Προς το περιεχόμενο

τι σεμιναριο για δικτυα να κανω ?

doombringer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...

ειμαι τεχνικος η/υ με βασικες γνωσεις δικτυων σε περιβαλλον windows..

επειδη εχω πτυχιο ιεκ προγραμματιστη πολυμεσων και δεν εχω δουλεψει πανω στην συγκεκριμενη

ειδικοτητα και η εργασιακη μου εμπειρια ειναι πανω στο τεχνικο κομματι των υπολογιστων , ψαχνω

να κανω μια ουσιαστικη αναβαθμιση των γνωσεων μου και σκεφτομαι κατι σε δικτυα (π.χ. CCNA) η

κατι σε στησιμο δικτυων μεσω Windows Server εκδοσεων παλι με την αποκτηση καποιας πιστοποιησης..

τι θα μου προτεινατε να παρακολουθησω ωστε να να βρω ποιο ευκολα δουλεια σαν network administrator

η οπως αλλιως λεγεται η θεση ?

τι χρειαζεται να ξερει καποιος ωστε να μπορει να εργαστει σε τετοιες θεσεις που εχουν να κανουν με στησιμο

και πληρη παραμετροποιηση ενος δικτυου ?

πιστευετε οτι η αγορα ειναι ηδη κορεσμενη απο τεχνικους δικτυων και administrators και η δημιουργια sites

θα ηταν μια καλυτερη επαγγελματικη επιλογη ?

παρακαλω να μου απαντησουν επαγγελματιες του χωρου που ειχαν βρεθει στο παρελθον σε αντιστοιχη θεση

και τελικα τι επελεξαν..

ευχαριστω..

Δημοσ.

κανενας ? γιατι τοση αδιαφορια ρε παιδια ? νομιζα πως εδω μεσα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται επαγγελματικα με τα δικτυα και το internet .. οχι ?

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ότι οι "επαγγελματίες του χώρου" δουλεύουν συνήθως και μετά το σχόλασμα των υπολοίπων και ίσως να μην έχουν διάθεση ή κουράγιο να σου απαντήσουν; Μη γίνεσαι ανυπόμονος, θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις

Δημοσ.

πάρε ένα ccna αν και δεν θα δείς καμια τρελή διαφορά

windows server κλπ ξέχνα τα το Virtualization σιγά σιγά παίρνει τα πάντα εγώ με τον άνθρωπο που δουλεύω έχουμε γυρίσει τα πάvτα σχεδών σε όλες τις εταιρίες που έχει και υποστηρίζει σε linux server για host και τα υπόλοιπα virtual

Δημοσ.

Το καλυτερο σεμιναριο για δικτυα φιλε ειναι του.............. ξενυχτη :blink:

μωρε ναι καλα τα λες αλλα..πως αποδεικνυεις στον εργοδοτη οτι "ξενυχτησες" ?

ολοι πλεον ζητανε να εχεις και κανα 2 πιστοποιησεις..

Δημοσ.

μωρε ναι καλα τα λες αλλα..πως αποδεικνυεις στον εργοδοτη οτι "ξενυχτησες" ?

ολοι πλεον ζητανε να εχεις και κανα 2 πιστοποιησεις..

θα σου πω πως το αποδεικνυεις φιλε μου.

Οταν θα πας στο αφεντικο σου και εχεις τελειωσει ενα εξωτερικο wlan με vlan's σε εταιρεια με κεντρικο server και υποκαταστηματα οπου ολοι θα τιμολογουν μεσω κεντρικου σερβερ που αυτο θα σημαινει οτι σου δουλευουν και τα routes. Αυτα τα πραγματα κανενα CCNA, κ.λ.π. χαρτια που σε καταστουν γαματο κομπιουτερα.......... δε θα στα μαθει ;)

Δημοσ.

θα σου πω πως το αποδεικνυεις φιλε μου.

Οταν θα πας στο αφεντικο σου και εχεις τελειωσει ενα εξωτερικο wlan με vlan's σε εταιρεια με κεντρικο server και υποκαταστηματα οπου ολοι θα τιμολογουν μεσω κεντρικου σερβερ που αυτο θα σημαινει οτι σου δουλευουν και τα routes. Αυτα τα πραγματα κανενα CCNA, κ.λ.π. χαρτια που σε καταστουν γαματο κομπιουτερα.......... δε θα στα μαθει ;)

Σωστοςςς....πλεον το χαρτι δεν παιζει και μεγαλο ρολο, επειδη εχεισ ενα CCNA Η ΕΝΑ MCSA δεν σημαινει αυτοματως και οτι ξερεις.

Μαθαινεις με τα χρονια πανω στο setup και ειδικοτερα στο troubleshooting

Δημοσ.

τοτε γιατι ρε παιδια ολοι ζητανε ccna και msca τουλαχιστον σε ολα τα γνωστα sites αγγελιων ? α και ξεχασα τουλαχιστον 5ετη πειρα σε αυτα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...