Προς το περιεχόμενο

Επιτρεπτή απόκληση από την ονομαστική ταχύτητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί για 1024 upload έχω 750. Θεωρώ πως πρέπει να διορθβθεί, δεδομένου μάλιστα ότι σε όλες τις εταιρίες μέχρι τώρα τα έπιανα κανονικά. Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ξεκάθαρα το μέχρι πόσο έχει τη δυνατότητα ο πάροχος να παρεκκλίνει?

Δημοσ.

Στο site λέει

Απεριόριστο ADSL Internet με ταχύτητα 6 Mbps, χωρίς χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση , σε ντίθεση με την 24άρα που λέει ΩΣ 1024. Για το upload δε λέει κάτι.

Δημοσ.

Όλες οι τιμές είναι έως, είτε το λέει στον τίτλο είτε όχι. Θα το λέει σίγουρα στην σύμβαση. Η δική σου δύναμη είναι στην αλλαγή του παρόχου που είσαι πελάτης.

Δημοσ.

Μείνετε λίγο σε αυτό που λέω. Μιλάω για το upload, το οποίο μέχρι και πριν αλλάξβ πάροχο, εδώ και πάνω από 3 χρόνια, ήταν καρφωμένο στα 1024 (όταν δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα). Τώρα είναι 750. Δικαιολογείται?

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο και πες τους να ρίξουν λίγο το snr του upload και θα διορθωθεί.

Αν έχεις πάει σε on, μέσω του myon μπορείς να αλλάξεις profile επηρεάζοντας έτσι το snr (και τους συγχρονισμούς σου)..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λίγο καλύτερα, αλλά 1024 τσου. Έχω λίγες αποσυνδέσεις, αλλά μου λεν πως αν δεν εόμαι κάτω από το 1/3 της ονομαστικής ταχύτητας, δεν μπορούν να το δεχτουν σα βλάβη. Οπότε το τρώω όπως είναι και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο. Και αυτά μες το πρόγραμμα είναι.

Ευχαριστώ....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι θέμα upstream snr, κάποιες ρυθμίσεις που κάνουν στα dslam τους θα "φταίνε"...

Δημοσ.

Πάντως είχα ξανά και hol και ΟΤΕ και τα 1024 τα έπιανα. Τι έχουν κάνει πάλι, μόνο αυτοί ξέρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...