Προς το περιεχόμενο

Official Lineage 2 Topic


irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Michael92 Φιλέ αναμένεται τέλη 2014 αρχές 2015 από ότι ακούω , καμιά σχέση με L2 ποιο πολύ σε Lineage 1 μοιάζει.

 

 

 

@Koritsi_gia_PC Ειλικρινά και τι δεν θα έδινα να είχα ένα τέτοιο conversation με γυναίκα in real , οι περισσότερες το μόνο που μιλάνε είναι για sex and the city που λέει ο λόγος αχαχα!



Eνα παλιό signature που ξέθαψα σήμερα  :-D

 

SHUFFLE2.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ορίστε και ένα βίντεο από μένα. Αρχισα προχτές στον official καμία σχέση. Σε 2 μέρες πήγα  61 lvl και το ντύσιμο μέχρι το 85 το έχεις έτοιμο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά συγνώμη τώρα, αλλά κάθεστε και συγκρίνετε το CS με το Lineage? Υγρά μπαταρίας πίνετε? Τα παιχνίδια δεν έχουν ουδεμία σχέση ούτε σαν είδος, ούτε σαν κόσμος και ούτε φυσικά συσχέτισε κανείς την πορεία του στο ένα ή στο άλλο, ανάλογα με την απόδοσή του ή με ότι whatever (γιατί σας χάνω κάπου στην μετάφραση) θέλετε...

Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, παίξαμε και τα 2. Το CS δεν ήταν τίποτε άλλο από το "μπήκα μισή ώρα να ρίξω μερικά σούτια". Δεν έχει το potential που έχει, όχι μόνο το lineage αλλά και οποιαδήποτε άλλο MMO, για να σου προσφέρει τις ίδιες στιγμές και εμπειρίες, ακριβώς γιατί αυτά περιέχουν το "massive" στο όνομά τους και ο όρος αυτός δεν είναι τυχαίος. Σε τέτοια games παίζεις σε έναν persistent κόσμο με τους δικούς του κανόνες/ίντριγκες/επικές στιγμές/γνωριμίες κτλ... Έτσι δημιουργούνται και οι ανάλογοι δεσμοί με το παιχνίδι και τους παίκτες του (που δεν είναι απρόσωποι), πράγματα που οδηγούν σε νοσταλγία μετά από κάποια χρόνια. Το CS και κάθε άλλο fps δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει τέτοια συναισθήματα, αν και φυσικά έχει τις δικές του memorable στιγμές...

Υ.Γ. Το θέμα νομίζω ότι είναι "lineage το 2013", αν είναι να το γυρίσουμε σε l2 nostalgia topic, πέστε το για να συνεισφέρω με screenshots από e-global :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Alchemist Όλα είναι καλοδεχουμενα φίλε (ότι έχει σχέση με L2 ), πάντως δεν περίμενα να έχει τέτοια ανταπόκριση το topic όταν το πρώτο δημιούργησα , τελικά υπάρχουν αρκετή πίστη εδώ μέσα  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πεθαμενο game εδω και χρονια.

Επαιξα αρκετο l2, ωραιο παιχνιδακι αλλα αν με βαζατε τωρα να ξααπαιξω θα εβγαζα σπυρακια. Αντιθετως, μια-δυο-εικοσιδιο παρτιδες cs τις επαιζα με χαρα και παλι.

 

Το αρνητικο του l2 που το αφησε πισω ειναι οτι θελει πολυωρο λιωσιμο, οτι θελει να εισαι στο pc random ωρες που μπορει να ειναι πρωι, μεσημερι, νυχτα, ξημερωμα και οτι εν τελει δεν υπαρχουν πια οι servers με τον κοσμο που θα ανταποδωσουν το λιωσιμο σου αυτο. Δηλαδη οκ να περιμενεις απο τις 2 τη νυχτα ως τις 10 το πρωι το spawn του baium και να κανεις defend, αλλα ποιο το νοημα οταν δεν υπαρχει κοσμος στο server να παιχτουν μαπες και να σου κρατησει το ενδιαφερον αμειωτο μεχρι το spawn? Καθεται ο ενας και παιρνει pk τον αλλον να περασει η ωρα απο τους μεν, και οι αλλοι επειδη δεν εχουν activity exparoun HB καθως ειναι η ευκαιρια τους να το κανουν 1 φορα τη βδομαδα που λειπουν οι πρωτοι. Καπως ετσι ηταν οι 1-2 τελευταιοι σερβερ που ασχοληθηκα πριν καμια 3ετια+ . Ειναι ενα game που απαιτει την ζωη σου, αλλιως δεν παιζεται. Και αργα ή γρηγορα ολοι ξεφευγουν απο αυτο το πλαισιο και ψαχνουν για κατι πιο χαλαρο και λιγοτερο απαιτητικο.

