Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μικρό αδερφό. Πως να του το πω?

Kater1na85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

- Όσοι δεν έχουν ανήψια να κάνουν ένα βήμα μπροστά

- Που πας ρε καραμήηηηηηητρρροοοοοοοοοοοοο !!!!

Δημοσ.

Και εγώ αμφιβάλω για την αλήθεια της ιστορίας. Πάντως αν ισχύει, προτείνω απλώς να του το πεις. Αν σε αγαπάει και αυτός όπως τον αγαπάς εσύ τότε δεν θα πει τίποτα αφού είναι επιλογή σου και οφείλει να την σεβαστεί. Πάντως εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό ίσα ίσα που νομίζω οτι είναι και καλό να παντρευτεί την αδερφή του ένας φίλος που τον γνωρίζει και επιλέγει να κάνει παρέα μαζί του.

Δημοσ.

1291160229852.jpg

Δηλαδη ο "πατερας" του "παιδιου" σε γνωρισε, του πες μενω στην ταδε περιοχη και με λενε κωσταλα κατερινα, δεν του περασε ΚΑΝ απο το μυαλο οτι ξερει τον κωσταλα μακη απο την ιδια περιοχη...

sure it all makes sense.

Δημοσ.

- Όσοι δεν έχουν ανήψια να κάνουν ένα βήμα μπροστά

- Που πας ρε καραμήηηηηηητρρροοοοοοοοοοοοο !!!!

Ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος!!!!

Keep trolling.

Δημοσ.

Παντως δεν το εχετε πιασει σωστα το θεμα.. Κανεις δεν εχει ερευνησει τη σχεση αδερφου και Γιώργου.. Ειναι μονο φίλοι; Μονο;; :rolleyes:

Δημοσ.

Και εγω εχω μια αμφιβολια για τη ιστορια σχετικα με τα επιθετα, δεν νομιζω να μην ηξερε τα επιθετα σας. Οι 400 λεξεις ομως που ειπες καταρχας δεν ειναι λεξεις αλλα χαρακτηρες και ισχυει μονο για τις υπογραφες. Παντως αν αληθευει η ιστορια σου νομιζω πως εκανες μεγαλο λαθος που ειπες ψεματα στην αρχη, Οσο περισσοτερο κρατας ενα μυστικο τοσο το χειροτερο. Αν το καλοσκεφτεις ομως εσυ εισαι αυτη που ουσιαστικα τον "συντηρει" οποτε δεν νομιζει να τα εγκαταλειψει ολα και να φυγει.

Δημοσ.

Παντως δεν το εχετε πιασει σωστα το θεμα.. Κανεις δεν εχει ερευνησει τη σχεση αδερφου και Γιώργου.. Ειναι μονο φίλοι; Μονο;; :rolleyes:

Τώρα να σου πω ότι διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές δε σκέφτηκα ότι θα κατέληγε "ήρθε στο μπαρ και μου είπε ο Μήτσουκλας ότι γουστάρει το αδελφάκι μου" ... θα σου πω ψέματα.

note to self: Να ψάξω για την επιλογή στο xhamster ώστε να κόβει τα bi βίντεο !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...