Προς το περιεχόμενο

MS SIDEWINDER X6

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ωραιο πληκτρολογιο αλλα εχει ενα τεραστιο αρνητικο για μενα

δεν εχει ποδαρακια να σηκωνεται υπο γωνια

Χμμ ισχύει αυτό; Και για μένα αποτελεί μειονέκτημα, το οποίο όμως μπορεί να παρακαμφθεί εύκολα (λίγα ποδαράκια έχω σπάσει κι έχω φτιάξει παλιότερα κατά τη διάρκεια του gaming; :Ρ).

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Y ισχυεο τοχει ενας φιλος και του εχει απο κατω ενα πετσετακι :P

Εμένα δικός μου δεν έχει τίποτα από κάτω.. μου φάνηκε μαλακία να πληκτρολογώ σε κάτι τέτοιο :/

Πόσο άμπαλοι για να μην βάλουν ποδαράκια; :D

Δημοσ.

Χμμ ισχύει αυτό; Και για μένα αποτελεί μειονέκτημα, το οποίο όμως μπορεί να παρακαμφθεί εύκολα (λίγα ποδαράκια έχω σπάσει κι έχω φτιάξει παλιότερα κατά τη διάρκεια του gaming; :Ρ).

Nαι Φάνη δεν διαθέτει ποδαράκια το X6. Εμένα δεν με προβλημάτισε αυτό διότι ουδέποτε τα χρησιμοποιούσα. Για κάποιον όμως που είναι απαραίτητα πιστεύω το πρόβλημα λύνεται εύκολα χωρίς μόντες κλπ.

Μια πρώτη σκέψη είναι να τοποθετήσεις στο μπροστινό μόνο μέρος στις γωνίες δεξιά - αριστερά απο κάτω 2 μικρά αυτοκόλλητα τσοχάκια ή αυτοκόλλητα σιλικονάκια σαν αυτά που βάζουν στα πόδια απο τα έπιπλα ή τις πόρτες απο τα ντουλάπια. Με αυτόν τον τρόπο θα ανυψωθεί 1-2 εκατοστά και δεν θα γλυστράει κιόλας όπως με τα πόδαράκια. μπορείς να βάλεις και 2 - 3 τσοχάκια μαζί το ένα πάνω στο άλλο να ανέβει παραπάνω. Εγγυημένη δουλειά. :P

Δημοσ.

Προσοχή: είτε από CSs είτε από pc1 σε αυτή την χαμηλή τιμή το εν λόγω πληκτρολόγιο έρχεται σε μορφή "bulk". Βασικά, έρχεται σε χάρτινη θήκη αλλά λείπει το εξωτερικό περιτύλιγμα της χάρτινης συσκευασίας με τα χρώματα/λογότυπα της Microsoft, κατά τα άλλα ότι έρχεται με τη retail συσκευασία, υπάρχει και σε αυτή.

Έξοχο για τα λεφτά του, με τσίλικα ρυθμιστικά φωτεινότητας και έντασης ήχου. Το αριθμολόγιο πήγε πατάρι κατ'ευεθείαν (θα το χαρίσω σε κανέναν που δουλεύει σε λογιστικό γραφείο...), τα ποδαράκια ουδέποτε ήταν θέμα, ωραία αισθητική και αίσθηση.

Προσοχή2: το e-shop και το pc1 τα έχουνε σπάσει εδώ και καιρό! Παλιότερα, οι παραδόσεις με το γνωστό κίτρινο αμάξι του e-shop γινόντουσαν ΧΩΡΙΣ χρέωση ταχυδρομικών/μεταφορικών, πλέον, στη "χωριστά τσανάκια" εποχή, το pc1 χρεώνει κανονικότατα μεταφορικά (οπότε στα 37€ της τιμής προσθέστε και άλλα 5€ τουλάχιστον ταχυδρομικά).

ΥΓ. Ο reviewer στο video καμμένο γιαπώνι είναι . . . :D

Δημοσ.

Kαλά το ότι είναι bulk εννοείται, το ανέφερε μάλιστα και στο site του το e-shop. Μάλιστα έχει και ένα χρόνο εγγύησης.

Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσεις την απλή συσκευασία, δεν του λείπει κάτι. Έρχεται κομπλέ με cd λογισμικού, κάτι περισσότερο δεν νομίζω ότι χρειάζεται. :)

Δημοσ.

Το είχα πάρει και εγώ από εκείνη την προσφορά.

Είναι πολύ όμορφο πληκτρολόγιο, ο φωτισμός του είναι πάρα πολύ καλός και ρυθμιζόμενος ;) , επίσης έχει ένα σορό ρυθμίσεις για μακροεντολές κλπ ακόμα δεν το έχω ψάξει τι παίζει, τα πλήκτρα είναι καλοσχεδιασμένα και τα πατάς εύκολα.

Παρόλα αυτά εμένα δυστυχώς δεν με βολεύει, για fps που παίζω είναι τραγική η κατάσταση δεν μπορώ να πατήσω τα πλήκτρα σωστά δεν ξέρω κάτι δεν πάει καλά με τις αποστάσεις ή είναι πρόβλημα συνήθειας από το παλιό μου keyboard (microsoft comfort).Είναι και αναλόγως τι δάχτυλα έχεις. Δεν έχει και ποδαράκια όπως είπαν και οι άλλοι.

