Προς το περιεχόμενο

No signal input

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω κανει τρελη αναζητηση πανω στο θεμα.εψαξα και σε αυτο το φορουμ.αλλα δεν γινετε τιποτα.

το πραγμα παει ως εξης.Εχω εναν υπολογιστη με:mobo asrock p4i48,pentium 4 @2,8 ghz(me multiplier 14x) vga card:invidia 6200 512mb 2x1gb buffalo ram psu:fsp blue storm 400watt(kalo) .

αυτα νομιζω χρειαζονται.ξεκιναω να στηνω το πισι για 20η φωρα(αυτη την φωρα μετα απο εναν εξωνιχιστικο καθαρισμο)ξαναβαζω πανω τα πραγματα τον ανοιγω ξεκιναει και βγαζει στην οθονη No signal input.απο οτι διαβασα το προβλημα ειναι η η μητρικη η η καρτα η η μνημες.το κακο ειναι οτι μου το βγαζει το μηνυμα.διαβαζω καπου πως με clear cmos θα φτιαξει.το κανω.τον ανοιγω δουλευει παω για φορματ το κανω παλι

No signal input.τεσπα τον ξανανοιγω κανω 750 δοκιμες με το ενα με το αλλο τυχαια ξαναπερνει μπρος.παμε παλι φορματ βαζω τα παντζουρια.κατι παραξενο ειναι οτι παω να βαλω ντριβερσ για την καρτα τους περναω ρεσταρτ το πισι και μετα μου βγαζει 800χ600 αναλυση 16μπιτ.τους βγαζω τους ντριβερσ μια χαρα η οθονη.δεν πειραζει λεω προχωραμε.παω να του κανω overclocking apo bios(οχι δεν εκανα κατι λαθος)παλι μου βγαζει No signal input.να πω πως για καποιο λογο η μητρικη δεν εχει ουτε λαμπακια ουτε ειχε πανω το ηχειακι για τα μπιπ.τι κανουμε?

Δημοσ.

μα περσυ την πηρα :( ενταξυ εφαγε λιγο overclocking αλλα πανω σε αυτα που ηταν προγραμματισμενη να τρωει(ερχετε με ενα σαν προγραμμα για overclocking που στην ανεβαζει εως +10%.-οκ την εφτανα μερικες φωρες στο +15~20).αλλα στον χρονο πανω τα εφτυσε?

edit:τωρα ανοιξε τον πηγα στα 3.1 και δεν φορτωνει λειτουργικο

εδιτ 2:τωρα εφαγε ρεσταρτ και παλι το μυνημα :D :blink:

Δημοσ.

γιατι ομως μια παιζει μια δεν παιζει?:/ και ετσι και αλλιως παω για καινουργιο πισι που ανεβασα στο αλλο ποστ.απλα για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις και μεχρι να το φτιαξω

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε.στην αρχη ειχε να κανει με τα βολτ κατι εκαναν καποια φαν που εβαλα.αφου τα εφτιαξα μετα προβλημα με οβερκλοκινγκ ηταν οτι δεν ειχαν πειραξει το νορθμπριντζ.τωρα το μικρο μ μηχανηματακι θα παει στα 3,2 και η μικρη μου καρτουλα θα ξετιναχτει :lol: ευχαριστω για την βοηθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...