Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρό αδερφό. Πως να του το πω?

Kater1na85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω τη συμβουλή σας σε ένα προσωπικό μου θέμα.

Με λένε Κατερίνα είμαι 25,5 ετών,εδώ και 14 χρόνια ζω με τον μικρό αδερφό μου που είναι 19.Δεν έχουμε πολλούς κοντινούς συγγενείς .Εδώ και δύο χρόνια μετακομίσαμε στην Αθήνα επειδή ο αδερφός μου έχει περάσει σε σχολή.Φέτος είναι ο τρίτος του χρόνος.Δουλεύει μόνο τα καλοκαίρια και τα έξοδά του,του τα πληρώνω εγώ.Δουλεύω σε δύο δουλειές, supermarket και μπαρ.Λοιπόν ο αδερφός μου όταν είχε έρθει στην σχολή,τις πρώτες μέρες είχε γνωρίσει έναν άνθρωπο που ήταν στην ίδια σχολή αλλά σε άλλη ειδικότητα.Ήταν αρκετά μεγαλύτερος του και τον είχε βοηθήσει σε μερικά μαθήματα.Έχει τελειώσει τη σχολή και σήμερα έχει ήδη βρει δουλειά στην ειδικότητα του.Τι γίνεται λοιπόν,μια μέρα(πριν ένα χρόνο)είχε έρθει στο μπαρ όπου δουλεύω ένας τύπος(Γιώργος)με έναν φίλο του και με φλέρταρε έκανε το ίδιο και τις επόμενες μέρες εγώ δεν άργησα να ανταποκριθώ,μια μέρα λοιπόν πιάσαμε την συζήτηση κτλ.,ανταλλάξαμε κινητά,βγήκαμε έξω και για να μην σας τα πολυλογώ μου άρεσε,του άρεσα και δεν άργησε να συμβεί και το μοιραίο(!!!),ξέρετε τι εννοώ.Ενάμιση μήνα μετά την γνωριμία μας και έτσι όπως ερχόμουν από τη δουλειά είδα στο δρόμο το αδερφό μου μαζί με τον Γιώργο που πήγαιναν να εκτυπώσουν κάτι εργασίες.Δηλαδή αυτός που είχε βοηθήσει τον αδερφό μου στην αρχή ήταν ο Γιώργος.Εκείνη την στιγμή πάγωσα ίσως επειδή ήξερα τον χαρακτήρα του αδερφού μου και κάτι τέτοιο ήμουν σίγουρη ότι δεν θα του άρεσε.Με λίγα λόγια εκείνη την στιγμή έκανα την «πάπια» το ίδιο έκανε και ο Γιώργος .Έτσι λοιπόν κρατήσαμε την σχέση μας κρυφή για ένα χρόνο μέχρι να γίνει αυτό που έγινε.Πρόσφατα λοιπόν έμαθα ότι είμαι έγγειος.Ήταν μια μέρα όπου ήμασταν λίγο μεθυσμένοι και οι δύο(για πρώτη φορά μαζί)και έγινε ότι έγινε.Τώρα το θέμα είναι ένα.Πως το λένε αυτό στον μικρό?Θα αρχίσει να φαίνεται και η κοιλιά σε λίγο,και εκτός από αυτό θα πρέπει να σταματήσω και τη δουλειά και κάπως θα πρέπει να το δικαιολογήσω σε αυτόν.Είμαι ήδη δύο μηνών και με πιέζει πολύ ο χρόνος.

Δεν θέλω με τίποτα να χαλάσω την τέλεια σχέση που έχω με τον αδερφό μου γιατί στην ουσία έγω είμαι αυτή που τον μεγάλωσα που τον μάλωνα,τον έπλενα,τον ώθησα να μπει σε σχολή,του έδινα λεφτά,του έκανα τα χατήρια κτλ.Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε μαλώσει σχεδόν ποτέ και τώρα έτυχε αυτό.Θέλω να με συμβουλεύσετε πριν κάνω τίποτα.

Συγνώμη αν δεν ανάπτυξα αρκετά το θέμα αλλά έπρεπε να το κάνω σε 400 λέξεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα 25-26 χρονων και σε κανει οτι θελει το νιανιαρο; σορρυ κιολας, αλλα τι ρωτας πως να του το πεις; απλα και ομορφα, "αδερφε μου τα εχω με τον φιλο σου εδω και τοσο καιρο και σε λιγο θα γινεται και κουμπαροι" :P

Δημοσ.

