idolent Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα οποιος εχει χρονο να μου λυσει μερικες αποριες.. πριν 5 χρονια αγορασα εναν υπολογιστη tourbato,μεχρι τωρα πηγαινε γαματα.με τα πολλα χαλασε και τον παω στο πλαισιο για διαγνωση και μου λενε καηκε τροφοτικο και κοστιζει 110 ολα συνολο(25 η διαγνωση,40 εργασια,40 το τροφοδοτικο).τους λεω αφηστε το δεν πληρωνω 40 ευρω για να μου αλλαξουν ενα τροφοδοτικο και το αλλαξα μονος μου. δεν ηθελα να παρω ακριβο γιατι ειναι παλιος ο υπολογιστης πηγα αγορασα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663434 το οποιο ομως δεν εχει οσους εξοδους οσο το προηγουμενο.ειχε μονο 2..την μια την εβαλα στο σκληρο ,την αλλη στο dvd .το παλίο ομως ειχε αλλες 3 εξοδους και τα εβαζα σε 3 αναεμιστηρακια που εχει.τωρα λειτουργει μονο μια ψυχτρα(νομιζω πως ειναι).λετε να εχω προβημα?\ οι εξοδοι Sata που εχει τι ειναι?επισης μια αλλη εξοδο που εχει τι ειναι?γινεται καμια μετατροπη των εξοδων αυτων για να λειτουργεισουν τα ανεμιστηρακια?τελος το eficiency τι σημαινει για ενα τροφοδοτικο? ευχαριστω και οποιος εχει χρονο ας μου απαντησει!!
phanispal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 1. Καλά έκανες και δεν έδωσες 65€ για διάγνωση και αλλαγή. 2. Πολύ κακώς έκανες που πήρες τόσο μούφα τροφοδοτικό, έστω κι αν σηκώνει το σύστημά σου. 3. Για τα ανεμιστηράκια που θες να τροφοδοτήσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντάπτορες. 4. Sata είναι ένα νέο (πλέον όχι ιδιαίτερα) πρότυπο, για περισσότερα εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/SATA 5. Δεν έχω μαντικές ικανότητες για να μαντέψω σε ποια άλλη έξοδο αναφέρεσαι. 6. Ως efficiency εννούμε την αποδοτικότητα ενός τροφοδοτικού και είναι προφανές ότι δεν το γνώριζες απ' τη στιγμή που διάλεξες αυτό το τροφοδοτικό. Αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα επιλογής ενός τροφοδοτικού. Χοντρικά θα σου πω πως αν ένα σύστημα καταναλώνει 300W σε μια συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία το τροφοδοτικό έχει efficiency ίσο με 65%, το τροφοδοτικό θα τραβάει απ' τη γραμμή ρεύμα ίσο με 300/0.65=461.5W. Βλέπεις λοιπόν πως τα χρήματα που «γλύτωσες» απ' το φθηνό τροφοδοτικό που επέλεξες, θα τα δώσεις με το παραπάνω στη ΔΕΗ σε βάθος χρόνου. 7. Διόρθωσε τον τίτλο, γράψ' τον ξανά με μικρά.
moldovan20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τι διάολο διάγνωση είναι αυτή ? Γιατροί την είδαν μου φαίνεται εκεί .
probe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν λες που δεν του ζητήσαν και φακελάκι για την επέμβαση; Από περιέργεια τι τροφοδοτικό είχε μέσα το τουρμπάτο;
FaRMaKhs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν λες που δεν του ζητήσαν και φακελάκι για την επέμβαση; Από περιέργεια τι τροφοδοτικό είχε μέσα το τουρμπάτο; Απ αυτα το BOMBατα
idolent Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θα σας γελασω αν σας πω τι ηταν.. ευχαριστω και πολι.. καλα η διαγνωση καλα πηγε αλλα 40 για να την εργασια?????κλεφτες
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ε τα έχουμε πει αυτά, και πόσα να πάρουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.