Προς το περιεχόμενο

MS SIDEWINDER X6

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας μάγκες θέλω να ρωτήσω αυτό το πληκτρολόγιο

1) το e-shop το είχε βάλει στα crazy sundays μια μέρα. μπορεί κάποιον να μου πει τη τιμή είχε.

2) άμα το έχει κάποιος μπορεί να μου πεί μια άποψη για αυτό.

3) απο pc1 μου βγαίνει στα 37 ευρό για να το πάρω απο Ξάνθη. αξίζει την αγορά?

200001917_2.jpg

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έχω πάρει εγώ στα 31.50€ με εκείνη την προσφορά, αλλά όχι στα χέρια μου ακόμα :Ρ

Οπότε δε μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι τι παίζει. Σε 10 μέρες περίπου θα το τσεκάρω, αλλά μέχρι τότε σίγουρα θα σου έχει πει άλλος την άποψή του.

Απ' όσα έχω διαβάσει, δει (στο τούμπι), είναι πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματά του.

Δημοσ.

και εγω αυτό λέω. δηλαδή στα 37 ευρά μια χαρά είναι, να μην έχω τύψεις αν έδωσα πολλά μετα.

είομαι σε δίλημμα τώρα α το παραγγείλω όχι. έχω και το sidewinder mouse και άμα πάρω και αυτό θα είμαι κομπλέ

Δημοσ.

για να δούμε τότε, πότε θα μπώ στην τρέλα να το παραγγείλω σκέφτομαι να το παραγγείλω τώρα αλλά άς έρθει το crazysundays μπάς και έχω τύχει να το βάλουν εκεί

Δημοσ.

ς αμα δεν το βάλουν το παραγγέλνω απο pc τη να κάνουμε. στα 44 ευρά δεν το αγοράζω με τίποτα απο e-shop

πάντως το low profile των κουμπιών μου αρέσει πολύ. επίσης πρέπει να έχει και φωτιζόμενα κόκκινα κουμπιά όπως παρατήρησα

Δημοσ.

ε καλα review περίμενα αλλα όχι και απο Κινέζο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ωραίο φαίνεται. εύχομαι να μας απογοητεύσει

Δημοσ.

για να δούμε τότε, πότε θα μπώ στην τρέλα να το παραγγείλω σκέφτομαι να το παραγγείλω τώρα αλλά άς έρθει το crazysundays μπάς και έχω τύχει να το βάλουν εκεί

Ακόμα και να το βάλουν crazysundays πάλι στα σντίστοιχα χρήματα που κοστίζει στο pc1 θα είναι. Καρατσεκαρισμένο σε δεκάδες προιόντα.

Το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα χρήματα που έδωσα.

Αν σκοπεύεις να πάρεις gaming πληκτρολόγιο τότε είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα. :)

(Να φανταστείς ότι το Thermaltake challenger λίγων ημερών το έβαλα στην άκρη αβασάνιστα ...)

Δημοσ.

Το έχω πάρει εγώ στα 31.50€ με εκείνη την προσφορά, αλλά όχι στα χέρια μου ακόμα :Ρ

Ακόμα ρέι?

Μέχρι να το πάρεις επιτέλους στα χέρια σου θα έχει βγάλει rev.b! :lol:

Δημοσ.

Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξαιρετικό πληκτρολόγιο.Το έχω εδώ και λίγο καιρό και ευχαριστιέμαι να πληκτρολογώ.Τα πλήκτρα του έχουν πολύ ωραία αίσθηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...