Προς το περιεχόμενο

Kαπνισμα απο τσιμπουκι αντι για τσιγαρο

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, δεν ειμαι φανατικος καπνιστης αντε 3-4 τσιγαρα τη μερα αλλα αναρωτιεμαι αν καπνιζεις τσιμπουκι ειναι πολυ καλυτερο για την υγεια αποτι το τσιγαρο;

Ή ειναι τοσο μικρη η διαφορα που δεν ειναι αξιολογη;

Δημοσ.

Επειδή ο καπνός παραμένει περισσότερη ώρα στο στόμα,πας για καρκίνο ολοταχώς.

Άλλο να βάζεις μια στις τόσες το τσιγάρο στο στόμα κι άλλο νάχεις το τσιμπούκι συνεχώς να κρατιέται κυριολεκτικά με τα δόντια.

Και να υποθέσω ότι μετά από κάθε "πιπιά",αυτή δεν καθαρίζεται άμεσα,ε;

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

παρε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο. B)

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 17 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Οτι πεις εσυ μωρο μου :D

Δημοσ.

Επειδή ο καπνός παραμένει περισσότερη ώρα στο στόμα,πας για καρκίνο ολοταχώς.

Άλλο να βάζεις μια στις τόσες το τσιγάρο στο στόμα κι άλλο νάχεις το τσιμπούκι συνεχώς να κρατιέται κυριολεκτικά με τα δόντια.

Και να υποθέσω ότι μετά από κάθε "πιπιά",αυτή δεν καθαρίζεται άμεσα,ε;

Συμφωνώ μεν αλλά μόνο αν θα καπνίζει έτσι,αλλά επειδή και το κανονικό τσιγάρο μπορείς να το έχεις στο στόμα σου συνέχεια και να μην το βγάζεις,αυτό το επιχείρημα δεν νομίζω να στέκι.

Δημοσ.

Ο Λουσιφερ μαλλον εννοει πως φορουμ ειναι και ο καθενας λεει ο,τι ξερει - δεν σημαινει να τα παιρνεις και τοις μετρητοις. Αν βγω και ρωτησω "ρε παιδια ξερει κανεις αν ειναι καλος ιντερνετ προβαιντερ ο ταδε; μολις εκανα αιτηση" και πεταχτει καποιος που δεν ξερεις κατα ποσο πιο γνωστης ειναι απο σενα και πει "ααα χαλια, ειχα συνδεση μαζι τους και τα download κατεβαινανε αργα" δεν σημαινει οτι παω με την μια για ακυρωση. Θελει οπως τοοοσα και τοοοσα πραγματα στην ζωη ΨΑΞΙΜΟ και υπομονη αλλιως μπορει και να βγεις χαμενος με το να παρεις στο ποδι συμβουλες.

Τα προιοντα καπνου και η συγκριση τους ως προς την φθορα προς τον ανθρωπινο οργανισμο δεν βρισκει απολυτα συμφωνους επιστημονες μεταξυ τους. Χωρις να απορριπτω τα λεγομενα του 35ποντος, πιστευω οτι δεν εχουμε εξετασει (0 ποστς) το κυρος του πανω σε αποψεις τετοιου ειδους [Οχι οτι αν ειχε 12000+ ποστς τα λογια του θα ητανε σοφα...]

Τεσπα, ισως το τοπικ περιστραφει σε φρεσκιες αποψεις που θα συνοψιζονται στο ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΣ' ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ κτλ κτλ κτλ...

καλη συνεχεια

Δημοσ.

Lucifer, τι θες να πεις;

Πάνω-κάτω ό,τι είπε ο τσιφό.

Λοιπόν, η πίπα, σε σχέση με το τσιγάρο είναι ασφαλέστερη αναφορικά με τους πνεύμονες, επειδή δεν κατεβάζεις τον καπνό (ή δεν κατεβάζεις τόσο πολύ καπνό όσο με ένα τσιγάρο έστω). Από την άλλη, επειδή τον κρατάς περισσότερη ώρα στο στόμα για τη γεύση του, κινδυνεύεις περισσότερο από καρκίνο του στόματος και ασθένειες των ούλων απ' ότι με το τσιγάρο. Για τον παθητικό καπνιστή, επίσης, όσο και αν είναι πιο ευχάριστη η μυρωδιά ενός αρωματικού καπνού, είναι εξίσου βλαβερό με το παθητικό κάπνισμα τσιγάρου.

Παρεμπιπτόντως, είναι σαφές πως οι πίπες, όντας μοριακές δομές όπως όλη η ύλη γύρω μας, μπορούν να κρατηθούν και με το χέρι -κάτι πιο εύκολο από να έχεις "το τσιμπούκι συνεχώς να κρατιέται κυριολεκτικά με τα δόντια".

Αθροιστικά επίσης κάτσε και σκέψου πως ενώ το κάπνισμα της πίπας κρατάει σαφώς περισσότερο, θα την ανάψεις πολύ λιγότερες φορές απ' ότι θα άναβες τσιγάρο.

Επίσης, είναι γενικά χορταστική αίσθηση, αργείς να ξαναθελήσεις να καπνίσεις. Καλό θα ήταν, όπως και να 'χει, να έχεις ένα πακέτο τσιγάρων standby, όπως είχα κάνει εγώ αρχικά, για τον καφέ το πρωί και το σεξ. Με τον καιρό, το πρώτο έγινε και αυτό πίπα (υπάρχουν κατάλληλοι καπνοί για κάθε ώρα της μέρας) και το δεύτερο, τράκα.

Δημοσ.

πιστευω οτι δεν εχουμε εξετασει (0 ποστς) το κυρος του πανω σε αποψεις τετοιου ειδους

Πίστεψέ με,αγαπητέ,έχω επικυρωμένη άποψη,δεν είναι επί του παρόντος topic να εμβαθύνω,αλλά έχω πολεμήσει πολλούς πολέμους,με πολλές ουσίες.Συμπεριλαμβανομένου και του καπνού,σ'όλες του τις εκφάνσεις (σνιφιές για φτάρνισμα,λουλάς,μπουρί,τσίλουμ,με μπανανότριχες βγαλμένες μία-μία,καλαμποκοκορφάδες,τσάϊ του βουνού,τριμμένο μοσχοκάρυδο,όλη μέρα μπορώ να κάτσω να σου περιγράφω πως καπνίζαμε στ΄Αλγέρι το καπνό...

Αμαν αυτά τα nick στον ιστό πια...

...το πρωί και το σεξ
Πως μούρθε τώρα η λέξη πρωϊνή;lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...