Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 1η εκκίνηση

Elven_King

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα θέμα με το (νέο) pc.

Όταν τον ανοίγω για πρώτη φορά (μετά πχ απο 10 ώρες που είναι κλειστός), εκεί που φορτώνει τα Win, δείχνει το logo δλδ, σταματάει το boot για περίπου 6-7 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Όσες επανεκκινήσεις και να κάνω το πρόβλημα δεν ξαναεμφανίζεται. Γενικά δεν έχω άλλα κολλήματα πάντως.

Το pc αποτελείται από:

inter i5 - 760

Gigabyte GA-P55-USB3

ATI 6850

2x2GB ram Corsair 1600

PSU Corsair 650 watt

Win7 Pro 64bit

WD Caviar Black 640GB

Έχετε καμιά ιδέα ή το στέλνω πίσω όπως είναι;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε...?

Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα..?

Το λόγκο των windows το δείχνει έτσι κ αλλιώς στην εκκίνηση....

Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...

Δημοσ.
δείχνει το logo δλδ, σταματάει το boot για περίπου 6-7 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά.

εμενα συμβαινει καθε φορα στα ΧΡ στο νετμπουκ οταν επεσε το ρευμα μια φορα και δεν τον ειχα στην μπαταρια την ωρα που μπουταρε...και απο τοτε το κανει συνεχεια..:blink:

Δημοσ.

Αυτό που γράφω και στο μήνυμα μου - δλδ κατά την διάρκεια του boot ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ο σκληρός γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα επόμενα boot δεν επιδεικνύει ανάλογη συμπεριφορά γι αυτό μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

Αυτό που γράφω και στο μήνυμα μου - δλδ κατά την διάρκεια του boot ξαφνικά σταματάει να δουλεύει ο σκληρός γύρω στα 10 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Στα επόμενα boot δεν επιδεικνύει ανάλογη συμπεριφορά γι αυτό μου κάνει εντύπωση.

Όταν λες στάματα να δουλεύει εννοείς ότι δεν γυρνάει σαν να μην παίρνει ρεύμα;

Δημοσ.

Νομίζω ότι παίρνει ρεύμα, το λαμπάκι είναι ενεργό αλλά όχι κολλημένο. Σαν να κάνει μία παύση τον κόβω πάντως τον άτιμο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι παίρνει ρεύμα, το λαμπάκι είναι ενεργό αλλά όχι κολλημένο. Σαν να κάνει μία παύση τον κόβω πάντως τον άτιμο.

Για άλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας με ένα άλλο και το καλώδιο sata και βαλτό και σε άλλη είσοδο επάνω στην μητρική αν και δεν πρέπει να είναι εκεί το πρόβλημα.Παντος αν σου κολαει <<δηλαδή εκεί που φορτώνει όπως δείχνει η φωτογραφία>> και μένει εκεί για 6-7 δευτερόλεπτα μοιάζει με πρόβλημα του δίσκου.

windows-logo-loading.gif

Δημοσ.

Όπως γράφω και στο 1ο μου ποστ έχω τα Win7 Pro 64-bit, αυθεντικα (DSP).

Και εγώ πως σκληρό δίσκο προσανατολίζομαι πάντως - θα τσεκάρω και μία με HD Sentinel.

Δημοσ.

Όπως γράφω και στο 1ο μου ποστ έχω τα Win7 Pro 64-bit, αυθεντικα (DSP).

Και εγώ πως σκληρό δίσκο προσανατολίζομαι πάντως - θα τσεκάρω και μία με HD Sentinel.

Και με το διαγνωστικό της εταιρίας καλυτέρα ;)

Δημοσ.

a) Σβησε τα περιεχομενα απο το prefetch folder

β) Κλεισε το indexing

c) Κανε defrag

Δες αν στο κανει τωρα, αλλα θα το δεις αφου κανεις μια επανεκκινηση και δουλεψει για λιγο χρονικο διαστημα το μηχανημα σου (κανα μισαωρο για να σου ξαναφερει το prefetching)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...