De@th L0rd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Πιστεύω οι περισσότεροι έχουμε παρατηρήσει ότι όταν σε μια μέρα έχουμε ένα κακό προαίσθημα στην αρχή της, τα περισσότερα πράγματα θα πάνε στραβά κ μιλάμε όχι για τίποτα τραγικά πράγματα αλλά για πολλές ατυχείς στιγμές που σε κάνουν κέρβερο μέχρι να τελειώσει. Συνήθως σπίθα εκκίνησης για το προαίσθημα κ τα γεγονότα, είναι κάτι εντελώς χαζό. Πχ χύθηκε ο καφές, σου έπεσε το πακέτο με τα κορφλείκς κ άλλα παρόμοια. Σήμερα πχ ξύπνησα με πονοκέφαλο. Φεύγοντας από το σπίτι ξέχασα να πάρω κάτι πράγματα τα οποία γύρισα να τα πάρω και καθώς μπήκα στο σπίτι έριξα κάτω την κούπα του καφέ.Ευτυχώς είχε λίγο μέσα,κ δε λέρωσε το χαλί. Μετά πηγαίνοντας στο γραφείο ενός γνωστού μου,βγαίνουμε και οι δύο κ αυτός ξεχνάει τα κλειδιά πίσω από τη πόρτα την οποία κλείνω εγώ, και κάτι ήθελε να πάρει ακόμα. Δώστου βρίσίδι και τελικά άνοιξα με ταυτότητα. Η υπόλοιπη μέρα κύλισε με παρόμοιες μλκς, πχ φάτσα κάρτα με άτομο που θέλω να το χορτάσω στη μπουνιά κι είχα πάρα πολύ καιρό να τον πετύχω. Γεγονός. Διάθεση: Μαύρο Χάλι. Αύριο δε θα είναι έτσι 100%.Αλλά τυχαίνουν και το βλέπω να συμβαίνει πάντα με το ίδιο μοτίβο. Δικές σας εμπειρίες κ γνώμες παρακαλώ
Garnele Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η κακή μέρα φαίνεται από το πρωί μόνο όταν ξεκινάει με χανγκόβερ. Γκαρ Νελε
Ntinaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η υπόλοιπη μέρα κύλισε με παρόμοιες μλκς, πχ φάτσα κάρτα με άτομο που θέλω να το χορτάσω στη μπουνιά κι είχα πάρα πολύ καιρό να τον πετύχω. δοκιμασες διοπτρα και καλιμπραρισμα στο χερι? πιστευω θα τον πετυχεις με τη πρωτη
De@th L0rd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δε χρειάζονται διόπτρες από τόσο κοντά ρε. Πέρα από ότι είναι παράνομες είναι κ πανάκριβες. Λοιπόν μέχρι στιγμής παρόμοια με γκαρνελέ. Πονοκέφαλος ή hangover το πρώι = Κατεστραμμένη μέρα. Επίσης να συμπληρώσω και ο κωλόκαιρος. Ξέρετε για ποιόν μιλάω. Αυτόν που ούτε συννεφιά είναι,ούτε λιακάδα,ούτε βρέχει,ούτε χιονίζει καιρός ασταθής. Πάντα μου χαλάει τη διάθεση.
insomniaK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η κακή μέρα φαίνεται μετά απο 12 ώρες στο γραφείο και να θέλει 6 δευτερόλεπτα το κάθε σετ αρχειων να δώσουν ενα γαμωνούμερο.
mrfan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η καλη μερα απο το προηγουμενο βραδυ φαινεται
slygeo87 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η καλη μερα απο το προηγουμενο βραδυ φαινεται Όντως. Ή όταν κάνεις έναν απολογισμό της ημέρας που πέρασε ξέρω 'γω..infinite loop, life is a bitch κλπ.
freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Η κακή μέρα είναι αυτή που το πρωί δεν ξοφλάς ολόκληρη τη δόση και παραμένει υπόλοιπο.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ξυπνάω χθες 8 η ώρα από τις φωνές του αδερφού μου. Είχα κοιμηθεί στις 5. Σηκώνομαι πάω Πάτρα με τη μάνα μου για κάτι δουλειές. Στο δρόμο πιάνει ένα γυφτάκι να μου καθαρίσει το παμπρίζ, τη μάνα μου τη πιάνει η καλοσύνη της, της λέω μη κάνεις καμιά μαλακία, του δίνει 2 ευρώ, νεύρα εγώ. Συνεχίζουμε, πάω, παρκάρω τ'αμάξι, και γυρνώντας το βρίσκω τρακαρισμένο στο φτερό πάνω απ'τη ρόδα. Χριστούς, παναγίες, κτλ. Γενικά προσπάθησα να είμαι θετικός απ'την ώρα που ξύπνησα αλλά προφανώς δεν μου έκατσε.
