Tenshi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Καλα βρε μια φωτο με στρωμενο χιονι μεσα στην Αθηνα ζητησα,σιγα =ρ Βρωμογρούσουζε,λιώσανε και τα χιόνια που ήταν μαζεμένα στις τέντες απο το πρωί.Μειώθηκε και η ένταση των ανέμων > ανεβαίνει η θερμοκρασία > ντάλα μεσημέρι > αντε και του χρόνου πάλι (κρύβοντας ελπίδες για Φλεβάρη 11 δλδ)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Βρωμογρούσουζε,λιώσανε και τα χιόνια που ήταν μαζεμένα στις τέντες απο το πρωί.Μειώθηκε και η ένταση των ανέμων > ανεβαίνει η θερμοκρασία > ντάλα μεσημέρι > αντε και του χρόνου πάλι (κρύβοντας ελπίδες για Φλεβάρη 11 δλδ) Χεχεχε ωραιος.Μα καλα δεν με εχετε καταλαβει ποσο στραβωμενος ειμαι με το χιονι?ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΙΣΩ και ειδικα στην ΑΘΗΝΑ.Εγω θελω να λεω στους φιλους μου εδω οτι εχει 30αρες τον Δεκεμβριο στην Ελλαδα.Πεφτει το ιματζ αμα φανει χιονι στρωμενο στην Αθηνα.Μας εχουν θερμη χωρα.Μας εχω θερμη χωρα.ΤΕΛΟΣ θελω 50αρα το καλοκαιρι στην Αθηνα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ =ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια νιφαδοπτωση.Στρωσιματακι ομως στο εδαφος γιοκ =ρ κ ουτε προβλεπετε
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μωρή κομπλέξω, άσε μας λίγο να χαρούμε ό,τι έχουμε, kkplz&thx.
suspiria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μωρή κομπλέξω, άσε μας λίγο να χαρούμε ό,τι έχουμε, kkplz&thx. καλα εσυ δεν χορτασες χιονι στη δανια?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μωρή κομπλέξω, άσε μας λίγο να χαρούμε ό,τι έχουμε, kkplz&thx. Αντε χαρητε την μηδενικη χιονοστρωση λοιπον εν Αθηναις =ρ Το χιονι λεει αμα μπορεις να βγεις εξω κ να παιξεις χιονοπολεμο.Αυτα ειναι μουφες
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Ποτέ δε χορταίνω χιόνι. γιατί δεν τον μπανάρεις για κανα 2ήμερο να κατασταλάξουν οι ορμόνες του?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 γιατί δεν τον μπανάρεις για κανα 2ήμερο να κατασταλάξουν οι ορμόνες του? Γιατι δεν θα μαθαινετε σωστες καιρικες προβλεψεις.Μου το ειπαν ξεκαθαρα οι παραγωντες.They can afford to let me go.Την περιοδο των μεταγραφων παιχτηκε θριλερ μπας κ γραφω σε καιρικο φορουμ αλλα τελικα το ποσο που επεσε στο τραπεζι ηταν γερο.Δεν μπορουσα να αρνηθω
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Σηκώθηκα και κανένας καργιόλης δεν ήθελε να πάμε Πάρνηθα ή Υμηττό, έτσι πήρα τα πόδια μου και ανέβηκα Ακρόπολη και μετά Λυκαβηττό. Λυκαβηττό ψυχή, Ακρόπολη ήταν μόνο ένα γκρούπ μαθητών, κάτι hells angels Άγγλοι χαρλεάδες και κάτι υπερήλικες Ρώσοι. Ο βοριάς γάζωνε. Με σπούριξε το κρύο. ΓΑΜΗΣΕ η μέρα.
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Παγετός νοήται απο τους 4°C για το όχημα,εξ'ού και το προειδοποιητικό *ΝΤΙΝ* στα περισσότερα.Αν συνυπολογίσουμε στο γεγονός οτι οι βροχές που περιμέναμε δέν ήρθαν ποτέ και οι δρόμοι είναι μέσα στην βρώμα εδώ και 2 μήνες (βρώμα που έχει γίνει γλίτσα btw),βάζεις ένα + στα road hazards. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.\ ΤΑΡΙΦΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩν
Greco Mascara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Το ένα μου μάτι είναι στην οθόνη και το άλλο κοιτάει απ' το παράθυρο έξω. Αν σταματήσει να φυσάει,τόστρωσε!
suspiria Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 απο meteo: αθηνα:θερμοκρασια 4, αισθητη θερμοκρασια -1 θεσσαλονικη: θερμοκρασια 0, αισθητη θερμοκρασια -6 μιλαμε για κρυο οχι αστεια!
JERONIMO888 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 ποια καμερα εχεις? εμενα δεν παιρνεις τις νιφαδες χιονιου τοσο καθαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.