Προς το περιεχόμενο

HAf 932 - Noise issues

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον δικό σου από πάνω που έχει φάει τα λυσσακά του να αποκρυπτογραφήσει το «γτν» πήγαινε ρα :Ρ

Ε, κατανόηση, είναι της παλιάς σχολής, έχει στο λεξιλόγιό του λέξεις όπως δισκέτα, καλωδιοταινία, format c: και τέτοια.

Δημοσ.

Στον δικό σου από πάνω που έχει φάει τα λυσσακά του να αποκρυπτογραφήσει το «γτν» πήγαινε ρα :Ρ

o δικός του έχω την εντύπωση ότι βρίσκεται στη λίστα αγνόησής του...

edit : ....Παλιάς σχολής...;!

..να σου καεί ο...ο...ο...SSB (ή κάπως έτσι τέλος πάντων), ρε!   :mad:

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και Καλημέρεν ντάντι :P

Σόρρυ που διακόπτω την αποκρυπτογράφηση του γτν, αλλά αν έδινα τα λεφτά που κάνει αυτό το κουτί και είχα Prob με θόρυβο και σε δίσκους και σε φουρφούρι, δε θα σκεφτόμουν τι πατέντα πρέπει να κάνω για να το κάνω να σκάσει. Επιστροφή και άλλο.

Να ήτανε μόνο ο θόρυβος από μεριάς δίσκων να έλεγα κάτι δεν κούμπωσε καλά. Αλλά ΚΑΙ το φουρφούρι; <_<

Δημοσ.

Ό,τι είπε ο liopyrας. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Δε θα βγάλουμε σκάρτο και το HAF. Μέχρι και Lian Li μπορεί να δεις (ακούσεις) να συντονίζει.

Δημοσ.

O συντονισμός που κάνει με τους δίσκους δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα του case, πολύ πιθανό με άλλους δίσκους να μη συμβαίνει και απλά να έπεσε στην περίπτωση.

Βέβαια δυο - τρία μονωτικά υλικά στο cage ενός ακριβού case θα έπρεπε να υπάρχουν, αλλά καλά να πάθουν κάποιοι που όταν ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ lian li μας γράφουν στο floppy τους!

;p

offtopic,

Δε θα μπορούσα να έχω τον wash σε ignore list, είμαι παιδί μεγαλωμένο με αρχές (not) που σέβεται πάντα τις απόψεις των ηλικιωμένων, είτε αυτές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια το thread σε spam orgy, είτε είναι γραμμένες σε κατεβατά που σου στερούν δυόμιση ζωές να τα διαβάσεις. :P

Μέχρι και Lian Li μπορεί να δεις (ακούσεις) να συντονίζει.

Αυτό δε το είπα εγώ ποτέ πάντως. :P

Δημοσ.

Ε τί άλλο να πούμε δια το κυτίον, TZIMΠΟ;

Δονείται, συντονίζεται, κορυφώνει - τέλος.

Το μόνο που μπορεί να κάνει η ιδιοκτήτρια είναι είτε να παίξει με πατέντες, ή όπως λέει και η πρώτη επίσημα αναγνωρισμένη κόρη μου από πάνω, να το γυρίσει πίσω.

ε τί να κάμω βρε μλκ <-γλώσσα των νέων κι εγώ , αφού στο πρώτο σου ποστ πάνω-κάτω επανέλαβες τα όσα είχα κι εγώ προτείνει, συν το γεγονός ότι νόμισες ότι ο Φάνης-Πάλης μίλαγε σε 'σένα - ακριβώς σαν να μην έβλεπες τα όσα είχα γράψει... <-μη μπερδεΒόμαστε, στον λιόπυρα αναφέρομαι

Δημοσ.

phanis δε το βγάζω σκάρτο γενικά :rolleyes: . Απλά το συγκεκριμένο ίσως λέω εγώ τώρα, να έχει φάει καμιά τούμπα σε καμιά μεταφορά και να θέλει κλωτσιές μπουνιές για να σκάει και να μην κάνει θόρυβο.

Αμαρτία δεν είναι να αρχίσει να του βάζει χαρτονάκια, βαμβακάκια από δω και από κει, για να απορροφήσουν τους κραδασμούς;

Ας κάνει μία να το αλλάξει και αν συνεχίζει, ε τότε ας του βάλει και τη γειτόνισσα να το κρατάει 24 ώρες το 24ωρο. :P

Δημοσ.

(όχι ότι δεν έχεις σήριους πόιντ - κάθε άλλο) ..αμαρτία όμως κόρη μου είναι και το να ξηλώνει τα πάντα από πάνω του - άσε που πολύ αμφιβάλλω πως θα δεχτούν την αιτιολογία της στο κατάστημα αγοράς, αν το πάει γι' αλλαγή...

Αν μ' ένα τσακ από 'δω - ένα τσακ από 'κει, κάνει καμμιά βιώσιμη πατεντούλα στα γρήγορα, αξίζει θα έλεγα να το κρατήσει.

Η ίδια βέβαια αποφασίζει τί.

Δημοσ.

ΟΤΙ ΠΕΙΣ ντάντι μου. Σου χαλάω εγώ χατήρι; Όχι πες :lol:

edit: Εγώ θα το άλλαζα ακόμα και αν το είχα πάρει απο το ΠΛΑΙΣΙΟ. Αμέ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...