 

Το bot επισης, διελυσε την μαγεια του παιχνιδιου. Απτην αλλη, ποιος θα αντεχε να παιζει χωρις bot μετα το 1ο wipe ενος low rate server?

 

Γενικα, οι καλες εποχες ηταν bnb c3 αντε και c4 το πολυ. Ηρθαν κι αλλοι server μετα στους οποιους περασαμε καλα, αλλα δεν υπηρχε αυτο το "κατι" που σε τραβαγε στον c3 να λιωνεις στο manual με 9παρτο "αποστολη αυτοκτονιας" 4mages+3melee+2νανους και 1 prophet και να εισαι μεταξυ ζωης και θανατου στο lair, ΑΝ δεν σε παιρνανε pk στο μεταξυ. Να ψοφας και να ξαναπηγαινεις απτην αρχη κλπ.

 

ΥΓ. Μετανιωνω που οταν αρχισα l2 ξεκινησα στον bnb και οχι στον σκαλες ανωτερο σε διαχρονικο επιπεδο, noobwars.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μου θυμισατε τωρα!!! Απιστευτο λιωσιμο σε νετ.Παρεες ολοκληρες exp exp exp.

 

Αξεχαστες εποχες πραγματικα!

 

Επαιζα απο c1 μεχρι c6 και μετα ανα εποχες κανα hellbound highfive και τετοια...

 

Αξεχαστοι σερβερ για μενα ηταν La2Crazy ,cosmos,bnb,elixir!

 

Επαιζε κανεις σε αυτους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μου θυμισατε τωρα!!! Απιστευτο λιωσιμο σε νετ.Παρεες ολοκληρες exp exp exp.

 

Αξεχαστες εποχες πραγματικα!

 

Επαιζα απο c1 μεχρι c6 και μετα ανα εποχες κανα hellbound highfive και τετοια...

 

Αξεχαστοι σερβερ για μενα ηταν La2Crazy ,cosmos,bnb,elixir!

 

Επαιζε κανεις σε αυτους?

 

Χαχαχααχ, υπάρχεις; δες το post μου, για εσένα γράφω:

http://www.insomnia.gr/topic/490565-lineage-2-εν-ετος-2013/?p=52451704

 

Ήσουν όντως 75 στον bnb c1;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koritsi_gia_pc δεν κοιμηθηκες καλα ? :(

 

 

επειδη λοιπον δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι , συγκρινεις το casual cs του Public mode με το "hardcore" zerg σκοτωνουμε 15 ατομα τους 2 μλκς που ξεπατωσαν τον φιλο μας και μας πηρε τηλεφωνο να κλαψομουνιαστει? Εγω αναφερθηκα ξεκαθαρα στο competitive counterstrike. Στο παιζω cs σε ομαδα , γυριζουμε την μιση Ελλαδα σε τουρνουας , εχουμε ΜΟΝΙΜΕΣ εχθρες RL με ατομα απο διαφορες πολεις της Ελλαδας , εχουμε παιξει τις μαπες μας πρωτα στο server και μετα real life και καπακια το βραδι εχουμε παει να πιουμε τα ποτα μας και να κραξουμε τα πουστονουμπα που ανοιξαν το στομα τους για παρτι μας.

Εχουμε παει και σε 2 αλλες χωρες για το CSακι.

Αλλα παιδια απο παλιοτερες και διαχρονικα καλυτερες ομαδες εχουν παει σε περισσοτερες , εχουμε τσιμπησει και μια 8η θεση σε ESWC (electronic sports world cup).

