aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μετα από πολλα χρονια πειραματισμου στη ψυχολογια της γυναικας, κατεληξα στο συμπερασμα της αληθειας. υπαρχουν φημες σχετικα με τα λεφτα, το σεξ, το "μεγεθος", την ομορφια, την ηλικια, το γυμνασμενο κορμι και πολλα αλλα. ε λοιπον φιλοι μου βρηκα το "κλειδι της γυναικας" κατα μεγαλυτερο ποσοστο και αναλογα με την ηλικια, δηλαδη οσο μεγαλώνοντας η γυναικα τοσο πιο πολυ την επηρεάζει "η αληθεια"! βεβαια ολες αυτες οι φημες περι χρηματος κτλ, υπαρχουν και ισχυουν μεχρι ενα βαθμο, μονο ομως για τη σωματικη επαφη με τη γυναικα. για παραδειγμα μια γυναικα μπορει να εντυπωσιαστει απο τα λεφτα-δουλεια και να "δωθει" σε εναν αντρα μονο σωματικα. λεγοντας σωματικα δεν εννοω οτι πουλιεται και γινεται πουτ...., απλος μονο εντυπωσιαζεται και δε δινεται ολοκληρωτικα ψυχικα. φυσικα αυτο δε το ξερουν ουτε οι ιδιες (μεχρι καποια ηλικια) και νομιζουν οτι ερωτευτικαν καποιον που τις εντυπωσιασε. γι'αυτο θα εχετε δει οτι οι περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αποτυχημενες και γυναικες που νομιζαν και λεγανε ακομα και στις φιλες τους οτι ειναι ερωτευμενες, ξαφνικα μια μερα αρχιζουν να βριζουν τον "ανθρωπο" τους και απο την αλλη μερα ειναι σαν να μη τρεχει τιποτα. ετσι απλα... ερχεται καποτε μια μερα που γνωριζουν καποιον, οποιονδηποτε, αφραγκο και τον ερωτευονται τοσο τρελα που δινονται ολοκληρωτικα και μπορουν να κανουν τα παντα για εκεινον. το κλειδι που εχει αυτος ο εκεινος δεν ειναι ουτε τα λεφτα, ουτε οι επιδωσεις στο σεξ, ουτε το μεγεθος... ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ. αυτο που ανοιγει το μυαλο, τη ψυχη και τη καρδια μιας γυναικας ειναι να πιστεψει οτι ειναι αληθεια αυτο που βλεπει, οτι και να'ναι. δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που γυναικες ευκαταστατων οικογενειων, παρατανε τα παντα και φευγουν μακρια με εναν αφραγκο απατεωνα, κλεφτη, αποφυλακισμενο κτλ. ειναι επειδη τοσα χρονια ενιωθαν (ασχετο αν ειναι αληθεια) οτι ζουν μεσα στο ψεμα, ωσπου ερχεται μια μερα καποιος και της διχνει την αληθεια. οποια αληθεια κιάν ειναι αυτη, τη γυναικα δε τη πειραζει... γι'αυτο αν εχετε ακουσει γυναικες να λενε οτι μισουν τους ψευτομαγκες, ψευτολεφταδες κτλ. το να ριξεις μια γυναικα μονο σωματικα, ειναι το πιο ευκολο και φτηνο πραγμα. προσωπικα αυτο το ειχα πετυχει και νομιζα οτι ειχα βρει το παραδεισο, μεχρι πριν 3-4 χρονια οπου ανακαλυψα οτι δεν ειναι αυτος ο στοχος ουτε κατι δυσκολο. το πιο δυσκολο απ'ολα ειναι να σου δωθει ολοκληρωτικα μια γυναικα και χανει το κοσμο κατω απο τα ποδια της και να μη ξερει που παταει και που βρισκεται φιλε, αν εισαι φτωχος, μην δανειζεσαι αυτοκινητο και λεφτα για να βγαλεις καποια εξω. δειξε οτι δεν εχεις λεφτα