Προς το περιεχόμενο

Ώρα 0 για τον αγώνα της Κερατέας ενάντια στην χωματερή στον χώρο του Οβριόκαστρου

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη για το επιθετικο υφος , αλλα ειμαι και εγω ο αμαχος πληθυσμος που χτυπησαν τα ματ οποτε ισως να μπορεσετε να καταλαβαιτε την οργη μου. Χωρις να κραταω οουτε πετρες ,, ουτε καδρονια ουτε τπτ απλα προσπαθωντας να μπω στο αυτοκινητο μου για να προστατευτω απο τα δακρυγονα μου επιτεθηκε ενας ματατζης με το γλοπ και με εκανε μαυρη... Κυριε insomniak το εγω συμφωνω με το να γινει χωματερη δε λεει κατι...και εγω συμφωνω να ερθει να γινει εξω απο το σπιτι σου η χωματερη :blink: ..Προφανως δεν ξερεις οτι ο χωρος ειναι εχει ανακυρηχθει προστατευομενος αρχαιολογικος χωρος και εχει και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταμπελα του ΚΡΑΤΟΥΣ που λεει αρχαιολογικος χωρος. Σαν δημος εχουμε πει οτι δεν θα ειχαμε προβλημα να ερθουν τα σκουπιδια αλλα με τον σσωστο τροπο, δλδ να γινουν εργοστασια επεξεργασιας και οχι να τα πετανε μεσα στο βουνο απλα...Αυτα ομως δεν τα λεει κανενας υπουργος και κανενα καναλι γιατι πολυ απλα δεν τουσ συμφαερουν

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγνωμη για το επιθετικο υφος , αλλα ειμαι και εγω ο αμαχος πληθυσμος που χτυπησαν τα ματ οποτε ισως να μπορεσετε να καταλαβαιτε την οργη μου. Χωρις να κραταω οουτε πετρες ,, ουτε καδρονια ουτε τπτ απλα προσπαθωντας να μπω στο αυτοκινητο μου για να προστατευτω απο τα δακρυγονα μου επιτεθηκε ενας ματατζης με το γλοπ και με εκανε μαυρη.

Όταν υπάρχουν ανάμεσα σας ανεγκέφαλοι με κουκούλες, κράνη και πετάνε μολότοφ και πέτρες λογικό είναι να την πληρώσουν και οι άμαχοι. Τουλάχιστον μην χειροκροτάτε όταν τα πετάνε.

Δημοσ.

Όταν υπάρχουν ανάμεσα σας ανεγκέφαλοι με κουκούλες, κράνη και πετάνε μολότοφ και πέτρες λογικό είναι να την πληρώσουν και οι άμαχοι. Τουλάχιστον μην χειροκροτάτε όταν τα πετάνε.

Και ποιος ειναι ο αλλος τροπος να αντιμετωπισεις τα ματ που πετανε συνεχως δακρυγονα και κατι αλλο με πιπερι που δε ξερω πως το λενε...??? Η προτινεις να αφησουμε τον Μπομπολα να κανει τι γουσταρει? Τα ματ εχουν καταντησει να προστατευουν τα συμφεροντα 2-3 μεγαλοκαρχαριων που δε σεβονται τπτ και οχι να προστατευουν τον απλο πολιτη..

Δημοσ.

οπως λεει και ο γουαηταηζ, φροντιστε να απομονωσετε οσους προκαλουν επεισοδια. οταν σκανε μυτη σε διαμαρτυρια με μολοτοφ και καδρονια, δεν μπορω να πιστεψω πως επιθυμουν να συμμετασχουν σε μια ειρηνικη, τοπικου χαρακτηρα, διαδηλωση.

δεν ειναι κεντρο αθηνας, ειναι κερατεα..

Δημοσ.

Ρε ειστε καλα μερικοι? με βια θα λυσουν τα προβληματα ? για ποιο λογο φερανε τους ματατζηδες για να αντιμετωπισουν τους κατοικους μου λετε? Το θεμα για να λυθει χρειαζεται να κατσουν να μιλησουν οι κατοικοι με τους υπευθυνους και οχι με τραμπουκισμους.

Στο άρθρο 10 παράγραφος 3 είναι σαφέστατος.«Απαγορεύεται η εγκατάσταση –αναφέρει- και οι εργασίες τεχνικού ή άλλου έργου πλησίον αρχαιοτήτων επιτρέπεται μόνο μετά από έγκριση του Υπουργού Πολιτισμού η οποία εκδίδεται ύστερα από την γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου».

Ο Υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς υπόγραψε πρόσφατα την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Πριν την υπογραφή του έπρεπε να υπάρχει η γνωμοδότηση του ΚΑΣ όπως ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Δραβίλλα ο Υπουργός υπέγραψε αγνοώντας τελείως το ΚΑΣ.

Όταν ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού απαίτησε να τον δει, του αρνήθηκαν, και ύστερα από την προειδοποίηση του ότι δεν εγκαταλείπει το γραφείο του Υπουργού είδε τελικά τον Υπουργό ο οποίος του δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το θέμα και τον παρέπεμψε στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Θοδωρή Δραβίλλα.

