Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μετά από αλλαγή μητρικής.

angmar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι υποφέρει από CTD, τα Win δουλεύουν κανονικότατα μετά. Η συχνότητα είναι ψιλο random μπορεί μετά από 1 ώρα, μπορεί μετά από 3.

BSOD είχα φάει μόνο μια φορά βλέποντας youtube, όπως έγραψα και πριν.

Έβαλα το NB voltage στο 1.22, ήταν στο Auto και στα info δεξιά έγραφε Standard: 1.1v και τώρα περιμένουμε.

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση, NB voltage σε 1.22 ή 1.3 πήγαν άκλαυτα, κρασάρει ακάθεκτο.

Οποιαδήποτε, άλλη ιδέα δεκτή, είμαι στα πρόθυρα αγοράς λαδομπογιάς χρώματος μπλε.

ΑΠΟΡΙΑ: μπορώ να πάω τη μητρική πίσω, ξέρω γω; Γιατί το σκέφτομαι μόνος μου τα βράδια και πραγματικά, τί να τους πω;

Δημοσ.

Αν δεν έχουν περάσει πάνω από 10 μέρες απ' την αγορά, πες ότι εκεί που πήγαινες να την βιδώσεις στο case, σου όρμηξε και σε δάγκωσε και θες τα λεφτά σου πίσω.

Το ίδιο κάνει.

Δημοσ.

Δε μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί μία συγκεκριμένη μητρική να έχει πρόβλημα με συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Εγώ δε θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να έχει πρόβλημα μόνο μ ένα παιχνίδι, αλλά απ την άλλη είναι το μοναδικό που υπάρχει στον υπολογιστή μου

Επίσης το random hardware error που βγάζει το prime95 στο blend σημαίνει μάλλον ότι το πρόβλημα υπάρχει γενικά.

Λόγω της ημέρας δεν έλιωσα, τώρα που η τάση του NB έφτασε τα 1.3v.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα, οπότε θα κάνω ένα update.

• Moderators
Δημοσ.

Αφου ειπαμε να σταματησεις να προσπαθεις μεσω wine και ubuntu,τι το ζοριζεις?Και στην τελικη, σε περιμενουν οι κορεατες στη γωνια,αστο το κ@λοπαιχνιδοtongue.gif

/inside joke

Περα απο τις τσιμπημενες τασεις, βαλε και τις υπολοιπες σε καρφωτες default τιμες,μηπως κ παιζουν undervolts με την auto ρυθμιση.

Δημοσ.

Το bios είναι στην τελευταία έκδοση. Η μνήμες εργοστασιακά σηκώνουν μέχρι 2.0v, αν τις βάλω 2.2v μήπως τις μαμίσω;

Δε νομίζω ότι θα μαμιθούν με 2.2V, αλλά από την άλλη δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αρχικά τσέκαρε με το everest το βολτάζ των μνημών, για να δεις αν όντως η μητρική τις έχει στα 2V. Αν είναι κάτω από τα 2V ανέβασε κατά 0.1V.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...