Προς το περιεχόμενο

HAf 932 - Noise issues

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πραγματικά ανάγκη τη βοήθεια σας σε αυτό το θέμα, το συντομότερο δυνατό..

Αγορασα το παραπάνω κουτί πριν 2 μέρες, ποιοτικά είναι άψογο.. αλλά έχω μερικά προβληματάκια θορύβου..

Όταν το πρώτο-άνοιξα, άκουγα έναν θόρυβο ο οποίος κατάλαβα πως δεν ερχόταν από ανεμιστήρα αλλά από κύκλωμα.. Έβγαζα και έβαζα τις συσκευές μία-μία για νά δω από που προέρχεται, και για να μην πολυλογώ ερχόταν από το σημείο των σκληρών δίσκων μου. Έχω 4 δίσκους συνδεδεμένους.. Και για κάποιο λογο προκαλούν έναν εντονότατο θόρυβο (σαν να πηγαινο έρχεται τάση ένα πράγμα) η οποία δεν συνηθίζεται και έχω τρελαθεί..

Το παλιό μου απλό κουτί, είχε το κλασικό συρτάρι για τους δίσκους, το οποίο όσο νάνε τους έκλεινε..αυτό έχει έναν ανοιχτό μηχανισμό ο οποίος τόυς έχει λοξά και ανοιχτά.. Και στην τελική κάνει αυτό τον ήχο..

Επίσης το μπροστινό ανεμηστιρακι για κάποιο λόγο το πιάνει και κάνει έναν θόρυβο σαν να ακουμπάει κάπου για λίγο, κάνει έναν μικρό βουητό και συνεχίζει σαν λούπα..αλλά αυτό με ένα σκούντημα συνήθως φεύγει..

Έχω σαλταρει, δεν ξέρω πως να κάνω αυτούς τους 2 θόρυβους να σκάσουν και μου έρχεται να βάλω πανιά ηχομόνωσης μέσα...

Δώστε μου καμιά συμβουλή ρε αγόρια γιατί δεν τη παλεύω....

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα κούκλα!

Κάνουν θόρυβο όλοι οι δίσκοι σου; Ή έχεις προσπαθήσει να εντοπίσεις αν ένας κάνει θόρυβο;

Ο ήχος στους δίσκους, σου μοιάζει σα να μην πατάνε καλά;

Για το μπροστινό ανεμιστηράκι ας το συζητήσουμε μετά

Δημοσ.

Ωραία, πρώτα οι δίσκοι.. μαζί σου.

Τους έβγαλα έναν-έναν και σίγουρα το θόρυβο τον κάνει το ΣΥΝΟΛΟ τους (όχι ένας ή δυο συγκεκριμένοι). Προσέξτε μόνο το ότι σίγουρα δεν είναι οι δίσκοι αποκλειστικά, γιατί αντι-προχθές που είχα ακόμη το αθόρυβο παλιό μου κουτάκι φορούσα τους ίδιους 4ης δίσκους στη σειρά και δεν είχα προβλήματα. Άρα τον θόρυβο τον κάνουν οι δίσκοι σε συνεργασία με το νέο κουτί.

Να έβαλα κάτι λάθος ή "κάπως" δεν παίζει.. αν δείτε στο web, μπαίνουν σε συρταράκια οι δίσκοι και μένουν εκεί.. δεν μπορώ να αλλάξω και κάτι..

ΈΝΑ πράγμα πρόσεξα.. Ανοίγω το καπάκι, και πιέζω το σίδερο που τους κρατάει με ΜΕΓΑΛΗ δύναμη προς τα μέσα, και ο έντονος θόρυβος σταματάει. Σαν να απορροφάω εγώ αυτήν την βουή.. είναι σαν τρεμούλιασμα ρε συ..

Υ.Γ: Να ξέρετε, το πρόβλημα με το ανεμηστηράκι, όταν συμβαίνει ενοχλεί πραγματικά το αφτί.. το παραπάνω όμως με τους δίσκους που πιάσαμε, είναι από τους θορύβους που αν τους προσέξεις θα σε ενοχλούν μέχρι να σου τραβήξει κάτι άλλο την προσοχή. Είναι βουητό, αλλά όχι κάτι το έξαλλο. -Για να κατατοπιστείτε και να μπείτε στο κλίμα σας τα λέω-

Δημοσ.

Το κουτί σου το είδα στο Net και είδα τα συρτάρια. Δεν είναι κλασικά δεινοσαυρικά βιδώνω βίδα και Άγιος ο Θεός :P

Δε θέλω να πιστέψω ότι είναι ελαττωματικό το κουτί σου, αλλά αν οι δίσκοι σου ήταν αθόρυβοι στο προηγούμενο και τώρα έχεις ουσιαστικά κραδασμούς και σε συνδυασμό με το ανεμιστηράκι που θέλει κλωτσιά :P (πλάκα κάνω), μου δίνει την αίσθηση ότι έπεσες σε προβληματικό κουτί.

Δύο φίλοι το έχουν και δεν ακούγεται κιχ.

Αλήθεια πότε το πήρες; Το έκανε το βουητό από την αρχή έτσι;

Δημοσ.

Που να δεις το Silverstone τι διαμάντι είναι...

FTP κουτιά ρε γαμώτη...

Ένα κάρο λεφτά και έχουν τέτοια προβλήματα.

Δοκίμασε τέλος πάντων να αγοράσεις λαστιχένιες ροδέλες από κάποιο χρωματοπωλείο και να τις βάλεις/εφαρμόσεις σε κάθε βίδα που βιδώνεις τον κάθε δίσκο. Ώστε να μην ακουμπάει ο δίσκος με το Cage άμεσα.

Δημοσ.

Καληνύχτεν

...ναι, σε πιστέψαμε.

~~~~~~~

...Koritsi, παρ' ό,τι το δήλωσες μάλλον δεν έχεις "βάλει κάτι καλά". Αν δηλαδή όπως λες βάζεις το χέρι σου και τρέμει, κάπου ακουμπάνε "λάθος" είτε τα συρτάρια ή οι δίσκοι (μιλάμε για χιλιοστά, ή ίσως και λιγότερο). Το θέμα είναι πως οι δονήσεις τους μεταδίδονται στο κουτί με αποτέλεσμα να σου 'χει φάει τ' αυτιά.

Είτε λοιπόν θέλουν οι δίσκοι πολύ πιο προσεκτικό βάλσιμο, ή κάποια πατέντα. Βαλ' τους πχ να κάτσουν σε βαμβάκι, ξέρω-'γω.

Για το δε ανεμιστηράκι, είτε κανένα ξέφραγο καλώδιο ακουμπάει πάνω του, ή απλά,,,άλλαξέ το.

* Επίσης, χρόνια σου πολλά, για τα Ινσομνιακά σου γεννέθλια.

Δημοσ.

Χαζη ερωτηση αλλα εχεις κουμπωσει καλα τους δισκους σε αυτα τα μαυρα ελλαστικα συρταρακια τους?

Γτ εχω το ιδιο κουτι και δε τριζει τπτ

Δημοσ.

Συντονισμός γτν :-(

Αυτό.

Και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Ghetto mod it βάζοντας κάτι στο cage που να απορροφά τους κραδασμούς, use your imagination.

Το φουρφούρι που στρώνει με την ρώσικη μέθοδο ή κάπου βρίσκει ή είναι ελλατωματικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...