και κερασε τη σουβλακι. αν εισαι φλωρος, μην το παιζεις καποιος ουτε να πουλας μαγκιες. μη ντρεπεσαι για τη μουσικη που ακους και προσπαθεις να βρεις τι αρεσει σε κεινη για δειξεις οτι ταιριαζετε. και αλλα πολλα.... στο λεξικο της γυναικας, διπλα απο τη λεξη μαλακας, γραφει ψευτης. μαλακας = ψευτης αν εισαι αληθινος, δε προκειτε ποτε να σε πει μαλακα. εκανα πολλα χρονια να το καταλαβω αλλα το καταλαβα. ξερετε τι δυναμη εχει η αληθεια στη γυναικα? εστω τουλαχιστον να νομιζουν οτι ειναι αληθεια, αν εχετε ταλεντο στα ψευματα. και μεταξυ μας, οι γυναικες καταλαβαινουν τα ψευματα καλυτερα απο εμας τους αντρες. τους εχει δωσει ενα χαρισμα ο θεος και αισθανονται περισσοτερα απο εμας. μετα απ'ολα αυτα λοιπον, αυτα που ειδα, εζησα και εμπειρικα, ενα εχω να πω. για να ριξεις ολοκληρωτικα μια γυναικα, το κολπο ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! (ή εστω να νομιζει..)
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ας πω και 'γω τη μαλακία μου. Bad boys only. ΤΕΛΟΣ.
EstellePr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ας πω και 'γω τη μαλακία μου. Bad boys only. ΤΕΛΟΣ. Όχι ρε sly. Γιατί το λές αυτό? Aledjo, true.-
bluesattack Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mn9pEBufuqg
slygeo87 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το επιδιώκεις να είσαι bad boy. Την γράφεις ας πούμε, δεν ασχολείσαι και ΠΑΝΤΑ για έναν διεστραμμένο λόγο η αυθόρμητη αυτή συμπεριφορά σου απέναντι της, είναι αρκετή για να την κάνεις να σιγοψήνεται.
EstellePr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το επιδιώκεις να είσαι bad boy. Την γράφεις ας πούμε, δεν ασχολείσαι και ΠΑΝΤΑ για έναν διεστραμμένο λόγο η αυθόρμητη αυτή συμπεριφορά σου απέναντι της, είναι αρκετή για να την κάνεις να σιγοψήνεται. Νομίζω πως εάν δε θέλει να ψηθεί, δεν ψήνεται που να χτυπάς τα οπίσθιά σου κάτωθεν. Εγώ, όποτε εισέπραξα τέτοια συμπεριφορά, φόρεσα αθλητικό, κ ξεκίνησα το τρέξιμο away. FAR away. Απο την άλλη, είναι και το τί βίτσια κουβαλάει ο καθένας - καθεμία. Έχω φίλη, που ανέχεται εδώ κ 2 χρόνια ένα αριστερό π@π@ρι, γράψιμο, κλάσιμο, προσβολές. Τη φλόμωσε στο ψέμα, την κυνήγησε μηηηνες, την έστηνε στη δουλειά της, την έλουζε στα τηλεφωνήματα, λελουδα με μυροβόλο χαρτί χαλβά κλπ. Και την έριξε τελικά. Και μόλις την πέρασε μερικά χεράκια, την άρχισε στην εγγραφή. Και να σου οι αυτοκτονικές κ οι αυτοκαταστροφικές τάσεις στην ηλίθια. Και αυτό για 5(!) κρεβάτια μέσα σε 2 χρόνια. Εγώ, απο την άλλη, είμαι πιο biatch. Τώρα, θα ήξερε ο τύπος τι γεύση έχουν.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 το να ριξεις μια γυναικα μονο σωματικα, ειναι το πιο ευκολο και φτηνο πραγμα. Μάθε μας αυτό και μετά πάμε σε πιο advanced επίπεδο.