Το έχω κρατήσει σαν δεύτερο μέχρι να δω αν θα μπορέσει να με βολέψει σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό χαίρεσαι να το βλέπεις, τώρα στην χρήση είναι άλλο θέμα, στα πληκτρολόγια/ποντίκια είναι θέμα συνήθειας και πως είναι τα χέρια μας για να μας βολέψει κάτι.

Έρχεται κομπλέ με cd λογισμικού, κάτι περισσότερο δεν νομίζω ότι χρειάζεται. :)

Δεν θυμάμαι να είχε cd εμένα, αλλά καλύτερα έχει γεμίσει ο τόπος, drivers εύκολα από την microsoft. :)

Δημοσ.

Το είχα πάρει και εγώ από εκείνη την προσφορά.

Είναι πολύ όμορφο πληκτρολόγιο, ο φωτισμός του είναι πάρα πολύ καλός και ρυθμιζόμενος ;) , επίσης έχει ένα σορό ρυθμίσεις για μακροεντολές κλπ ακόμα δεν το έχω ψάξει τι παίζει, τα πλήκτρα είναι καλοσχεδιασμένα και τα πατάς εύκολα.

Παρόλα αυτά εμένα δυστυχώς δεν με βολεύει, για fps που παίζω είναι τραγική η κατάσταση δεν μπορώ να πατήσω τα πλήκτρα σωστά δεν ξέρω κάτι δεν πάει καλά με τις αποστάσεις ή είναι πρόβλημα συνήθειας από το παλιό μου keyboard (microsoft comfort).Είναι και αναλόγως τι δάχτυλα έχεις. Δεν έχει και ποδαράκια όπως είπαν και οι άλλοι.

Το έχω κρατήσει σαν δεύτερο μέχρι να δω αν θα μπορέσει να με βολέψει σαν ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό χαίρεσαι να το βλέπεις, τώρα στην χρήση είναι άλλο θέμα, στα πληκτρολόγια/ποντίκια είναι θέμα συνήθειας και πως είναι τα χέρια μας για να μας βολέψει κάτι.

Δεν θυμάμαι να είχε cd εμένα, αλλά καλύτερα έχει γεμίσει ο τόπος, drivers εύκολα από την microsoft. :)

Εμένα είχε κανονικά πάντως. Βέβαια δεν είναι θέμα όπως είπες τους κατεβάζεις πανεύκολα. :)

Δημοσ.

Μια διόρθωση μόνο στο κατατοπιστικό post του Navu: Το PC1 το έχει στα 31.5€, οπότε με τα μεταφορικά βγαίνει στα 36.50€, εξού και τα 37€ που ανέφερε ο LeoNaXe.

Οπότε δεν πάει στα 42 με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

1. Γιαπωνέζος πρέπει να είναι.

2. Γιατί έυχεσαι να μας απογοητεύσει; :Ρ

2) Ξέχασα να βάλω το ΜΗΝ :P :P :P

Δημοσ.

Ειναι ωραιο πληκτρολογιο αλλα εχει ενα τεραστιο αρνητικο για μενα

δεν εχει ποδαρακια να σηκωνεται υπο γωνια

όπως είπε και ο λεονίδας με λίγη σιλικόνη ή κάτι α΄λλο εύκολα λυνετε αυτό το πρόβλημα, τουλάχιστον θα μπορείς να ρυθμίζεις και το ΄ήψος του ανάλογα στα μέτρα σου :blink: :blink: :blink:

Δημοσ.

άμα δεν σε βόλεψε φίλε μου να το κανονίσουμε για καμία καλή τημούλα να το πάρω άμα είναι σε καλή κατάσταση ακόμα :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Δημοσ.

εχω το πληκτρολογιο αυτο κανα μηνα...μεγαλο ξενερωμα που δεν εχει ποδαρακια οταν τα εχεις συνηθισει ποσο μαλιστα οταν εχει υποδοχες για αυτα αλλα απλα δε τα εχει μεσα...οπως και να το στηριξεις θα γλυστρισει στο gaming.

κατα τα αλλα ειναι λιγο καγκουρικο με τα φωτα και τις γωνιες αλλα τα πληκτρα εχουν ωραια αισθηση...επισης εχει πολλα κουμπια που δεν εχω ιδεα τι κανουν.εγω απλα το συνδεσα πανω και επαιξε ουτε drivers δεν εβαλα.επισης πολυ βολικο το αριθμητικο για εισαγωγη δεδομενων με πολυ καλη αισθηση,σπανια να χασω πληκτρο χωρις να κοιταω εννοειται...

το χα παρει 30 κατι απο σκρουτζ...

Δημοσ.

φίλε μου αυτά που λες ότι σε ξενέρωσαν μπορείς να τα διορθώσεις ΄ψπος αναφέραμε. αναλόγως εσύ σε τι επιφάνεια το έχεις βάλει και αυτό έτσι θα σου φέρετε.

και τα φώτα που λες είναι ρυθμιζόμενα για της ανάγκες σου.

Δημοσ.

πάρτο μην το σκέφτεσαι. Πολύ καλός φωτισμός, πλήθος κουμπιών για macro εντολές η οποίες είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες και μπορούν να γίνουν και On the fly (βολικό αν παίζεις ΜΜΟRPG κλπ). Η έλλειψη απο τα ποδαράκια δεν με ενόχλησε καθόλου. Ούτε εμένα είχε cd, κατεβάζεις απο Microsoft οτι χρειαστεί

Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, δεν βρίσκεις παρόμοιο στα 30+ €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...