Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω γι αυτό. A ok, δεν ειμαι ο μονος
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 εγω θα συμφωνισω με την ευκολη λυση στην οποια μπορει να βοηθησει ο lucifer
De@th L0rd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά ο άλλος που σπουδάζει είναι 19 και είναι στο τρίτο έτος; Πότε μπήκε σε σχολή στα δεκάξι; Δηλαδή σχολείο ξεκίνησε 4 ετών; Κοπελιά μάλλον κάπου δε μας τα λες καλά. Μηπως παίζει κανα incest?
andreapaog328 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 πρώτα του λες ότι είσαι έγγυος και μετά του λες ότι το παιδί είναι του φίλου σου. ή και ανάποδα...
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν Κατερινιώ, πρώτα του λες ότι είσαι έγγυος και μετά του λες ότι το παιδί είναι του φίλου σου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος νομίζω. Μη ξανά ρωτήσεις πώς, άνοιξε το στόμα ΚΑΙ ΜΙΛΑ. =) Και μετά τι κάνω? Βγαίνω στο δρόμο και τον ψάχνω? και εκτός από αυτό δεν νομίζω ότι θα το αφήσει έτσι, χωρίς να χυθεί λίγο αίμα τουλάχιστον.
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά ο άλλος που σπουδάζει είναι 19 και είναι στο τρίτο έτος; Πότε μπήκε σε σχολή στα δεκάξι; Δηλαδή σχολείο ξεκίνησε 4 ετών; Κοπελιά μάλλον κάπου δε μας τα λες καλά. Μηπως παίζει κανα incest? Στα 17 μπήκε, που είναι το πρόβλημα? Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω.
Kater1na85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 2α παρουσία... Να η φωτο του αδερφου Είστε πραγματικά αηδιαστικοί. Γεια σας.
NT1G Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και μετά τι κάνω? Βγαίνω στο δρόμο και τον ψάχνω? και εκτός από αυτό δεν νομίζω ότι θα το αφήσει έτσι, χωρίς να χυθεί λίγο αίμα τουλάχιστον. Από την Κρήτη είστε; Ή έστω Μάνη ; Να χυθεί αίμα.... Α επίσης αφού τον ταίζεις ποτίζεις ξεβρωμίζεις, σιγά μην εξαφανιστεί.
De@th L0rd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Στα 17 μπήκε, που είναι το πρόβλημα? Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω. Άρα είναι 20 όχι δεκαενιά. Για το ασχολιάστο ένα θα πω :
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 εδώ κι εγώ πριν το lock. δηλαδή απ όλη την ιστορία αυτό που σε απασχολεί είναι πως θα το πεις στον αδελφο σου; θα του δώσεις και λογαριασμό τι θα κάνεις. Υ.Γ καλά με κομματόσκυλο πήγες και έμπλεξες;
Rooters Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Εδω άλλοι παρακαλάν να έχουν ένα παιδάκι να τους φέρει ευτυχία και άλλοι το αποκτάνε μέσα σε μια νύχτα που δεν ξέρουν τί κάνουν, δεν κατευθύνουν τις πράξεις τους, παρασύρονται από την ηδονή και το μεθύσι ... ... ... ... ...
NT1G Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 εδώ κι εγώ πριν το lock. δηλαδή απ όλη την ιστορία αυτό που σε απασχολεί είναι πως θα το πεις στον αδελφο σου; θα του δώσεις και λογαριασμό τι θα κάνεις. Υ.Γ καλά με κομματόσκυλο πήγες και έμπλεξες; To θέμα είναι το κομματόσκυλο που πήγε και έμπλεξε, μιας και ο αδερφός σκοτώνει και δεν πληρώνει όπως μάθαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.