Vancas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα από τα παιδιά που ασχολούνται με τις τιμές των hardware να κάνουν μία κοστολόγηση στο περίπου για ένα pc και ένα netbook που πάνε για σπρώξιμο. Επειδή δεν είναι δικά μου δεν έχω όλα τα specs αλλά μία χοντρική τιμή πιστεύω μπορεί να βγεί. 1. PC Genuine lincense MS vista home premium Gigabyte 946S3 motherboard Intel Q6600 quad 2.4Ghz Nvidia 8600 GT 2GB Ram 1TB HDD Πληροφορίες για PSU, case και παραπάνω πληροφορίες για τύπο μνήμης RAM δεν έχω δυστυχώς αλλά το pc είχε αγοραστεί πριν δύο χρόνια από τα multirama περίπου 1.300€. 2. Netbook Asus EEEPC 1101 Πόσο το κόβετε να πιάνει το κάθε ένα περίπου. Το ξέρω πως δεν παίζει ρόλο αλλά ειδικά το pc έχει δουλέψει ελάχιστα. Thanks εκ των προτέρων και btw δεν έχω και τίποτα τρελές προσδοκίες.
forgotten Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον το σταθερο κατα την αποψη μου μπορει να παρει κανα 280 για το netbook 180 ευρω ισως βρεθει καποιος να το δωσεις αν και τωρα εχει καινουρια με 199 ωστοσο για 180 θα τ περνανε αν εχει και 6 cell
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Λόγω του Q6600 περισσότερο, θα το κοστολογούσα γύρω στα 300€ το desktop. Για το netbook κάπου εκεί θα έλεγα κι εγώ. Ελπίζω οι προαναφερθείσες τιμές να είναι εντός των προσδοκιών σου
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Aν θέλεις να φύγουν άμεσα και να μην τα βλέπεις στις αγγελίες για πολύ καιρό οι τιμές κυμαίνονται στα €200-€240 για το desktop και €150-€170 για το netbook. Δεν έχει σημασία πόσο τα είχες αγοράσει εσύ αλλά τι παίζει στην αγορά σήμερα...
Vancas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Αρχικά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. @JimboAthens Το ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο το πόσο είχε αγοραστεί τότε το pc. Το ανέφερα κυρίως επειδή δεν έχω όλα τα στοιχεία (PSU,Case κλπ) ως ένδειξη για τι μηχάνημα μιλάμε. @phanispal Κάπου εκεί τα υπολόγιζα και εγώ. Για να πω την αλήθεια υπολόγιζα το netbook στα 150euro και το pc να πουληθεί μαζί με μία οθόνη LG 20'' πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία 2.1 στα 400 euro. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα δω αν αξίζει να πουληθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.