ilias1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια. Το προβλημα που έχω έιναι το εξής: στο σπίτι μου είναι εγκατεστημένος απορροφητήρας(καινούργιος) με 2 μοτέρ ο όποίος κατα την λειτουργία του δείχνει οτι είναι αποτελεσματικός καθως αποροφά τους υδρατμούς, το πρόβλημα ξεκινά μετά απο καμια ώρα και αφου εχω τελείσει το μαγείρεμα,τοτε αρχίζει να στάζει νερό!!!Ανοιξα να δώ τι μπορεί α είναι αλλα το μόνο που κατάφερα ήταν να διαπιστώσω ότι οι σταγόνες προέρχονταν ανάμεσα απο τα δυο μοτέρ.το μοντέλο που έχω είναι franke Semi 60.Μπορεί να φανταστει κανείς απο πού προέρχετε και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω? Ευχαριστώ
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Τη μαλακία αυτό το πανί υαλοβάμβακα που έχει μέσα ο απορροφητήρας το έχεις αλλάξει ποτέ; Ή έχει γίνει σα μουσαμάς από τη μπίχλα και δεν απορροφάει πλέον;
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 ο απορροφητήρας του δεν εχει υαλοβαμβακας ή οτι σκατα ειναι εκείνο. τώρα αναφορικα με την υγρασία - σταγόνες μου το κάνει και εμένα όταν βράζω (π.χ. μακαρόνια) και πιστεύω οτι οφείλεται σε μικρά μοτερ αναλογικα της απόστασης που θα πρέπει να διασχίσουν τα "καυσαερια" (ειδικα αν προκειται για μαγειρεμα οσπρίων)
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 μπας και εχει μπει καμια γατα η κανα πουλι στο σωληνα εξαερισμου?
invisiblesurfer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Απο που σταζει? Εγω θα εβαζα μια τσιχλα εκει που σταζει και θα ειχα ησυχασει
avgou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 κατά πάσα πιθανότητα έχεις μεγάλο σωλήνα εξαερισμού ή έχει φράξει με κάποιο τρόπο η έξοδός του (πχ φωλιά πουλιού) και ο απορροφητήρας δεν έχει δύναμη να σπρώξει τον αέρα έξω με δύναμη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να συμπυκνόνονται οι υδρατμοί στα κατακόρυφα τοιχώματα του σωλήνα και να επιστρέφουν προς τα πίσω μέσα στον απορροφητήρα. Πρώτα θα πρέπει να τσεκάρεις την έξοδο του σωλήνα στον τοίχο για εμφράξεις. Ισως θα πρέπει να αλλάξεις το σωλήνα (αν είναι σπιραλ να βάλεις κανονικό), να μειώσεις την απόσταση που χρειάζεται για να βγούν έξω οι ατμοί (πιθανόν με μια καινούρια διαδρομή των σωληνώσεων ή νέα τρύπα στον εξωτερικό τοίχο) ή να πάρεις πιο δυνατό απορροφητήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.