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το επιδιώκεις να είσαι bad boy. Την γράφεις ας πούμε, δεν ασχολείσαι και ΠΑΝΤΑ για έναν διεστραμμένο λόγο η αυθόρμητη αυτή συμπεριφορά σου απέναντι της, είναι αρκετή για να την κάνεις να σιγοψήνεται. οχι δεν ειναι θεμα γραψιματος. ο αλετζος εχει δικιο. δεν γουσταρουμε να τρωμε χ, ακυρα και διαφορα αλλα, απλα να κρατατε την αξιοπρεπεια σας και να μην κανετε σαν ζητιανακια. αυτο δεν γουσταρουμε και νομιζετε οτι μας αρεσει το φτυσιμο μετα.
klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 +1 βασικά. Παραπλατιάζεις αλλα έτσι ακριβώς είναι. Φυσικά υπάρχουν και ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλά μοσχάρια που τρελαίνονται με το δήθεν, αλλα όταν είσαι αυτό που είσαι έχεις να κερδίσεις πολλά περισσότερα απο το να το παίζεις(Pun intended). Αυτό όχι μόνο για τις γυναίκες αλλα και για τους ανθρώπους γενικότερα..
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 αυτα που λετε εσεις ειναι τροποι για καμακι. εγω δε περιγραφω τι κατασταση βρισκω μια στο δρομο και λεω: "γεια σου με λενε Αλεξη ,σου λεω αληθεια, παμε για καφε?" περιγραφω το μετα σταδιο, αφου εχεις γνωρισει μια, τη ξερεις, βγαινετε, θες να τι ριξεις στα σοβαρα ειναι στο ψισιμο, και ναι και οχι, αυτη δε ξερει τι θα γινει, δε ξερει αμα σε θελει, ισως.... σου δινει ευκαιρια, ας βγουμε για καφε, και ενοειτε οτι τη πεφτεις με το τροπο σου αλλα εγω λεω ποιο ειναι το βασικο οπλο. για το πριν σταδιο, δηλαδη για το πως θα γνωρισεις καποια κτλ, ειχα κανει πριν χρονια ποστ... ειμαι παλια πουτα.....
evabb Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 περιγραφω το μετα σταδιο, αφου εχεις γνωρισει μια, τη ξερεις, βγαινετε, θες να τι ριξεις στα σοβαρα ειναι στο ψισιμο, και ναι και οχι, αυτη δε ξερει τι θα γινει, δε ξερει αμα σε θελει, ισως.... σου δινει ευκαιρια, ας βγουμε για καφε, και ενοειτε οτι τη πεφτεις με το τροπο σου αλλα εγω λεω ποιο ειναι το βασικο οπλο. βλεπω μαθαινεις απο το λαθη σου, αν με πιανεις
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικά υπάρχουν και ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλά μοσχάρια που τρελαίνονται με το δήθεν, αυτο ισχυει περισσοτερο στις μικρες ηλικιες επειδη δεν εχουν δει την αξια της αληθειας ακομα.
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 βλεπω μαθαινεις απο το λαθη σου, αν με πιανεις ναι....
aledjo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μάθε μας αυτό και μετά πάμε σε πιο advanced επίπεδο. κι'ομως θες να στο αποδειξω με το πιο απλο τροπο οτι ισχυει αυτο? υπαρχουν πολλοι και ωραιοι τροποι ή σοβαροι αλλα θα σου πω το πιο γρηγορο και γελιο τροπο για να μη γραφω σελιδες και να περιγραφω. πηγενε σε ενα club ή στο δρομο και οποια βλεπεις μπροστα σου μιλα της ζητησε της να βγειτε για καφε. μαθηματικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μη σου ουτε μια ναι. (σου μιλαει ο εμπειρος ) ε μετα ενοειτε οτι θα χειριστεις καταλληλα το θεμα για να πετυχεις το σκοπο σου... μη σου πω για ακομα πιο γρηγορα one night stand που κανουν πολλοι/ες εγω το εχω παραπονο παντος. δε εχω καταφερει να κανω one night stand, θελουν και την αλλη μερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.