Προς το περιεχόμενο

Διασκεδαση στην Πατρα

dominorton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι φοιτητης στην πατρα και θελω τις γνωμες σας οσον αφορα τα μερη που διασκεδαζετε στην Πατρα.

οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα, ειτε αφορα clubs, ειτε ταβερνο-μεζεδο-ρεμπεταδικα κλπ.

Δημοσ.

παιδια ειμαι φοιτητης στην πατρα και θελω τις γνωμες σας οσον αφορα τα μερη που διασκεδαζετε στην Πατρα.

οποιαδηποτε και αν ειναι αυτα, ειτε αφορα clubs, ειτε ταβερνο-μεζεδο-ρεμπεταδικα κλπ.

Cafe: Ideal (κυρίως) (Αγ. Νικολάου) ή αν θες να παίξεις και κανένα επιτραπέζιο, Νεον (3ων Ναυάρχων)

Φαγητό: Le Coq (Πλ. Όλγας), Pizza Hut (3ων Ναυάρχων), Chick'n'Chicken (Αγ. Ανδρέου και Αγ. Νικολάου), Λεμόνι (Πλ. Γεωργίου)

Club: Villa Mercedes, Fabric (Πιο καλό απ'το Villa)

Ρεμπετάδικα κλπ. δεν ξέρω, μόνο το Metropolis που έχει Ελληνική ζωντανή μουσική (Δεν θυμάμαι όνομα δρόμου) και στο Mod's.

Δημοσ.

μπορείς να κοιτάξεις και τα μαγαζιά στη γεροκωστοπούλου,

εγώ μια φορά το μήνα κατεβαίνω πάτρα to pay the respects,σε rocky racoon,steps και mods με τη σειρά..

Δημοσ.

οπως τα πε ο ravend. βεβαια προτιμω καφε στο cinema αλλα και το παραδιπλανο rocky ειναι καλο.

ρεμπεταδικο μαρκατο για το βραδυ αν θες (στη γεροκοστωπουλου κι αυτο)

επισης ωραια μπαρακια:

casba, blue monday.

καφε στο si doux

για ουζα πηγαινε στο χασομερι και στο στεκι του πατερα στο καστρο.

προταση δικη μου: να αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι την Αγ. Νικολαου (βεβαια μπορει και να σου αρεσει αυτο το στιλ οποτε ολα τα παραπανω μαλλον δεν σε καλυπτουν)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Mika για το Μαρκάτο που είχα ξεχάσει να αναφέρω και το Si doux, αν και ο cappuccino του είναι σχετικά κρύος.

Τώρα για την Αγ. Νικολάου, είναι θέμα προτίμησης.

Δημοσ.

να προσθέσω με την σειρά μου την περιοχή της μαρίνας...Όπου μπορί να πάει και για καφέ όλη την μέρα αλλα και για ποτό το βράδυ....για club το Bijoux και μετά μπουζούκια αστέρια και αρείων...

Δημοσ.

το villa ειναι μακραν καλυτερο απο το fabric, το δευτερο ειναι τεραστιο και αχανωδες και δε μαζευει τοσο καλο κοσμο.συμφωνω για γεροκωστοπουλου, αν και φετος το steps αλλαζει dj's και παιζει πολυ electro και dubstep, μουσικη που προσωπκα ακουω αρκετα.τα mods (και τα 3) συνεχιζουν να ειναι παρα μα παρα πολυ καλες επιλογες για αρκετα γουστα..

οσον αφορα το φαγητο που ειπατε, για το le coq εχω τη χειροτερη εντυπωση, καθως συνειδητοποιησα περσυ το καρναβαλι την αθλιοτητα τους,σε μια παρομοια, αλλα αρκετα καλυτερη κατασταση το λεμονι, αν και γενικα δεν προτεινω το φαγητο σε τετοια μαγαζια...

Δημοσ.

το villa ειναι μακραν καλυτερο απο το fabric, το δευτερο ειναι τεραστιο και αχανωδες και δε μαζευει τοσο καλο κοσμο.συμφωνω για γεροκωστοπουλου, αν και φετος το steps αλλαζει dj's και παιζει πολυ electro και dubstep, μουσικη που προσωπκα ακουω αρκετα.τα mods (και τα 3) συνεχιζουν να ειναι παρα μα παρα πολυ καλες επιλογες για αρκετα γουστα..

οσον αφορα το φαγητο που ειπατε, για το le coq εχω τη χειροτερη εντυπωση, καθως συνειδητοποιησα περσυ το καρναβαλι την αθλιοτητα τους,σε μια παρομοια, αλλα αρκετα καλυτερη κατασταση το λεμονι, αν και γενικα δεν προτεινω το φαγητο σε τετοια μαγαζια...

Προσωπικά προτιμούσα villa από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί στην πάτρα...πήγα μερικές φορές φαμπρικ και ειλικρινά άλλαξα άποψη...σαφώς καλύτερος κόσμος το φάμπρικ ( πολλά πιτσιρίκια στο βίλλα, και στα πιτσιρίκια βάω και 16-17 χρονα) και πιο ποιοτικός ( προσωπική άποψη γιατί έχω και κάποια ηλικία ). Αναλόγως τι ψάχνει ο καθένας . το ότζι έκλεισε και άνοιξε μ εάλλο όνομα και το γκιουζέλ έγινε republic.

Δημοσ.

επειδη τα 2 που ειπες τα εγραψα εγω .απο τα λιγα που ξερω γενικοτερα η πατρα δεν εχει κυριλε ή για λιγους μερη σε φαση αθηνας μονο vip,celebrities,επιχειρηματιες και labo,porche,ferrari απ εξω.οποτε σε ποια αναφερεσαι εσυ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...