Ξεκίνα να τον φωνάζεις "θείο" και να λύνεσαι στα γέλια σαν ύαινα όταν σε κοιτάζει με απορία.

Επίσης, χώστον να βρεί κι αυτός 2 δουλειές. Καλά την έβγαζε στη λούφα τόσο καιρό, αλλά τώρα θάχει κι ανίψι να ασημώσει.

Δημοσ.

Καταρχάς τι χαρακτήρας είναι ο αδερφός σου? Δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο σε μια περίσταση.

Επίσης δεν είσαι έγγειος. Έγκυος είσαι.

Δημοσ.

Αυτο λεω τοση ωρα στην διαφορικη διαγνωση που κανω με τον τσουλη και δεν με πιστευει! H ιστορια μπαζει απο παντου, ανακριβιες που ακυρωνονται 2 γραμμες πιο κατω.

Δημοσ.

Αυτοί είναι άντρες ρε, έχετε γίνει όλοι λουλούδες. Την έχει να του τα σκάει, να του καθορίζει, να του πλένει και τον φοβάται.

Μπράβο κοπελάρα μου που ξέρεις τι είσαι: Έγγειος.

Έγγειος:: που αποτελεί ακίνητο περιουσιακό στοιχείο ή σχετίζεται με αυτ, πχ έγγεια ιδιοκτησία.

Παραδειγματιστείτε κορίτσια και μάθετε τη θέση σας.

Δημοσ.

Ναι ξέρουμε τι εννοείς. Το χουμε κάνει και μεις :P

19 είναι ο αδερφός σου, όχι 9. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην όλη φάση, εκτός από την κοιλιά.

• Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη, πιστεύει κανείς αυτή την ιστορία;

lol. Μέχρι ένα σημείο νόμιζα ότι θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά πάντως. Ότι και καλά ο αδελφός είχε στήσει την γνωριμία (στα πλαίσια μυστήριου αλισβερισίου (sic) για βοήθεια στα μαθήματα) κλπ κλπ.

Δημοσ.
Αυτοί είναι άντρες ρε, έχετε γίνει όλοι λουλούδες. Την έχει να του τα σκάει, να του καθορίζει, να του πλένει και τον φοβάται.

Πέστα.

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στην όλη φάση, εκτός από την κοιλιά.

Το οποίο θα λυθεί με το shoryuken που θα της σκάσει μόλις το μάθει.

Δημοσ.
Συγγνώμη, πιστεύει κανείς αυτή την ιστορία;
Συγνώμη αν δεν ανάπτυξα αρκετά το θέμα αλλά έπρεπε να το κάνω σε 400 λέξεις

Επίσης και το avatar είναι τελείως τυχαίο. Έκατσε κι έφτιαξε και εικονίτσα.

Δημοσ.

καλα 25-26 χρονων και σε κανει οτι θελει το νιανιαρο; σορρυ κιολας, αλλα τι ρωτας πως να του το πεις; απλα και ομορφα, "αδερφε μου τα εχω με τον φιλο σου εδω και τοσο καιρο και σε λιγο θα γινεται και κουμπαροι" :P

Δεν με κάνει ότι θέλει, γιατί έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα? Απλά δεν θέλω να πληγωθεί. Και δεν είναι να πεις και φίλοι απλά γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Γιώργος είναι της ΔΑΠ και βοηθούσε φοιτητές ακόμα και τώρα βοηθάει, έτσι γνωρίστηκαν. Άλλο είναι το θέμα όμως.

Ξεκίνα να τον φωνάζεις "θείο" και να λύνεσαι στα γέλια σαν ύαινα όταν σε κοιτάζει με απορία.

Είσαι απαίσιος

Μπράβο κοπελάρα μου που ξέρεις τι είσαι: Έγγειος.

Έγγειος:: που αποτελεί ακίνητο περιουσιακό στοιχείο ή σχετίζεται με αυτ, πχ έγγεια ιδιοκτησία.

Παραδειγματιστείτε κορίτσια και μάθετε τη θέση σας.

Sorry για το έγγειος παιδιά έγραφα στο word για να δω πόσες λέξεις έχω γράψει και έγραψα λάθος τη λέξη έγκυος (έγγυος) και πάτησα να μου το βγάλει αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...