gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα... Διαβάζω καίρο το forum αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Το πρόβλημα μου είναι το εξής, μετά από ένα ΜΠΑΜ του υπολογιστή μου κατάλαβα οως δείχνει και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/391445-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CF%89-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF/page__p__3737080#entry3737080 ότι κάηκε το τροφοδοτικό μου. Πήρα λοιπόν ένα τροφοδοτικό, συγκεκριμένα το OCZ StealthXStream 2 600W, και το έβαλα στον υπολογιστή μου. Έκανα όλες τις συνδέσεις κανονικά. Το πρόβλημα είναι οτι όταν βάζω τον υπολογιστή να δουλέψει, ενώ το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά, όπως και τα ανεμιστηράκια και ο ανεμηστήρας της κάρτας γραφικών, δεν δουλεύει καμία από τις θύρες του υπολογιστή και ούτε η κάρτα γραφικών δίνει σήμα στην οθόνη, όλα νεκρά. Δεν έχω ιδέα τι μπόρει να συμβαίνει, όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πόλυ...
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ποιες είναι οι θύρες του υπολογιστή; Οι συνδέσεις έχουν γίνει όλες σωστά;
gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ποιες είναι οι θύρες του υπολογιστή; Οι συνδέσεις έχουν γίνει όλες σωστά; Δεν δουλεύουν οι usb σίγουρα και δεν ανάβει η οθόνη καθόλου. Η όθονη δεν έχει πρόβλημα σιγουρα. Οι συνδέσεις νομίζω οτι έχουν γίνει σώστα.
maik42 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 η καρτα σου τροφοδοτειται απο την μητρικη; μηπως παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο;
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Άσε τα νομίζω. Ξήλωσε τα όλα και ξαναβάλε τα όλα από την αρχή. Ακούς κανένα μπιπ; Όταν λες τίποτα είναι παντελώς τίποτα ή ξεκινάει και κολλάει κάπου; Αν δεν βγάζει απολύτως τίποτα αλλά ακούς μόνο φουρφούρια, κούμπωσε πάνω στη Mobo τα απολύτως απαραίτητα. Δώσε εκκίνηση και δες αν ανοίξει. (Βγάλε τον από τη πρίζα πριν τα βάλε βγάλε)
gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 MSI K9N SLI Platinum AMD Athlon 64 3500+ 2X1GB DDR2 NVIDIA® GeForce® 7900 GTX Η κάρτα παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό και έχει ρεύμα αφού δούλευει ο ανεμηστήρας της, έτσι δεν είναι? Τα έχω ξηλώσει και τα έχω ξαναβάλει 2 φορές, πιστεύω οτι δεν έχει λάθος σύνδεσει. Δεν ακούγεται κανένα μπιμ και στον υπολογιστή δουλευουν όλα μέσα, η κάρτα γραφικών, η ψύκτρα του επεξεργαστή και τα ανεμιστηράκια σταθερα χωρίς να κολλάνε. Στην μητρική εχω πάνω την κάρτα γραφικών, τον σκληρό και τις μνήμες μόνο.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα γραφικών τροφοδοτείται και από τη μητρική, αλλά δεν πρέπει να έγκειται εκεί το πρόβλημα. Δοκίμασε ένα Clear CMOS.
gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Η κάρτα γραφικών τροφοδοτείται και από τη μητρική, αλλά δεν πρέπει να έγκειται εκεί το πρόβλημα. Δοκίμασε ένα Clear CMOS. Στο manual της μητρικής μου γράφει για Clear CMOS Button: SW2 , αυτό είναι; Δεν το έχω ξανακάνει γι'αυτό ρωτάω.
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Η μητρική επάνω έχει μία μπαταρία. Βγάλε την για ένα λεπτό και ξαναβάλτην
gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Η μητρική επάνω έχει μία μπαταρία. Βγάλε την για ένα λεπτό και ξαναβάλτην OK θα το κάνω και θα ενημερώσω. Ευχαριστω πολύ...
gkvotsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Το εκανα παιδια και παλι τα ιδια, τιποτα δηλαδη... Υπαρχει περιπτωση να ειναι σκληρος δισκος? Και γι' αυτο να μην ξεκιναει καθολου? Το λαμπακι του USB hub αναβει οταν το βαζω στον υπολογιστη, το ποντικι και το πληκτρολογιο τιποτα.
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ο σκληρός δίσκος δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις (εκτός κι αν με κάποιο τρόπο δημιουργεί κάποιο βραχυκύκλωμα ξέρω 'γω). Και να τον αποσυνδέσεις κανονικά πρέπει να μπορείς να μπεις στο BIOS. To USB hub πού το συνδέεις; Κάτι μου λέει ότι το προηγούμενο τροφοδοτικό πήρε και τη μητρική μαζί του.. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.