Elven_King Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το (νέο) pc. Όταν τον ανοίγω για πρώτη φορά (μετά πχ απο 10 ώρες που είναι κλειστός), εκεί που φορτώνει τα Win, δείχνει το logo δλδ, σταματάει το boot για περίπου 6-7 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Όσες επανεκκινήσεις και να κάνω το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίζεται. Γενικά δεν έχω άλλα κολλήματα πάντως. Το pc αποτελείται από: inter i5 - 760 Gigabyte GA-P55-USB3 ATI 6850 2x2GB ram Corsair 1600 PSU Corsair 650 watt Win7 Pro 64bit WD Caviar Black 640GB Έχετε καμιά ιδέα ή το στέλνω πίσω όπως είναι; Ευχαριστώ.
filip123go Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ε...? Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα..? Το λόγκο των windows το δείχνει έτσι κ αλλιώς στην εκκίνηση.... Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 δείχνει το logo δλδ, σταματάει το boot για περίπου 6-7 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. εμενα συμβαινει καθε φορα στα ΧΡ στο νετμπουκ οταν επεσε το ρευμα μια φορα και δεν τον ειχα στην μπαταρια την ωρα που μπουταρε...και απο τοτε το κανει συνεχεια..
Elven_King Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που γράφω και στο μήνυμα μου - δλδ κατά την διάρκεια του boot ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ο σκληρός γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα επόμενα boot δεν επιδεικνύει ανάλογη συμπεριφορά γι αυτό μου κάνει εντύπωση.
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό που γράφω και στο μήνυμα μου - δλδ κατά την διάρκεια του boot ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ο σκληρός γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα επόμενα boot δεν επιδεικνύει ανάλογη συμπεριφορά γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Όταν λες στάματα να δουλεύει εννοείς ότι δεν γυρνάει σαν να μην παίρνει ρεύμα;
Elven_King Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι παίρνει ρεύμα, το λαμπάκι είναι ενεργό αλλά όχι κολλημένο. Σαν να κάνει μία παύση τον κόβω πάντως τον άτιμο.
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι παίρνει ρεύμα, το λαμπάκι είναι ενεργό αλλά όχι κολλημένο. Σαν να κάνει μία παύση τον κόβω πάντως τον άτιμο. Για άλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας με ένα άλλο και το καλώδιο sata και βαλτό και σε άλλη είσοδο επάνω στην μητρική αν και δεν πρέπει να είναι εκεί το πρόβλημα.Παντος αν σου κολαει <<δηλαδή εκεί που φορτώνει όπως δείχνει η φωτογραφία>> και μένει εκεί για 6-7 δευτερόλεπτα μοιάζει με πρόβλημα του δίσκου.
Rooters Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Τι λειτουργικό έχεις; Και επιπροσθέτως είναι αυθεντικό ...;;
Elven_King Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Όπως γράφω και στο 1ο μου ποστ έχω τα Win7 Pro 64-bit, αυθεντικα (DSP). Και εγώ πως σκληρό δίσκο προσανατολίζομαι πάντως - θα τσεκάρω και μία με HD Sentinel.
rafail1994 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Όπως γράφω και στο 1ο μου ποστ έχω τα Win7 Pro 64-bit, αυθεντικα (DSP). Και εγώ πως σκληρό δίσκο προσανατολίζομαι πάντως - θα τσεκάρω και μία με HD Sentinel. Και με το διαγνωστικό της εταιρίας καλυτέρα
_Anonymous_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 a) Σβησε τα περιεχομενα απο το prefetch folder β) Κλεισε το indexing c) Κανε defrag Δες αν στο κανει τωρα, αλλα θα το δεις αφου κανεις μια επανεκκινηση και δουλεψει για λιγο χρονικο διαστημα το μηχανημα σου (κανα μισαωρο για να σου ξαναφερει το prefetching)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.