημοσ.

sokolaclassicbig.jpg

Και άντε γειά!:-D

Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος.

Αυτό πηγα να ανεβάσω μόλις!!! :D

Εμείς που μεγαλώσαμε κιόλας με αυτό, το μουφοmilko μόνο στην Αθήνα το πίναμε όταν κατεβήκαμε για σπουδές, γιατί δεν υπήρχε και άλλο.

Τώρα βέβαια που το ΕΒΟΛίνο το βρίσκεις και Αθήνα (Σκλαβενίτη κατά κύριο λόγο) το μουφοmilko ξανά στο ράφι απούλητο ;)

• Like 1
Δημοσ.

εξαρτάται,ρωτάς και τους παντρεμένους;

ωραια αποψη εχεις για τις γυναικες!φανταζομαι την δικια σου θα την εχεις μονο για πηδημα, αρμεγμα και να κανει δουλειες?

Δημοσ.

Υπάρχει στην Αθήνα/Αττική το συγκεκριμένο γάλα ή είναι τοπικό σε κάποιο μέρος της χώρας?

Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο σοκολατούχο..

Τιμή περίπου ?

ναι υπάρχει. και σε στο κλασσικό μπουκάλι αλλά και σε μικρότερο "σφηνάκι". ειδικά στο carrefour/μαρινόπουλος το βρίσκω αρκετά συχνά. πολύ ωραίο γάλα. μαζί με το αντίστοιχο του "όλυμπος" είναι από τα αγαπημένα μου. από αυτά που φτάνουν στην αθήνα βέβαια. γιατί όταν είμαι επαρχία προτιμώ μικρότερες τοπικές παραγωγές που συνήθως είναι άπαιχτες. και σε γάλα αλλά και σε αναψυκτικά.

το συγκεκριμένο σοκολατούχο βέβαια είναι αρκετά γλυκό στη γεύση. εμένα μου αρέσει αλλά σε άλλους μπορεί να μην

και κλείνω με το γεγονός ότι είναι λίγο πιασοκόλικο στην τιμή. γύρω στο 1,40-1,50 το βρίσκω που σημαίνει ότι από την "φάρμα" παρασκευής του μάλλον έρχεται με τα...πόδια!!!

Δημοσ.

ωραια αποψη εχεις για τις γυναικες!φανταζομαι την δικια σου θα την εχεις μονο για πηδημα, αρμεγμα και να κανει δουλειες?

και για καμιά σφαλιάρα... humor sub zero ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

sokolaclassicbig.jpg

Και άντε γειά!:-D

Το καλύτερο γαλατάκι σοκολατούχο που παίζει,και μετά υπάρχουν άλλα 10 καλύτερα από το μουφομίλκο.Απορώ πως το παίρνει κόσμος.

EVOL, το σατανικό σοκολατούχο γάλα...

Δημοσ.

Μολις ηπια το Choco Cool απο την Ολυμπος. Αλλο γαλα!

Τρομερα γευστικο σοκολατουχο. Και το λευκο προτιμω επισης απο τη συγκεκριμενη εταιρια. Αυτο και της Μεβγαλ το λευκο το 1.5% (οχι επειδη κανω διαιτα αλλα λογο γευσης).

• 2 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...