 

Γενικοτερα? Ειμαι απο τους τυχερους που εζησα την εποχη που το cs ηταν ΤΟ competitive game. Εχω παει σε CPL (Cyberathelete professional league) εχω παει σε WCG (world cyber games) , εχω καταφερει penta με χαμενο round βεβαια εναντια σε mixed begrip-Virtus pro(2 τοπ Ρωσσικες ομαδες της εποχης) στο Κode5 που μεχρι και σημερα οσοι ειχαν δει το HLTV το αναφερουν , τσιμπησαν και τα 15.000 ακοπα.

 

Για πες μου τι εχει πετυχει το game σου? Εχει κανει τουρνουα που τα βλεπουν ποσες χιλιαδες ατομα? Απο το CS ξεκινησε ολο το electronic sports θεμα και σημερα παιχνιδια σαν το starcraft , το League of legends κτλ κτλ εχουν ενα σωρο σπονσορες και ομαδες οι οποιες ΖΟΥΝ απο το παιχνιδι. Πληρονονται απο σπονσορες , εχουνε συμβολαια , παιζουν σε Μαστερ λιγκς κτλ.

 

Καλο το οτι αγαπας το game σου και προσπαθεις να το στηριξεις με οποιον τροπο μπορεις , αλλα γινεσαι υπερβολικη.  :)

 

 

Υ.Γ

 

συγγνωμη παιδια για το οφτοπικ. δεν ξανα κανω hijack to thread.

 

Κατ' αρχάς δεν είναι το Game μου. Γιατί να είναι αυτό και όχι το Diablo 1/2; Γιατί το D1/2 και όχι το FF7-8; Γιατί αυτά και όχι το Wonderboy ή το Zelda που μου έμαθε το 2D; Έχω παίξει πάνω από 3.000 τίτλους, δεν έχω Game και σίγουρα δεν είναι το L2.

 

Όλα τα παραπάνω που αναφέρεις τα κάνανε και με 2 ζάρια το '80. Come think of it.

 

Το CS ΗΤΑΝ μπροστήλα στο χώρο τον FPS (λυπάμαι άνθρωπο που ακόμα ασχολείται, γιατί απλά έχει πάψει να είναι Gamer - όπως και ακόμη να ασχολείται κανείς με L2 lol). Η χαρά του να μπαίνεις σε ένα Net και να φωνάζεις "πάγκο CS κανείς;", με ή χωρίς παρέα και να περνάς την ώρα σου με τα Ευρώ του άλλου για χρόνια, είναι ανεκτίμητη. Αλλά όπως και να έχει, τι σου έχει μείνει; Ένα δισδιάστατο/ρηχό Tactical FPS είναι, χωρίς παραπάνω συναισθήμα από αυτά που δημιουργήθηκαν και στον FPS Doug (PP ξέρουμε θαρρώ). Όλα τα Arguements του παραπάνω Post μου ισχύουν ακόμα, και βασιλεύουν.

 

Και δεν μιλάμε τώρα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη, γιατί συμφωνήσαμε από κοινού πως δεν είναι συγκρίσιμα. Πρόσεξε όμως την γλώσσα σου όταν λες τις πρόχειρες θεωρίες σου. Το L2 έγινε ιδεολογία για πολλούς (ΞΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ), και δεν μπορεί να είναι 1 μύριο ανθρώποι απλά ανάπηροι, ψάχνοντας κάτι εύκολο για τα δάχτυλά τους.

 

Τώρα κάθεστε και μου ζητάτε L3, παίζεται ακόμα L2; Ή ακόμη και το ArcheAge.. ενώ υπάρχει FREE το C9 και βασιλεύει.

 

Ξανά, και ξανά και ξανά το έχω αναφέρει. Δεν έχει υπάρξει καλύτερο PvP αρχιδοκρατικό System από δαύτο σε οποιοδήποτε MMORPG (ή και OFFLINE ACTION αν γουστάρετε). ΤΙΠΟΤΑ έστω και remotely καλό. Απλά, παρεξηγήστε με αν θέλετε όταν σας λέω πως, δεν μπορείτε να κουμαντάρετε τόση ελευθερία και μιλάτε ακόμα για τα P&C. Φοβάστε να πιάσετε την πραγματική εξέλιξη. Ίσως επειδή θέλετε να παίζετε και να καπνίζεται.. αλλά απλά το αποκαλώ κακή χάρη να ψάξω να βρω CBT Keys για ένα ArcheAge όταν ακόμη και το TERA στέκεται καλύτερα από αυτό.

