Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρό αδερφό. Πως να του το πω?

Kater1na85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως σε αυτό που είπε ο Λίνους έχει δίκιο.

Δηλαδή είσαι 25 και έγγυος 2 μηνών και το πρόβλημα σου είναι ξέρω 'γω πώς θα το μάθει ο αδερφός σου.

Το ότι έφτασες στο σημείο να κάνεις παιδί με το φίλο του, αυτό προφανώς σημαίνει οτι ο Γιώργος σημαίνει πολλά για εσένα.

So, ο αδερφός σου πρέπει απλά να ενημερωθεί για το τι παίζει ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ το θες. Με άλλα λόγια ΔΕΝ θα του δώσεις ΑΝΑΦΟΡΑ.

SO.....απλά πέσ' το! :rolleyes:

Δημοσ.

Καλα εχετε τοσο καλη σχεση σαν αδερφια και δεν μιλατε για τις σχεσεις σας, τι νρεπεστε?

Παντως δεν βλεπω κανενα προβλημα απλα κατσε μαζι του μια στιγμη και πεστου το, απο την στιγμη που ειναι και φιλαρακια δεν υπαρχει προβλημα αλλα επρεπε να του το πεις απο την αρχη γνωμη μου ειναι

Δημοσ.

Αν είσουν κόρη μου θα σε έστελνα στην Αμερική γιατί θα είχες ντροπιάσει την ΤΙΜΗ της οικογένειας με αυτά που κάνεις. :ph34r:

Δημοσ.

Συγγνώμη, πιστεύει κανείς αυτή την ιστορία;

Αυτο λεω τοση ωρα στην διαφορικη διαγνωση που κανω με τον τσουλη και δεν με πιστευει! H ιστορια μπαζει απο παντου, ανακριβιες που ακυρωνονται 2 γραμμες πιο κατω.

lol. Μέχρι ένα σημείο νόμιζα ότι θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά πάντως. Ότι και καλά ο αδελφός είχε στήσει την γνωριμία (στα πλαίσια μυστήριου αλισβερισίου (sic) για βοήθεια στα μαθήματα) κλπ κλπ.

Πέστα.

Το οποίο θα λυθεί με το shoryuken που θα της σκάσει μόλις το μάθει.

Επίσης και το avatar είναι τελείως τυχαίο. Έκατσε κι έφτιαξε και εικονίτσα.

Μ'αρέσει που έκατσα και ζήτησα βοήθεια σε forum για το πρόβλημά μου. Προσπάθησα να συνοψίσω το θέμα και με κοροιδεύουνε από πάνω. Ξέρετε κάτι, αν δεν θέλετε να με βοηθήσετε απλά μην το κάνετε. Να σας έβλεπα τι θα κάνατε στη θέση μου.

Δημοσ.

Δεν με κάνει ότι θέλει, γιατί έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα? Απλά δεν θέλω να πληγωθεί. Και δεν είναι να πεις και φίλοι απλά γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Γιώργος είναι της ΔΑΠ και βοηθούσε φοιτητές ακόμα και τώρα βοηθάει, έτσι γνωρίστηκαν. Άλλο είναι το θέμα όμως.

να πληγωθει; επειδη ζεις την ζωη σου; :blink: :blink:

• Moderators
Δημοσ.

Προβλεπεται epic thread, αλλα I'll play along.

Ειστε και οι τρεις ενηλικοι. Το λες στον αδερφο σου. Απλως το ανακοινωνεις. Τα υπολοιπα ειναι σεναρια κοινωνικου δραματος με την Μαρθα Βουρτση.

Δημοσ.
Συγνώμη αν δεν ανάπτυξα αρκετά το θέμα αλλά έπρεπε να το κάνω σε 400 λέξεις

το deadline να την παραδώσεις πότε είναι;

οι 99% πιθανότητες να μην είναι αληθινή η ιστορία υπερισχύουν του 1% να είναι, οπότε δεν υπάρχουν τύψεις για τον σαρκασμό μου

Δημοσ.

Θα εμπιστευτείς ένα φόρουμ αγνώστων για το μέλλον σου; Μου φαίνεται αστείο.

Ειδικά τώρα που βλέπω ότι μόλις σήμερα βλέπω έκανες εγγραφή στο φόρουμ πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις ούτε καν <<ιντερνετικά>> κανέναν εδώ μέσα.

Δημοσ.
Μ'αρέσει που έκατσα και ζήτησα βοήθεια σε forum για το πρόβλημά μου. Προσπάθησα να συνοψίσω το θέμα και με κοροιδεύουνε από πάνω. Ξέρετε κάτι, αν δεν θέλετε να με βοηθήσετε απλά μην το κάνετε. Να σας έβλεπα τι θα κάνατε στη θέση μου.

Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι πως μέτρησες τις λέξεις κι έφτιαξες και σχετικό avatar. Μόνο εμένα δε μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό;

Υ.Γ. Σε θέση εγγύου λίγο δύσκολο να βρεθώ, το παλεύω πάντως, μη νομίζεις πως τα έχω παρατήσει. :)

Δημοσ.
Να σας έβλεπα τι θα κάνατε στη θέση μου.

Θα έστελνα πμ στο χρήστη Lucifer. Παίζει να στην κάνει και τζάμπα αν είσαι όμορφη.

Δημοσ.

Έπος. Κλαίω :lol:

3o μέρος, χρήση γραπτού λόγου. Εγγραφείτε και γράψτε σε ένα ελληνικό pc-φόρουμ θέμα μέχρι 400 λέξεις που να περιγράφει την ιστορία μίας ατυχούς εγκυμοσύνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...