Προς το περιεχόμενο

Χιόνια -φωτό, εντυπώσεις κτλ.

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα βρε μια φωτο με στρωμενο χιονι μεσα στην Αθηνα ζητησα,σιγα =ρ

Βρωμογρούσουζε,λιώσανε και τα χιόνια που ήταν μαζεμένα στις τέντες απο το πρωί.Μειώθηκε και η ένταση των ανέμων > ανεβαίνει η θερμοκρασία > ντάλα μεσημέρι > αντε και του χρόνου πάλι (κρύβοντας ελπίδες για Φλεβάρη 11 δλδ)

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρωμογρούσουζε,λιώσανε και τα χιόνια που ήταν μαζεμένα στις τέντες απο το πρωί.Μειώθηκε και η ένταση των ανέμων > ανεβαίνει η θερμοκρασία > ντάλα μεσημέρι > αντε και του χρόνου πάλι (κρύβοντας ελπίδες για Φλεβάρη 11 δλδ)

Χεχεχε ωραιος.Μα καλα δεν με εχετε καταλαβει ποσο στραβωμενος ειμαι με το χιονι?ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΙΣΩ και ειδικα στην ΑΘΗΝΑ.Εγω θελω να λεω στους φιλους μου εδω οτι εχει 30αρες τον Δεκεμβριο στην Ελλαδα.Πεφτει το ιματζ αμα φανει χιονι στρωμενο στην Αθηνα.Μας εχουν θερμη χωρα.Μας εχω θερμη χωρα.ΤΕΛΟΣ θελω 50αρα το καλοκαιρι στην Αθηνα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ =ρ

Δημοσ.

Μωρή κομπλέξω, άσε μας λίγο να χαρούμε ό,τι έχουμε, kkplz&thx.

Αντε χαρητε την μηδενικη χιονοστρωση λοιπον εν Αθηναις =ρ

Το χιονι λεει αμα μπορεις να βγεις εξω κ να παιξεις χιονοπολεμο.Αυτα ειναι μουφες

Δημοσ.

Ποτέ δε χορταίνω χιόνι.

γιατί δεν τον μπανάρεις για κανα 2ήμερο να κατασταλάξουν οι ορμόνες του? :huh:

Δημοσ.

γιατί δεν τον μπανάρεις για κανα 2ήμερο να κατασταλάξουν οι ορμόνες του? :huh:

Γιατι δεν θα μαθαινετε σωστες καιρικες προβλεψεις.Μου το ειπαν ξεκαθαρα οι παραγωντες.They can afford to let me go.Την περιοδο των μεταγραφων παιχτηκε θριλερ μπας κ γραφω σε καιρικο φορουμ αλλα τελικα το ποσο που επεσε στο τραπεζι ηταν γερο.Δεν μπορουσα να αρνηθω

Δημοσ.

Σηκώθηκα και κανένας καργιόλης δεν ήθελε να πάμε Πάρνηθα ή Υμηττό, έτσι πήρα τα πόδια μου και ανέβηκα Ακρόπολη και μετά Λυκαβηττό. Λυκαβηττό ψυχή, Ακρόπολη ήταν μόνο ένα γκρούπ μαθητών, κάτι hells angels Άγγλοι χαρλεάδες και κάτι υπερήλικες Ρώσοι. Ο βοριάς γάζωνε. Με σπούριξε το κρύο. ΓΑΜΗΣΕ η μέρα.

Δημοσ.

Παγετός νοήται απο τους 4°C για το όχημα,εξ'ού και το προειδοποιητικό *ΝΤΙΝ* στα περισσότερα.Αν συνυπολογίσουμε στο γεγονός οτι οι βροχές που περιμέναμε δέν ήρθαν ποτέ και οι δρόμοι είναι μέσα στην βρώμα εδώ και 2 μήνες (βρώμα που έχει γίνει γλίτσα btw),βάζεις ένα + στα road hazards.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.\ ΤΑΡΙΦΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩν

Δημοσ.

απο meteo:

αθηνα:θερμοκρασια 4, αισθητη θερμοκρασια -1

θεσσαλονικη: θερμοκρασια 0, αισθητη θερμοκρασια -6

μιλαμε για κρυο οχι αστεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...