LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 για σας μάγκες θέλω να ρωτήσω αυτό το πληκτρολόγιο 1) το e-shop το είχε βάλει στα crazy sundays μια μέρα. μπορεί κάποιον να μου πει τη τιμή είχε. 2) άμα το έχει κάποιος μπορεί να μου πεί μια άποψη για αυτό. 3) απο pc1 μου βγαίνει στα 37 ευρό για να το πάρω απο Ξάνθη. αξίζει την αγορά?
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το έχω πάρει εγώ στα 31.50€ με εκείνη την προσφορά, αλλά όχι στα χέρια μου ακόμα :Ρ Οπότε δε μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι τι παίζει. Σε 10 μέρες περίπου θα το τσεκάρω, αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα σου έχει πει άλλος την άποψή του. Απ' όσα έχω διαβάσει, δει (στο τούμπι), είναι πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματά του.
LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 και εγω αυτό λέω. δηλαδή στα 37 ευρά μια χαρά είναι, να μην έχω τύψεις αν έδωσα πολλά μετα. είομαι σε δίλημμα τώρα α το παραγγείλω όχι. έχω και το sidewinder mouse και άμα πάρω και αυτό θα είμαι κομπλέ
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Όχι, δε θεωρώ πολλά τα 37€ για αυτό το πληκτρολόγιο.
LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 για να δούμε τότε, πότε θα μπώ στην τρέλα να το παραγγείλω σκέφτομαι να το παραγγείλω τώρα αλλά άς έρθει το crazysundays μπάς και έχω τύχει να το βάλουν εκεί
LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 σε αυτήν την κρίση πλέον όλα τα σκέπτομαι :unsure: :unsure:
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Να το βάλουν πάλι; Δε νομίζω, δύσκολο μου φαίνεται.
LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ς αμα δεν το βάλουν το παραγγέλνω απο pc τη να κάνουμε. στα 44 ευρά δεν το αγοράζω με τίποτα απο e-shop πάντως το low profile των κουμπιών μου αρέσει πολύ. επίσης πρέπει να έχει και φωτιζόμενα κόκκινα κουμπιά όπως παρατήρησα
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Με ρυθμιζόμενη ένταση μάλιστα: Επίσης το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι μαγνητικό και μπαίνει είτε αριστερά, είτε δεξιά
LeoNaXe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ε καλα review περίμενα αλλα όχι και απο Κινέζο :lol: :lol: ωραίο φαίνεται. εύχομαι να μας απογοητεύσει
phanispal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 1. Γιαπωνέζος πρέπει να είναι. 2. Γιατί έυχεσαι να μας απογοητεύσει; :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 για να δούμε τότε, πότε θα μπώ στην τρέλα να το παραγγείλω σκέφτομαι να το παραγγείλω τώρα αλλά άς έρθει το crazysundays μπάς και έχω τύχει να το βάλουν εκεί Ακόμα και να το βάλουν crazysundays πάλι στα σντίστοιχα χρήματα που κοστίζει στο pc1 θα είναι. Καρατσεκαρισμένο σε δεκάδες προιόντα. Το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσα. Αν σκοπεύεις να πάρεις gaming πληκτρολόγιο τότε είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα. (Να φανταστείς ότι το Thermaltake challenger λίγων ημερών το έβαλα στην άκρη αβασάνιστα ...)
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Το έχω πάρει εγώ στα 31.50€ με εκείνη την προσφορά, αλλά όχι στα χέρια μου ακόμα :Ρ Ακόμα ρέι? Μέχρι να το πάρεις επιτέλους στα χέρια σου θα έχει βγάλει rev.b!
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι ωραιο πληκτρολογιο αλλα εχει ενα τεραστιο αρνητικο για μενα δεν εχει ποδαρακια να σηκωνεται υπο γωνια
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξαιρετικό πληκτρολόγιο.Το έχω εδώ και λίγο καιρό και ευχαριστιέμαι να πληκτρολογώ.Τα πλήκτρα του έχουν πολύ ωραία αίσθηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.