πηγη : http://www.keratea.gr/dimos/index.php?option=com_content&task=view&id=295&Itemid=1

Δημοσ.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας αγώνας 10+ χρόνων.

Ο δήμαρχος μας πολεμάει για αυτό το θέμα εδώ και πολλά χρόνια με κάθε νόμιμη διαδικασία που υπάρχει.

Μας ήρθαν παράνομα και καταπατάνε τις ιδιοκτησίες μας,τους νόμους και τις δικαστικές και άλλες αποφάσεις.

Τι θα πρέπει να κάνουμε όταν εισβάλλουν στα σπίτια μας και στα χωράφια μας ?

Να μην αντιδράσουμε ?

Δεν υπάρχουν δυνατότητες για κανονική αντιμετώπιση των ματατζήδων πέρα του κλεφτοπόλεμου .

Άμαχος πλήθυσμός είμαστε.

Τον δήμαρχο και καμμιά 50αρια ακόμα δημότες της Κερατέας τους έστειλαν στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας.

Τον δημοσιογράφο επίσης.

Χτύπησαν παιδιά,γέρους που έτρεχαν να ξεφύγουν από τα δακρυγόνα,απλά και μόνο επειδή έτρεχαν.

Εδώ πέρα έχουμε πόλεμο.

Δεν έχουμε συλλαλητήρια.

Δεν μπορούμε,δεν έχουμε την κατάρτιση για απ'ευθείας αντιμετώπιση.

Και αν αυτοί οι κουκουλοφόροι και αυτοί με τα μαντίλια και τα κασκόλ είναι ειδικοί στον πόλεμο με τα ματ,καλώς να ορίσουν.

Δημοσ.

Και αν αυτοί οι κουκουλοφόροι και αυτοί με τα μαντίλια και τα κασκόλ είναι ειδικοί στον πόλεμο με τα ματ,καλώς να ορίσουν.

εδω χανεις το δικιο σου. μενεις στην Κερατεα και διατηρεις καταστημα στο κεντρο της αθηνας (παραδειγμα). να δω αν θα πεις τοτε "καλως να ορισουν" οι κουκουλοφοροι οταν θα γινονται τιποτα πορειες.. σκεψου το.
Δημοσ.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας αγώνας 10+ χρόνων.

Ο δήμαρχος μας πολεμάει για αυτό το θέμα εδώ και πολλά χρόνια με κάθε νόμιμη διαδικασία που υπάρχει.

Μας ήρθαν παράνομα και καταπατάνε τις ιδιοκτησίες μας,τους νόμους και τις δικαστικές και άλλες αποφάσεις.

Τι θα πρέπει να κάνουμε όταν εισβάλλουν στα σπίτια μας και στα χωράφια μας ?

Να μην αντιδράσουμε ?

Δεν υπάρχουν δυνατότητες για κανονική αντιμετώπιση των ματατζήδων πέρα του κλεφτοπόλεμου .

Άμαχος πλήθυσμός είμαστε.

Τον δήμαρχο και καμμιά 50αρια ακόμα δημότες της Κερατέας τους έστειλαν στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας.

Τον δημοσιογράφο επίσης.

Χτύπησαν παιδιά,γέρους που έτρεχαν να ξεφύγουν από τα δακρυγόνα,απλά και μόνο επειδή έτρεχαν.

Εδώ πέρα έχουμε πόλεμο.

Δεν έχουμε συλλαλητήρια.

Δεν μπορούμε,δεν έχουμε την κατάρτιση για απ'ευθείας αντιμετώπιση.

Μια χαζη ερωτηση, ο δημαρχος που εχετε τωρα, απο ποτε ειναι δημαρχος στην Κερατεα;

Δημοσ.

Ρουμπικον,άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Μαζί σου και εγώ για τις καταστροφές των μαγαζιών στην Αθήνα λόγω κουκουλοφόρων.

Αλλά εδώ είναι η αντίθετη περίπτωση.

Δεν μας καταστρέφουν οι αναρχικοί.

Μας καταστρέφουν οι ματατζήδες και το υπουργείο.

Τα όποια υπουργεία συμμετέχουν σ'αυτό το έγκλημα.

Πουρνάρας,4 χρόνια.

Μέσα σε 4 χρόνια πολέμησε και κατάφερε να κερδίσει νομικά,συνταγματικά και με κάθε άλλο νόμιμο τρόπο την απόφαση να ΜΗΝ γινει χωματερή στον συγκεκριμένο χώρο.

Αλλά αυτά τα 4 χρόνια μετράνε για διπλάσια με τον αγώνα του για να μην γίνει η χωματερή στον συγκεκριμένο χώρο.

Υ.γ. Για όποιον ενδιαφέρεται,υπάρχει άφθονο υλικό προς ενημέρωση του συγκεκριμένου αγώνα για να μην γίνει η χωματερή εδώ.

