EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Είδα έναν πίνακα σήμερα και ψάχνω να βρω ποιος είναι ο ζωγράφος. Ο πινάκας o οποίος είναι σουρεαλιστικός έχει κάτι παιδιά που παίζουν σε ένα δωμάτιο. Δεξιά υπάρχει μια πόρτα η οποία είναι ανοικτή και μπαίνει νερό, στο βάθος της πόρτα φαίνεται ένα πλοίο. Αριστερά υπάρχει κάτι παγωμένο, δεν θυμάμαι τι ακριβώς.
gamanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να είναι ο παρακάτω: Dominique Appia's "Entre les trous de la memoire" , αγγλιστί "between the gasps of memory" επίσημη σελίδα πόστερ για αγορά
BrollyFX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπόρεσα να κρατηθώ και θα ρωτήσω...Πως το βρήκες;
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπόρεσα να κρατηθώ και θα ρωτήσω...Πως το βρήκες; Ε,θα ξέρει από τέχνη,υπάρχουν ακόμα βλέπεις τέτοιοι άνθρωποι.
BrollyFX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα γνωρίζει αυτή τη μορφή της τέχνης,δεν αμφιβάλλω...Απλά λίγο το αφηρημένο της περιγραφής,λίγο το εντελώς άγνωστο προς εμένα αντικείμενο της ζωγραφικής, με έκαναν να απορήσω.Thumbs up!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να είναι ο παρακάτω: Dominique Appia's "Entre les trous de la memoire" , αγγλιστί "between the gasps of memory" επίσημη σελίδα πόστερ για αγορά Αυτός είναι, ευχαριστώ πολύ !
il29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να είναι ο παρακάτω: Dominique Appia's "Entre les trous de la memoire" , αγγλιστί "between the gasps of memory" επίσημη σελίδα πόστερ για αγορά είσαι πολύ καλός! ψάχνω κι εγώ έναν που μου έχει κολλήσει εδώ και μέρες...αλλά τον έχω δει πολύ καιρό πριν και ελάχιστα θυμάμαι... είναι με μια κοπέλα που κάθεται σ' ένα τραπέζι ψιλομελαγχολική και νομίζω καπνίζει,πίνει καφέ?...δεν παίρνω και όρκο... καμιά ιδέα?
christiana78 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Η ίσως αυτή του Hopper http://automathopper.blogspot.com/
il29 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η ίσως αυτή του Hopper http://automathopper.blogspot.com/ αυτόν.... ευχαριστώ και τους δυο σας.. άλλωστε ταίριαζαν τέλεια οι δύο με την περιγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.