mdr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Καποιες φορες , οταν χρησιμοποιω το πολυαγαπημενο μου airvideo για το ipad (προγραμμα live video converting στο pc και ταυτοχρονο streaming του video στο ipad μεσω router) το pc μου ξαφνικα σβηνει και οταν το ξανανοιγω μου βγαζει απλα την μαυρη οθονη των windows οτι κατι συνεβει και εκλεισαν αποτομα και αν θελω να κανω safe mode ή normal mode στα windows. Μετα απο αυτο το ξανακανει αμεσως στο ιδιο video ,αλλα και ευκολα και σε αλλα video. Εχω την εντυπωση οτι το κανει σε wmv αρχεια ή μετα απο πολλα forward στο ipad (αλλα σβηνει ενω παιζει κανονικα το video). Εχω την τελευταια εκδοση του airvideo και στο app του ipad και στο server program του pc. Δεν ξερω αν ειναι σχετικο αλλα θυμαμαι παλια το ιδιο προβλημα μου το εκανε και οταν εκανα video converting με το xilisoft video converter και χρησιμοποιουσε και τους 4 πυρηνες το προγραμμα , με λυση του προβληματος να το ρυθμισω να χρησιμοποιει μονο τους 2. (κατι αντιστοιχο δεν γινεται στον server του airvideo) Το συστημα μου ειναι: intel i5 [email protected] , 4GB RAM , NVidia GTX275 , Windows 7 Home 64bit (original) , ipad 3G/32GB ios 4.2 non JB.
jakegate7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 έχεις κοιτάξει τις θερμοκρασίες κατά την διάρκεια που χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα?
mdr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 οχι γιατι οταν το χρησιμοποιω ειμαι ξαπλα στο κρεββατι . Αλλα θα το κοιταξω συντομα σε δοκιμη και εμενα εκει παει το μυαλο μου. Αν ανεβαζει θερμοκρασιες τι κανουμε? (Ειμαι με μαμα ανεμιστηρα) (κανα καλο free temp monitor program εχουμε??)
mdr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν τελικά έχω σοβαρό πρόβλημα , δοκίμασα και με το Hw ,και με το easy tune της mb και με το προγραμμα του bios και όλα δείχνουν σε idle 70-80 c (!!!) και όταν βάζω το air video παει στους 99 c!!! Τι συμβαίνει , δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην απόδοση του pc και μάλιστα συχνά παίζω games στο high details χωρίς κάποιο πρόβλημα!!!!
mdr21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν τον άνοιξα , οανεμιστηρας ήταν μέσα στην σκόνη , αλλα το χειρότερο ήταν ότι είχε εξαφανιστεί σχεδόν όλη η πάστα και ότι είχε μείνει ήταν ξεραμενο. Τον καθαρισα έβαλα και μια πάστα που είχα και τώρα οι θερμοκρασίες μου είναι στο idle 52-59 και στο air video μετά απο πολύ ζορισμα 70-85 , αλλα χωρίς να σβήνει. Πάλι ψηλά δεν είμαι? Να πάω για CPU fan και καλύτερη πάστα? Έχετε να προτείνετε κάτι απο πλαίσιο? Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις guys
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Βελτίωσε το cable management και τη ροή αέρα όσο μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.