Προς το περιεχόμενο

Kαινουργιο PSU

FaRMaKhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χθεσινη καταιγιδα μου το κλεισε το σπιτι...

Εκαψε PSU,ευτυχος μονο αυτο ηταν η απωλεια μιας και σχεδον ολα τα αλλα ελεγθηκαν με ενα παλιο που εχω για

καβατζα.

Τωρα το προβλημα ειναι οτι το ενλογο Tt Toughpower 750XT δεν υπαρχει στο PC1.gr που ειχε γινει η αγορα

και δεν βρισκω κατι να μ αρεσει μιας και το συγκεκριμενο μ αρεσε πολυ ρε γαμωτο(ηταν κ απο CWT) :cry:

Ζητουμενο λοιπον ειναι 750W+ καλο eficiency και modular αλλα το μονο π βρισκω ενδιαφερον ειναι αυτο :fear:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι μεσα στην εγγυηση αλλα ειναι αγορασμενο απο PC1 οποτε απο κει αναγαστηκα θα γινει

οτι γινει αν ηταν αλλου θα πηγαινα σαυτο που ειπες moldo

Δημοσ.

Ζητουμενο λοιπον ειναι 750W+ καλο eficiency και modular αλλα το μονο π βρισκω ενδιαφερον ειναι αυτο :fear:

Πολύ καλό τροφοδοτικό , όμως πρόσεξε διότι το συγκεκριμένο δεν είναι modular . . .

+1 και από εμένα για το ΗΧ

Δημοσ.

Nαι ειναι ενα καλο τροφοδοτικο.Οντως δεν ειναι Modu.Εχει πολυ μικρη ποικιλια απο psu's ρε γμτ :angry:

Να υποθεσω αυτο δεν συγκρινεται με το corsair ε?

Δημοσ.

Nαι ειναι ενα καλο τροφοδοτικο.Οντως δεν ειναι Modu.Εχει πολυ μικρη ποικιλια απο psu's ρε γμτ :angry:

Να υποθεσω αυτο δεν συγκρινεται με το corsair ε?

Δεν είναι καθόλου άσχημο

135mm fan • active PFC • connectors (detachable): 20/24-pin, 2x 6/8-pin PCIe, 2x 6-pin PCIe, 6x IDE, 8x SATA, 2x Floppy, 3x fan • +3.3V: 28A • +5V: 28A • +12V1: 20A • +12V2: 20A • +12V3: 33A • +12V4: 20A • +12V5: 20A • +12V6: 33A • -12V: 0.5A • +5Vsb: 3.5A • average efficiency: not specified 80 PLUS Bronze certified

Είχα βάλει παλαιότερα ένα 500 xilence σε ένα σύστημα κ αποδείχτηκε πολύ καλό .

Y.Γ 86% efficiency έχει καθόλου άσχημα ..

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε γαμωτο το ΧΤ ηταν καλυτερο 88%

Βασικα με εκνευριζει που δεν εχω πολλες επιλογες..

και θα πρεπει αναγκαστικα να παω σε κατι χειροτερο απο αυτο που ειχα <_<

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε γαμωτο το ΧΤ ηταν καλυτερο 88%

Βασικα με εκνευριζει που δεν εχω πολλες επιλογες..

και θα πρεπει αναγκαστικα να παω σε κατι χειροτερο απο αυτο που ειχα <_<

Αυτό δε το ξέρεις και εμένα το pc έχει κλείσει άπειρες φορές από απότομες διακοπές ρεύματος καταιγίδες κτλ ,μέχρι και κομμένο φορτιστή έβαλα στο πολύμπριζο και έριξα την ασφάλεια με σπίθες να βγαίνουν από τη μπρίζα αλλά το corsair βράχος .

Δημοσ.

Eντομεταξυ ψανω κανα review για το xilence και δε βρισκω σε κανενα σοβαρο

site και με ανησυχει γιατι λογικα αναμεσα σε αυτο και το corsair με βλεπω

δεν εχει και τπτ αλλο το κ@λομαγαζο <_<

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...