 

Τσιμπούκια έπαιρνα για να τα παίξω αυτά πριν 3-4 έτη, και τώρα τα έχετε εδώ με τα τρελά Bandwidth και τα Low pings, και μου ζητάτε ArcheAge.

 

Όσο για τον PRO παραπάνω, σε προκαλώ να μπεις στο C9. Αν παίξεις Range, έχει και Aim.. αν ποτέ μου πάρεις κάτι, τότε θα υποκλιθώ digitally. Αλλά τι να πει ένας CSας, σε έναν Gamer που έχει λιώσει συνάμα και άλλα 100 FPS Online titles.

 

Βγαίνε στα Boards και λέγε μεγάλες τρολλιές, γι' αυτό καλός είσαι & τσιμπάμε σου λέω. <3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο bnb γενικα ηταν για τον πουτσο, πειραγμενα stats admin passive στα φιλαρακια και vpn στους υπολοιπους και δεν μαζευοτανε, ρουφαγα 8k spike απο τον redleon σε full bo+4 set και ειχα buffs στα lvl του, ελεος.

Οποιος ειχε απο τα πρωτα kris πριν βγουνε στην πιατσα που ηταν σπασμενα, εδινε σαν passive Haste, Focus, Critical Damage, Accuracy και μου λες μετα σοβαρος server, μου δωσαν σκεψου sls*nightmare+12 (του Lonewolf ??) για αυτο, σοβαρος server ετσι.

το μονο που θυμαμαι ειναι η φαση στο Floran Village, με τον ψυχακια treasure hunter (Ghostrider) που ηταν 70+ lvl τσακωθηκε με το clan και ειχε πεσει στα 40 απο τα PK ? πολυ γελιο ο τυπας, πεταγε κατι C grade εξω τρεχαν ορδες τα noobakia να τα παρουν και τους καθαριζε ολους πριν φτασουν, ειχε ριξει εναν treasure hunter απο ultras (Doom τον λεγαν) full ντυμενος, ειχε ερθει το μισο clan και δεν ξεραν τι να κανουν, τους ελιωνε.

και ο αλλος ο Metalcrusher απο μαρουσι, θεος, ειχε σηκωσει kris απο pk (?) τοτε που ειχε τρελη αξια και επειδη του ζαλισαν τα @@ πηγε και το πουλησε σε vendor για σπασιμο χαχαχα

τρενακια στο lair και μετα περιμεναν με τις ωρες να farmaρουν γιατι δεν ειχε που αλλου να πας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

στα 14 μου που επαιζα ειχα βγαλει 200+ πουλοντας extra σετακια, ειχα μια (καλουτσικη) να μου ζαλιζει τα @@ καθε 5 λεπτα τι κανεις, μου κανει σε μια φαση παμε mall εχει συναυλια ο ρουβας να σου γνωρισω μια φιλη μου (την ειχα φτυσει ασχημα) της κανω δεν γαμιεσαι, παλευαμε να περασουμε τον ghostrider στο Lair να δωσουμε πονο. ΕΤΣΙ, αυτες ηταν εποχες, μεχρι που εγινε update σε c4 (c123) και στραβωσε η φαση.

Επεξ/σία από Massiv0r
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχααχ, υπάρχεις; δες το post μου, για εσένα γράφω:

http://www.insomnia.gr/topic/490565-lineage-2-εν-ετος-2013/?p=52451704

 

Ήσουν όντως 75 στον bnb c1;

 

Ειχε nick Hyphen αυτος που λες??  bnb c1?

 

Ημουν 75 lvl BD  και 70 destro στον C1 αλλα δεν ειχα το nick Hyphen εκει...

 

Το Hyphen το σκεφτηκα κανα δυο χρονια μετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...