petros_samurai Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Πηγα πλαισιο πριν λιγο να παρω παστα γιατι εχει προβλημα ο υπολογιστης μου και ισως φταιει αυτο,παρκαρω και παιρνω απο το αμαξι 5-6 ευρω ψιλα.Σκεφτομαι πως ειναι υπεραρκετα,λοιπιον 3 γραμμαρια 5,5 ευρω??????????Δηλαδη οκ ρε σεις αλλα για 3 γραμμαρια 5,5 ευρω?Σκανγκ να επαιρνα στα γυφτικα πιο φτηνα θα μου ερχοταν....ουστ...
alexis333 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Τι ειδους ροβλημα ειχες και πιστευες πως εφταιγε η παστα.. ??
Luciddream Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 δές το θετικά... θα μπορούσες να είχες πάρει μαζί 3-4 ευρώ...
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ περισσότερο γι' αυτό θα αγχωνόμουν. Ποιος γυρνάει πίσω, στο αυτοκίνητο!?
SwAToNeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εμ μα ήθελες και Arctic Silver εσύ. Της Coolermaster που δίνουν είναι μια χαρά. Στα γύφτικα παίρνεις K2 όχι purple haze.
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/Arctic-Cooling-Thermal-Paste-Arctic-Ceramique-22G-ZUWA-038.htm
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 phanispal αυτό είναι το μεγάλο σωληνάριο. Καλύτερα να έπαιρνε αυτή. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/CoolerMaster-High-Performance-Thermal-Paste-HTK-002-U1-GP.htm
petros_samurai Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Τι ειδους ροβλημα ειχες και πιστευες πως εφταιγε η παστα.. ?? Εκλεινε ο υπολογιστης οταν τον ανοιγα πολλα προγραμματα και γενικα οταν ετρεχε πολυ ραμ ισως τελικα να εχω προβλημα με ρευματα θα το παω σε ειδικο δεν την παλυεω αλλο.
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 phanispal αυτό είναι το μεγάλο σωληνάριο. Καλύτερα να έπαιρνε αυτή. http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/Thermal-Paste/CoolerMaster-High-Performance-Thermal-Paste-HTK-002-U1-GP.htm Μα γι' αυτό την παρέθεσα, επειδή θα την έχει για χρόνια.
DreadKnight Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 δές το θετικά... θα μπορούσες να είχες πάρει μαζί 3-4 ευρώ... χαχαχαχαχ +1
Benton Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Χαλανε αυτες οι παστες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα?εχω 2 σωληναρια Arctic Silver 5,ενα μεγαλο και ενα μικρο εδω και 2 χρονια περιπου...
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Αν είναι καλά κλειστές, δεν παίζει να παθαίνουν τίποτα.
Heatspreader Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν παθαίνουν τίποτα. Αυτό που κάνω είναι πριν τη χρησιμοποιήσω, την πρώτη "σταγόνα", την πετάω σε μία χαρτοπετσέτα.
popeye68 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ πήγα πριν κάνα 10-ήμερο στο ΠΛΑΙΣΙΟ Αργυρούπολης για Arctic Silver 5 αλλά μόλις ο πιτσιρικάς την έβγαλε από το συρτάρι και μου την έδωσε "χύμα" στο χέρι (δεν έγραψε καμμία απόδειξη), εγώ αντί να κατευθυνθώ προς το ταμείο, την έβαλα στην τσέπη και κατευθύνθηκα προς την αντίθετη κατεύθυνση: Tις σκάλες!!! Φτάνω ισόγειο βγαίνω έξω καβαλάω την BMW R1200 GS Adventure μου και χάθηκααα!!! Αν μάθαινα κιόλας ότι έχει 5,5€ θα χανόμουν ακόμη πιο γρήγορα. ΥΓ. Εννοώ έχασα τον προσανατολισμό μου μεταξύ ταμείου και σκάλας. Χα! χα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.