Προς το περιεχόμενο

Lenovo S10-2

Mark84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός netbook S10-2 αλλά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.Στη συσκευασία όαν το άνοιξα δεν υπήρχαν καθόλου CDs.Άφού τα Windows είναι αγορασμένα δε θα έπρεπε να υπάρχει αντιστοιχο cd όπως και για τους οδηγούς οι οποίοι ήταν σε εκτελέσιμη μορφή στον σκληρό παρ'ολο που δεν έχει cd-rom το netbook? Έρχομαι στο πιο βασικό όμως:Δε μπορώ με τιποτα να μπ στο internet είτε ασύρματα είτε με καλωδιο.Ενώ βρίσκει δίκτυο δε μπορει να συνδεθει.Δοκίμαα δικες μου IP και DNS αλλά και αυτόματες και τίποτα.Αφού έτρεξα τα διαγνωτικά μου έβγαλε τα ακόλουθα στο αρχειο που ακολουθει.Καμμια βοήθεια ρε παιδιά?

1.doc

Δημοσ.

δισκάκια δε χρειάζεται να έχεις, το backup είναι σε δευτερεύον partition του σκληρού σου δίσκου άν θελήσεις να κάνεις επαναφορά.

οδήγούς μπορείς να βρείς (και μερικές φορές πιο νέους) στη σελίδα υποστήριξης της ibm/lenovo βάζοντας το μοντέλο σου.

πχ για το δικό σου

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=/productpage/landingpages/productPageLandingPage.vm&validate=true&sitestyle=lenovo&&Brand=Notebooks%20and%20handhelds&brandind=10&Family=IdeaPad%20S10-2&familyind=453579&doctypeind=9&Type=S102&machineind=463500

απο οτι φαίνεται παίρνεις ip!

δοκίμασες με άλλο pc? δουλεύει;

να φανταστώ οτι στις συσκευές σου δεν έχεις κανένα 8αυμαστικό κίτρινο!

Δημοσ.

δισκάκια δε χρειάζεται να έχεις, το backup είναι σε δευτερεύον partition του σκληρού σου δίσκου άν θελήσεις να κάνεις επαναφορά.

οδήγούς μπορείς να βρείς (και μερικές φορές πιο νέους) στη σελίδα υποστήριξης της ibm/lenovo βάζοντας το μοντέλο σου.

πχ για το δικό σου

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?template=/product.do?template=/productpage/landingpages/productPageLandingPage.vm&validate=true&sitestyle=lenovo&&Brand=Notebooks%20and%20handhelds&brandind=10&Family=IdeaPad%20S10-2&familyind=453579&doctypeind=9&Type=S102&machineind=463500

απο οτι φαίνεται παίρνεις ip!

δοκίμασες με άλλο pc? δουλεύει;

να φανταστώ οτι στις συσκευές σου δεν έχεις κανένα 8αυμαστικό κίτρινο!

Όχι φίλε και για αυτό το λόγο έχω φάει φλασιά.Απο την άλλη οι συσκευες(ασυρματο και utp) βρίσκουν κανονικότατα δίκτυο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...