instinct21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 το αγαπημενο κ πολυσυζητημενο στο forum καταστημα της Θεσσαλονικης μεσα σε μια ημερα ανεβασε τη τιμη του haf x απο 184 σε 225 ευρω λογω της χαμηλου αποθεματος προφανως γιατι το βλεπω στο κοκκινο! ωσστοσο στα ματια μου φαινεται πολυ ασχημη τακτικη... κριμα κ το ειχα ψηλα το καταστημα αυτο κ μαλιστα σχεδιαζα αγορα στο αμεσο μελλον απο εκει! Παραθετω κ τα links αποτο καταστημα κ τον τσιγκουνη: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20651&cat=1 http://www.skroutz.gr/s/279518/CoolerMaster-HAF-X-Case.html
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι 100% σίγουρο ότι αυτός είναι ο λόγος, αλλά μπορεί και να είναι. Πάντως απέχει πολύ απ' το να καταντήσει όπως πολλά άλλα.
instinct21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι 100% σίγουρο ότι αυτός είναι ο λόγος, αλλά μπορεί και να είναι. Πάντως απέχει πολύ απ' το να καταντήσει όπως πολλά άλλα. ρε συ φανη 40 ευρω διαφορα απο multirama k plaisio??? ξεφτιλα δηλαδη... τεινω να πιστεψω πως ολοι ειναι τα ιδια σκ@τα
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στην Ελλάδα ζούμε όλα τα καταστήματα κάθε είδους προσπαθεί να κερδίσει να κλέψει όσα περισσότερα μπορεί και αν κάποιο από αυτά τα καταστήματα κερδίζει λιγότερα και δεν κλέβει τον πελάτη μπαίνει στο τριπακι μόνο και μόνο για να επιβιώσει.
talos_2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τους ρώτησε κανείς για την αλλαγή της τιμής; Επεξεργασία: στα 178,95 είναι όπως βλέπω τώρα.
instinct21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τους ρώτησε κανείς για την αλλαγή της τιμής; Επεξεργασία: στα 178,95 είναι όπως βλέπω τώρα. οντως ρε παιδια το αλλαξαν... ω ρε αλλαγες με την ωρα!!! μηπως τους τρομαξε το τοπικ???
phanispal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δε νομίζω, έχω παρατηρήσει κι άλλες φορές τέτοιες διακυμάνσεις.
freiheit Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παρατηρησα κατι παρομοιο με αυτο που λετε στο visionstudio. Το εν λογο mobo http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24709&cat=3&sub=369&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined Για αρκετες μερες το παρελθον ειχε περι τα 158 ευρο. Μετα αποφάσισα να κανω αναβάθμιση, αλλα ειδα την τιμη ανεβασμένη στα 172, τεσπα είπα και το παρήγγειλα.Την δευτερα 4 Ιουλιου με ενημερωσαν οτι περι τις 12 Ιουλιου θα παραλαβω το hardware (πληρωμη με αντικαταβολη), αλλα σημερα που μπηκα να δω την κατασταση της παραγγελιας ειδα οτι ριξαν την τιμη παλι στα 157.58 ευρο. Το ερωτημα ειναι με τι τιμη θα πληρωσω εγω?
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στην τιμή που τιμολογήθηκε η παραγγελία, λογικά στα 172€.
abc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παρατηρησα κατι παρομοιο με αυτο που λετε στο visionstudio. Το εν λογο mobo http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24709&cat=3&sub=369&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined Για αρκετες μερες το παρελθον ειχε περι τα 158 ευρο. Μετα αποφάσισα να κανω αναβάθμιση, αλλα ειδα την τιμη ανεβασμένη στα 172, τεσπα είπα και το παρήγγειλα.Την δευτερα 4 Ιουλιου με ενημερωσαν οτι περι τις 12 Ιουλιου θα παραλαβω το hardware (πληρωμη με αντικαταβολη), αλλα σημερα που μπηκα να δω την κατασταση της παραγγελιας ειδα οτι ριξαν την τιμη παλι στα 157.58 ευρο. Το ερωτημα ειναι με τι τιμη θα πληρωσω εγω? Ή πάρε τους τηλ να σου ακυρώσουν την παραγγελία να σου ξανακάνουν νέα με την νέα τιμή, ή αν δε γίνεται από το τηλ, ακύρωσε την τελείως και ξανακάνε την!
freiheit Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ή πάρε τους τηλ να σου ακυρώσουν την παραγγελία να σου ξανακάνουν νέα με την νέα τιμή, ή αν δε γίνεται από το τηλ, ακύρωσε την τελείως και ξανακάνε την! Οnline μεσα απο account δε γινεται να ακυρωσω κατι μονο αμα τους παρω τηλ.Απο τη μια ντρεπομαι να τους πω ακυρωστε και ξαναβαλτε την παραγγελια, αλλα αυτο που μπορω να κανω ειναι να την ακυρωσω και μετα να το ξαναπαραγγειλω εγω μονος μου. Ισως ετσι ομως να μπουν 2 διαφορετικες παραγγελιες γιατι εχω cpu και memory μαζι με το mobo.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέσω τηλεφώνου θα σου την κόψουν πάντως, και λογικό είναι μεταξύ μας. Το ίδιο είχε γίνει και με μένα με τον Nova64 αλλά επειδή η τιμή άλλαξε αμέσως και τους πήρα άμεσα απλά να τους ρωτήσω, μου είπαν ότι η τιμολόγηση θα γινόταν στη νέα, χαμηλότερη τιμή.
freiheit Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέσω τηλεφώνου θα σου την κόψουν πάντως, και λογικό είναι μεταξύ μας. Το ίδιο είχε γίνει και με μένα με τον Nova64 αλλά επειδή η τιμή άλλαξε αμέσως και τους πήρα άμεσα απλά να τους ρωτήσω, μου είπαν ότι η τιμολόγηση θα γινόταν στη νέα, χαμηλότερη τιμή. Εδω εγείρεται το ερώτημα αμα δεν επερνες τηλεφωνο πως θα γινοταν η τιμολογηση hmmm
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Λογικά με την αυξημένη τιμή, αλλά όχι απαραίτητα για να κερδίσουν λίγα €.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.