Δημοσ.

Τελικά τη νέα χωματερή που θα πρέπει να τη στείλουμε? Στον Άρη?

Κατανοώ ότι οι κάτοικοι της περιοχής δε θα νοιώθουν ιδιαίτερη χαρά που από εδώ και πέρα θα τους συντροφεύουν στην καθημερινή τους ζωή νέες μυρωδιές, αλλά αν δεν ήταν η Κερατέα θα ήταν ο Ωρωπός ή τα Δερβενοχώρια. Κάποιος θα την πληρώσει.

Τουλάχιστον πιέστε ώστε να γίνει μια σωστή χωματερή και όχι το χάος όπως στα Α.Λιόσια.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 13 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 13 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

συγνωμη για το επιθετικο υφος , αλλα ειμαι και εγω ο αμαχος πληθυσμος που χτυπησαν τα ματ οποτε ισως να μπορεσετε να καταλαβαιτε την οργη μου. Χωρις να κραταω οουτε πετρες ,, ουτε καδρονια ουτε τπτ απλα προσπαθωντας να μπω στο αυτοκινητο μου για να προστατευτω απο τα δακρυγονα μου επιτεθηκε ενας ματατζης με το γλοπ και με εκανε μαυρη... Κυριε insomniak το εγω συμφωνω με το να γινει χωματερη δε λεει κατι...και εγω συμφωνω να ερθει να γινει εξω απο το σπιτι σου η χωματερη :blink: ..Προφανως δεν ξερεις οτι ο χωρος ειναι εχει ανακυρηχθει προστατευομενος αρχαιολογικος χωρος και εχει και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταμπελα του ΚΡΑΤΟΥΣ που λεει αρχαιολογικος χωρος. Σαν δημος εχουμε πει οτι δεν θα ειχαμε προβλημα να ερθουν τα σκουπιδια αλλα με τον σσωστο τροπο, δλδ να γινουν εργοστασια επεξεργασιας και οχι να τα πετανε μεσα στο βουνο απλα...Αυτα ομως δεν τα λεει κανενας υπουργος και κανενα καναλι γιατι πολυ απλα δεν τουσ συμφαερουν

Ετσι οπως τα λες. Ολα τα αθωα περιστερακια, ολως τυχαιως, βρισκονται στη μεση του πουθενα και τους δερνουν οι αστυνομικοι. Και σιγουρα δε κρατουσατε στα χερια πετρες και καδρονια, αλλα καραμπινες και μολοτοφ.. Αμαχος πλυθησμος.. Το αλλο με τον τοτο;

Οι οικολογοι στη Κερατεα δε θελουν χωματερη στη περιοχη τους. Βεβαια αν γινει στη διπλανη περιοχη, δε υπαρχει καποιο προβλημα, στα @@ τους. Ετσι βαλτε και φωτιες στα δεντρα, δειξτε τη "παιδεια" που εχετε.

Οσο για τα δακρυγονα, τα σπρει πιπεριου που λες ( σιγα μη ριχνουν και με τειζερ ), δε τα ριχνουν χωρις να υπαρχει λογος.

Τωρα το να προστατευουν τον "απλο πολιτη" που κραταει στα χερια του τη μολοτοφ, λιγακι δυσκολο μου φαινεται.

Οσο για το δημαρχο, του συριζα ειναι, οποτε δε μου κανει εντυπωση τα επεισοδια που γινονται εκει και το επιπεδο των κατοικων της περιοχης.

Σκάγια σε κράνη των αστυνομικών στην Κερατέα

Να δω τι θα γινει οταν καποιος αστυνομικος θα χρειαστει να ανταποδωσει, για να προστατευσει τη ζωη του. Θα καει παλι η Αθηνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαζεμένες ορισμένες επισημάνσεις:

Διατυπώνετε κόσμια την άποψή σας, είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε με τις κινήσεις των κατοίκων.

Αποφεύγετε τις αναφορές σε κόμματα και πολιτικούς.

Δημοσ.

Γελάω λιγο, οταν σήμερα διαβάζω απόψεις περί άμαχου πληθυσμού ή τρόπους αντιμετώπισης των ΜΑΤ. Ενω λίγο καιρο πιο πριν γραφόντουσαν άλλα...

Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν ειναι άμαχος πληθυσμός κάποιος που παει να χτυπηθεί στα ισα με τους ΜΑΤαδες, μια χαρα συνειδητοποιημένα μαχόμενος είναι.

Εγω να συμφωνήσω, στο να μην γίνει εκει χωματερή...Ποια άλλη λύση υπάρχει ή τι προτείνετε?

Οικόπεδα φιλέτα κλπ τα ακούω βερεσέ.

Δίνω δίκιο μόνο, αν οπως άκουσα, είναι αρχαιολογική ζώνη ή κάπως ετσι τελος παντων. Αλλα αμφιβάλω αν οι κάτοικοι κάνουν ετσι για τα αρχαία... Ή για τα νέα (κτίσματά τους)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...