poihths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εχω αυτο το σιτε σηκώσει www.thivabooks.gr το προβλημα μου είναι οτι τοχω σηκώσει σε σερβερ αλλον www.hostplan.gr και απλα το domain thivabooks κανει προώθηση το θεμα μου είναι ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τους τρόπους δηλωσης του σιτε μου στο google αφού τα metatags,htmls files που μου ζητάει να ανεβάσω βρίσκονται σε αλλο σερβερ το ερώτημα είναι υπαρχει αλλος τροπος;(χωρις να κανω μεταφορα domain) και κατι ακόμα μπορώ π.χ αν ανεβασω ενα αρχείο στο hostpan.gr /file/1.pdf να μπόρώ να το βλεπω απο το thivabooks.gr/file/1.pdf ?? και να μην χρειαζομαι το εφεδρικό domain name που μου δίνει ο host μου;
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τι ακριβως εννοεις? Απλα redirect εχεις κανει? Γιατι δεν βαζεις το domain name να δειχνει στους nameservers? δοκιμασε αυτο
poihths Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Τι ακριβως εννοεις? Απλα redirect εχεις κανει? Γιατι δεν βαζεις το domain name να δειχνει στους nameservers? δοκιμασε αυτο αυτο με το url το εκανα αλλα τπτ ακόμα αυτό με τους nameserver πως το κανω; αυτος που πληρώνω το domain εχει προαπαιτούμενο να δηλώνω τους δικους του nameserver για να μπορέσω να κανω redirect (απλο redirect εχω κανει) υπαρχει αλλος τρόπος; το domain name που πληρώνω και θελω να ισχυει ειναι αυτο www.thivaboks.gr και το domain name του host μου ειναι αυτο www.sinplin.hostplan.gr
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δες αυτον τον οδηγο, θα σε βοηθησει. Πρεπει να φυγω σε λιγο για ΤΕΙ αρα δεν προλαβαινω να σου γραψω περισσοτερα.
poihths Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δες αυτον τον οδηγο, θα σε βοηθησει. Πρεπει να φυγω σε λιγο για ΤΕΙ αρα δεν προλαβαινω να σου γραψω περισσοτερα. με βοηθησε αρκετα το προβλημα είναι οτι ο παροχος μου δεν εχει whm πανελ στο πακετο που εχω(Free) οποτε δεν γίνεται να δηλώσω την εγραφή στους δικούς μου nameservers
linkinpark4175 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καταλαβα, τοτε καντο απευθειας απο εδω: http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
poihths Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Καταλαβα, τοτε καντο απευθειας απο εδω: http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl δυστυχώς και αυτο το χω κανει εδω και καιρο οπως και στο yahoo... αλλά χωρίς αποτελεσμα δηλ ενα σιτε forwarded δεν εχει μελλον σε μηχανές αναζήτησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.