bnvdarklord Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Άρα είναι 20 όχι δεκαενιά. Για το ασχολιάστο ένα θα πω : 17 πρωτος χρόνος 18 δευτερος χρόνος 19 τρίτος χρόνος Απλή πρόσθεση.
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 θυμήθηκα το american pie με τον stifler. μόνο που εδώ δεν του..... τη μάνα αλλά την αδελφή. stifler λένε τον αδελφό σου;
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 - Όσοι δεν έχουν ανήψια να κάνουν ένα βήμα μπροστά - Που πας ρε καραμήηηηηηητρρροοοοοοοοοοοοο !!!!
insomniaK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ρε κουφάλες, κοροϊδευέτε, αλλά ένα ριπόρτ δεν κάνετε...
avgou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ αμφιβάλω για την αλήθεια της ιστορίας. Πάντως αν ισχύει, προτείνω απλώς να του το πεις. Αν σε αγαπάει και αυτός όπως τον αγαπάς εσύ τότε δεν θα πει τίποτα αφού είναι επιλογή σου και οφείλει να την σεβαστεί. Πάντως εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό ίσα ίσα που νομίζω οτι είναι και καλό να παντρευτεί την αδερφή του ένας φίλος που τον γνωρίζει και επιλέγει να κάνει παρέα μαζί του.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη ο "πατερας" του "παιδιου" σε γνωρισε, του πες μενω στην ταδε περιοχη και με λενε κωσταλα κατερινα, δεν του περασε ΚΑΝ απο το μυαλο οτι ξερει τον κωσταλα μακη απο την ιδια περιοχη... sure it all makes sense.
nrkmaiden Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 - Όσοι δεν έχουν ανήψια να κάνουν ένα βήμα μπροστά - Που πας ρε καραμήηηηηηητρρροοοοοοοοοοοοο !!!! Ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος!!!! Keep trolling.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Παντως δεν το εχετε πιασει σωστα το θεμα.. Κανεις δεν εχει ερευνησει τη σχεση αδερφου και Γιώργου.. Ειναι μονο φίλοι; Μονο;;
Tekkenman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω εχω μια αμφιβολια για τη ιστορια σχετικα με τα επιθετα, δεν νομιζω να μην ηξερε τα επιθετα σας. Οι 400 λεξεις ομως που ειπες καταρχας δεν ειναι λεξεις αλλα χαρακτηρες και ισχυει μονο για τις υπογραφες. Παντως αν αληθευει η ιστορια σου νομιζω πως εκανες μεγαλο λαθος που ειπες ψεματα στην αρχη, Οσο περισσοτερο κρατας ενα μυστικο τοσο το χειροτερο. Αν το καλοσκεφτεις ομως εσυ εισαι αυτη που ουσιαστικα τον "συντηρει" οποτε δεν νομιζει να τα εγκαταλειψει ολα και να φυγει.
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Παντως δεν το εχετε πιασει σωστα το θεμα.. Κανεις δεν εχει ερευνησει τη σχεση αδερφου και Γιώργου.. Ειναι μονο φίλοι; Μονο;; Τώρα να σου πω ότι διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές δε σκέφτηκα ότι θα κατέληγε "ήρθε στο μπαρ και μου είπε ο Μήτσουκλας ότι γουστάρει το αδελφάκι μου" ... θα σου πω ψέματα. note to self: Να ψάξω για την επιλογή στο xhamster ώστε να κόβει τα bi βίντεο !
Tilemaxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ο Έλβεν είναι εδώ και σας τρολλάρει γερά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.