Προς το περιεχόμενο

Χιόνια -φωτό, εντυπώσεις κτλ.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ το έχει στρώσει πάντως. Και στους δρόμους ακόμα, ασχέτως που τα διερχόμενα αυτοκίνητα το έχουν λιώσει. Και συνεχίζει να ρίχνει. B)

εδω?????????????????????

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψηλα,βορεια.Διονυσος μερα.Εκτος πολης Αθηνων.Μεσα στην Αθηνα πουθενα δεν το εχει στρωσει.Εαν το στρωσει Αθηνα θα ενημερωσω

εσυ κανεις live ανταποκριση απο σοχο?

Δημοσ.

Παγετο δεν μπορεις να εχεις φιλε μου στην Αθηνα με θετικες θερμοκρασιες.Αυτη την στιγμη το κεντρο της Αθηνας εχει +3.2 βαθμους κ πουθενα μεσα στην πολη δεν παιζει αρνητικη θερμοκρασια.Εδω λεμε δεν το εχει στρωσει καν.Οριακα αρνητικες στα υπερβορεια προαστεια μονο κ πανω προς Πεντελη.

Παγετός νοήται απο τους 4°C για το όχημα,εξ'ού και το προειδοποιητικό *ΝΤΙΝ* στα περισσότερα.Αν συνυπολογίσουμε στο γεγονός οτι οι βροχές που περιμέναμε δέν ήρθαν ποτέ και οι δρόμοι είναι μέσα στην βρώμα εδώ και 2 μήνες (βρώμα που έχει γίνει γλίτσα btw),βάζεις ένα + στα road hazards.

Και ευχαριστώ για το update κε. χομπίστα μετεωρολέγε απο το νησί,άλλα ανοίγοντας το παράθυρο μπορώ να κρίνω αν το έχει στρώσει ή όχι...

Δημοσ.

Παγετός νοήται απο τους 4°C για το όχημα,εξ'ού και το προειδοποιητικό *ΝΤΙΝ* στα περισσότερα.Αν συνυπολογίσουμε στο γεγονός οτι οι βροχές που περιμέναμε δέν ήρθαν ποτέ και οι δρόμοι είναι μέσα στην βρώμα εδώ και 2 μήνες (βρώμα που έχει γίνει γλίτσα btw),βάζεις ένα + στα road hazards.

Και ευχαριστώ για το update κε. χομπίστα μετεωρολέγε απο το νησί,άλλα ανοίγοντας το παράθυρο μπορώ να κρίνω αν το έχει στρώσει ή όχι...

σε μενα μολις παει +3 βγαζει ''possible ice on road'' γιατι αλλη θερμοκρασια του αερα και αλλη του εδαφους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ το έχει στρώσει πάντως. Και στους δρόμους ακόμα, ασχέτως που τα διερχόμενα αυτοκίνητα το έχουν λιώσει. Και συνεχίζει να ρίχνει. B)

της πλάκας δλδ, όπως κι εδώ...

Δημοσ.

Θα σε γελασω τι νοηται η οχι παγετος στην μηχανολογια.Στην φυσικη παντως θελει αρνητικη θερμοκρασια εξου κ ΔΕΝ το εχει στρωσει ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στην Αθηνα εκτος απο υπερβορεια προαστεια.Κ επειδη ειμαι καλος αντε να σε πιστεψω κ να σε αφησω να μου ποσταρεις μια φωτογραφια με χιονι στρωμενο στους δρομους του Αιγαλεω.

Δημοσ.

Θα σε γελασω τι νοηται η οχι παγετος στην μηχανολογια.Στην φυσικη παντως θελει αρνητικη θερμοκρασια εξου κ ΔΕΝ το εχει στρωσει ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στην Αθηνα εκτος απο υπερβορεια προαστεια.Κ επειδη ειμαι καλος αντε να σε πιστεψω κ να σε αφησω να μου ποσταρεις μια φωτογραφια με χιονι στρωμενο στους δρομους του Αιγαλεω.

Επειδή εγώ όμως είμαι απέσιοτατος,θα σε αφήσω να συνεχίσεις την Πετρούλα-wanna-be ανταπόκριση απο το νησί και να με ενημερώσεις για την περιοχή μου και πέριξ.Βήξε μου τρεις φορές για να βγώ έξω. (μή σου σπάσουμε και την φούσκα μετά απο τόσους μήνες,αμαρτία είναι)

Δημοσ.

Επειδή εγώ όμως είμαι απέσιοτατος,θα σε αφήσω να συνεχίσεις την Πετρούλα-wanna-be ανταπόκριση απο το νησί και να με ενημερώσεις για την περιοχή μου και πέριξ.Βήξε μου τρεις φορές για να βγώ έξω.

Καλα βρε μια φωτο με στρωμενο χιονι μεσα στην Αθηνα ζητησα,σιγα =ρ

Δημοσ.

εδω περιστερ απ χθες που εγραψ δεν εχει σταματησει να ριχνει αλλα μια ριχνει πολυ και ειναι θεμα λεπτων να το στρωση και μετα σταματαει και ριχνει λιγο ετσι και αυτο που στρωθηκε δεν μενει <_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...