bluesattack Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το χειροτερο ξεκινημα ειναι τα επιμονα ,χαζοχαρουμενα ''καλημερα'' που αρχιζουν ολοι οι αλλοι.
Tenshi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το χειροτερο ξεκινημα ειναι τα επιμονα ,χαζοχαρουμενα ''καλημερα'' που αρχιζουν ολοι οι αλλοι. Καλημέρα το οποίο ανταποδίδουμε με ένα μακρόσυρτο μουγκρητό: "μμμμμμμ" ή "ααααααα(ρρρ)" Πάιζει και το "ναιαιαι",άλλα πρέπει να κάτσει ο καφές πρώτα.
klainmaingr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι λίγο ψυχαναγκαστικό tbh. Έχεις την εντύπωση οτι η κακή μέρα απο το πρωί φαίνεται, οπότε αν κάτι πάει στραβά όταν ξυπνήσεις μετά τα βλέπεις(και τα κάνεις) ασυνείδητα όλα στραβά. Όχι οτι δεν το παθαίνω now and then, αλλα προσπαθώ να το συνειδητοποιώ και να το αποβάλλω. Θετική σκέψη κετς. Εμπειρικά πάντως: Μιά ΚΑΚΗ μέρα συνήθως καταλήγει σε μια ΚΑΛΗ νύχτα. Νatural equilibrium μάλλον.
panagos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Πιστεύω οι περισσότεροι έχουμε παρατηρήσει ότι όταν σε μια μέρα έχουμε ένα κακό προαίσθημα στην αρχή της, τα περισσότερα πράγματα θα πάνε στραβά κ μιλάμε όχι για τίποτα τραγικά πράγματα αλλά για πολλές ατυχείς στιγμές που σε κάνουν κέρβερο μέχρι να τελειώσει. Συνήθως σπίθα εκκίνησης για το προαίσθημα κ τα γεγονότα, είναι κάτι εντελώς χαζό. Εφόσον τίποτα δεν είναι γραφτό και τίποτα προκαθορισμένο, πρόκειται για μια σειρά από πιθανότητες - τυχαία γεγονότα τα οποία αρχικά κατηγοριοποιούμε σαν δυστυχή ή ευτυχή. Από κει και πέρα (μιλώντας για δυστυχή γεγονότα), αν κάποιος πιστεύει σε... κακά μάτια κτλ, δημιουργεί υποσυνείδητα μόνος του καταστάσεις για να συνεχιστεί η κακή μέρα. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει κάποια κοσμική δύναμη που να αποφασίζει πως θα πάει η μέρα του καθενός, παρά μόνο ο άνθρωπος που μπορεί να πέσει θύμα συγκυριών ή και να υπάρξει κατασκευαστής της ίδιας του της γκαντεμιάς. Το "κακό προαίσθημα" στην ουσία δεν είναι..προαίσθημα καθώς προέρχεται απο, μερική έστω, γνώση. Πχ ξυπνάς με hangover και έχεις κακό προαίσθημα για την πορεία της ημέρας; Εφόσον ξυπνάς με αρνητική ψυχολογία, είναι πολύ πιθανό, επηρεασμένος από αυτήν, να μην σου πάει καλά η μέρα. Πριν από μια ώρα μου χύθηκε αρκετός καφές ακριβώς δίπλα απο το laptop. Ίσως να πρέπει μερικές φορές να σκεφτόμαστε και το κακό που θα μπορούσε να έχει γίνει και όχι μόνο αυτό που έγινε.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγω τωρα που ξυπνησα και ειδα εξω απο το παραθυρο μου ΧΙΟΝΙΑ στη Θεσσαλονικη! Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο. Θα δειξει το βραδυ που δουλευω με τον παγο στους δρομους.
A3TeRnuS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Fuck My Life - Απλα διαβαστε! www.fmylife.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.