Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση ssd

jordan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΠΌ ΤΟ msconfig αφαιρείς ότι πρόγραμμα θες. ανώφελο πιστεύω να εκινείς προγράμματα με τα windows . σε μένα φορτώνει μόνο το antivirus kai το μενού του ήχου. όλα τα άλλα με ένα κλικ ανοίγουν.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Αναφέρουν μάλιστα, ότι καλά καλά δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν το "Καλώς ήλθατε"

Ετσι ειναι Karmen,δεν προλαβαινω να δω καν την welcome screen.Απο κει που δειχνει την σημαια,κατευθειαν σε πεταει στην επιφανεια εργασιας.Γυρο στα 15 sec κανει να bootαρει.Στο shut down Μου κανει κανα 8αρι sec και μου τη σπαει.Στην αρχη θυμαμαι μολις ειχα κανει την εγκατασταση εκανε 3.Τωρα πιο κ@λοπρογραμμα τον καθυστερει να κλεισει δεν ξερω.Γενικα εχει μειωθει πολυ ο χρονος που κανει για το boot,τα προγραμματα ανοιγουν ακαριαια και ολη η αποκριση του υπολογιστη εχει βελτιωθει σημαντικα.Στα παιχνιδια να πω την αληθεια δεν παρατηρησα καμια διαφορα,ισως αν βαλω κανενα που το επαιζα με τον hdd και συγκρινω αλλα τωρα σωθηκες.

Δημοσ.

wei score πρωτεύον δίσκος 7,7.

7,7 είναι όλα εκτό επεξεργαστή που είναι 7,5.

πριν με το μηχανικό είχα 5,9 :lol:

Ολοι οι μηχανικοι δισκοι 5,9 παιρνουν,ακομα και οι raptors.Τωρα οι ssd στο 7αρι παιζουν.Οι πιο πολλοι 7,6-7,7 παιρνουν.

Δημοσ.

Ολοι οι μηχανικοι παιρνουν 5.9, δε ξερω αν καποιος πολυ παλιος παρει λιγοτερο.

Με ποια μνημη και καρτα εχεις 7.7?

Δημοσ.

Ολοι οι μηχανικοι παιρνουν 5.9, δε ξερω αν καποιος πολυ παλιος παρει λιγοτερο.

Με ποια μνημη και καρτα εχεις 7.7?

ta έχω στην υπογραφή :rolleyes:

Δημοσ.

Απορω πως σου δινeι μνημη 7.7 με τετοια χαλια timings.

Εγω με 1600αρες και cl7 μου δινει 7,5 και αυτος με 9αρια του δινει 7,7?Οτι να 'ναι ειναι αυτος ο δεικτης των windows.

Δημοσ.

5 σελίδες και ακόμη να ποστάρεις ένα bench να δούμε! :lol:

τα έχω γράψει τα bencmark . απλά δεν ξέρω να κάνω επικόληση και τα γράφω επιγραμματικά.

τα timings γιατί είναι χάλια? οι συγκεκριμένες μνήμνες γίνονται overclock μέχρι 2000.

ποια timings είναι σωστά?

Δημοσ.

ούτε το παίζω ειδήμων και για αυτό ποστάρω και ρωτάω. τώρα αν βγάζει το wei των windows 7,7 τις μνήμες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

και το crystal disk mark μου βγάζει 214 read seq. και σε άλλο post με τον ίδιο δίσκο βγάζει 234....απλά ποστάρουμε να βλέπουμε αποτελέσματα.

αυτό το λέω για να μην yπάρχουν post "γιατί αυτός και όχι εγώ?"

Δημοσ.

όσο για τις συγκεκριμένες μνήμες είναι αυτές

http://www.memoryc.com/computermemory/ddr3ram/4gbskillripjawpc316000cl9dualkit2000mhz.html

τις δίνει 9-9-9-27.

τελικά πρέπει να είναι πολύ χάλια αυτές οι μνήμες

και τι μου προτείνετε να κάνω? να τις κατεβάσω σε 7-7-7, 8-8-8???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...