angmar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Το παιχνίδι υποφέρει από CTD, τα Win δουλεύουν κανονικότατα μετά. Η συχνότητα είναι ψιλο random μπορεί μετά από 1 ώρα, μπορεί μετά από 3. BSOD είχα φάει μόνο μια φορά βλέποντας youtube, όπως έγραψα και πριν. Έβαλα το NB voltage στο 1.22, ήταν στο Auto και στα info δεξιά έγραφε Standard: 1.1v και τώρα περιμένουμε.
angmar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ανακεφαλαίωση, NB voltage σε 1.22 ή 1.3 πήγαν άκλαυτα, κρασάρει ακάθεκτο. Οποιαδήποτε, άλλη ιδέα δεκτή, είμαι στα πρόθυρα αγοράς λαδομπογιάς χρώματος μπλε. ΑΠΟΡΙΑ: μπορώ να πάω τη μητρική πίσω, ξέρω γω; Γιατί το σκέφτομαι μόνος μου τα βράδια και πραγματικά, τί να τους πω;
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες απ' την αγορά, πες ότι εκεί που πήγαινες να την βιδώσεις στο case, σου όρμηξε και σε δάγκωσε και θες τα λεφτά σου πίσω. Το ίδιο κάνει.
angmar Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Πέρασαν αρκετές περισσότερες, οπότε μάλλον δε μπορώ να το κάνω αυτό
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Φάκα της το ΜΠΑΪΟΣ τότε, και γύρνα την με βλέμμα α-λα Πεταλωτή όταν σε ρωτήσουν "τί έγινε"
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί μία συγκεκριμένη μητρική να έχει πρόβλημα με συγκεκριμένο παιχνίδι.
angmar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να έχει πρόβλημα μόνο μ ένα παιχνίδι, αλλά απ την άλλη είναι το μοναδικό που υπάρχει στον υπολογιστή μου Επίσης το random hardware error που βγάζει το prime95 στο blend σημαίνει μάλλον ότι το πρόβλημα υπάρχει γενικά. Λόγω της ημέρας δεν έλιωσα, τώρα που η τάση του NB έφτασε τα 1.3v. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα, οπότε θα κάνω ένα update.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Αφου ειπαμε να σταματησεις να προσπαθεις μεσω wine και ubuntu,τι το ζοριζεις?Και στην τελικη, σε περιμενουν οι κορεατες στη γωνια,αστο το κ@λοπαιχνιδο /inside joke Περα απο τις τσιμπημενες τασεις, βαλε και τις υπολοιπες σε καρφωτες default τιμες,μηπως κ παιζουν undervolts με την auto ρυθμιση.
angmar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά δε κατάφερα τίποτα. Το ΝΒ voltage έφτασε το 1,34 αλλά αλλαγή καμία, το crash επιμένει. Απελπισία.
jpan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αναβάθμισε το BIOS στην πιο πρόσφατη έκδοση ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socket775/P5QD_Turbo/ και βάλε τις μνήμες στα 2.2V
angmar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το bios είναι στην τελευταία έκδοση. Η μνήμες εργοστασιακά σηκώνουν μέχρι 2.0v, αν τις βάλω 2.2v μήπως τις μαμίσω;
jpan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το bios είναι στην τελευταία έκδοση. Η μνήμες εργοστασιακά σηκώνουν μέχρι 2.0v, αν τις βάλω 2.2v μήπως τις μαμίσω; Δε νομίζω ότι θα μαμιθούν με 2.2V, αλλά από την άλλη δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αρχικά τσέκαρε με το everest το βολτάζ των μνημών, για να δεις αν όντως η μητρική τις έχει στα 2V. Αν είναι κάτω από τα 2V ανέβασε κατά 0.1V.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.