Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα Beer Academy τα ξέρεις έτσι; Στην Κηφησιά δεν μου αρέσει ο χώρος αλλά στο Μαρούσι και στην Στουρνάρη είναι ωραία. Μετά υπάρχει στα Α.Πατήσια το "...δεν θυμάμαι πως το λένε", ήταν beer academy παλιά, πλέον έχει αλλάξει όνομα αλλά ο χώρος και το menu είναι ίδια.

Δες κι εδώ

Δημοσ.

παίζει και beer academy στο ψυρρη,το μενού του έχει ένα ενδιαφέρον,osso buco μοσχάρι είναι must επιλογή σε όποιον αρέσει το συμπαθέστατο τετράποδο..

Δημοσ.

archbeerhouse

Από τη παλιά μου γειτονιά το μόνο που μου λείπει από την Αθήνα.

+1 για την arch, έχει και πολύ καλή ποικιλία λουκάνικων σε λογική τιμή (σε σχέση με beer academy).

Δημοσ.

Και η Craft μου αρέσει στην Αλεξάνδρας.

Προσωπικά βρίσκω όμορφο τον χόρο και τις συγκεκριμένες μπύρες τις γουστάρω.

Από φαγητό, μου έχουν πει ότι παλιότερα είχε μεγαλύτερες μερίδες στα λουκάνικα αλλά είναι σεβαστές.

Δημοσ.

archbeerhouse

Από τη παλιά μου γειτονιά το μόνο που μου λείπει από την Αθήνα.

Που τη θυμήθηκες την arch.

Έχω να πατήσω ένα μικρό αιώνα, δε πίστευα πως θα υπάρχει ακόμα!

Δημοσ.

Που τη θυμήθηκες την arch.

Έχω να πατήσω ένα μικρό αιώνα, δε πίστευα πως θα υπάρχει ακόμα!

τι είπες τώρα ρε φίλε,

όταν έφυγα από τη Δράμα για Αθήνα προς εύρεση εργασίας το 2000 έγινα κάτοικος

Περιστερίου.

Νοίκιασα σε παράδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως κοντά στο γήπεδο του Ηφαίστου οπότε το Arch ήταν 5 λεπτά με τα πόδια.

Τα 7 χρόνια που έμεινα εκεί συμπάθησα 2-3 μαγαζιά, ένα είναι ο Ναργιλές πίσω από τον παλιό οπάπ και το west side story στη Κων/πολεως (μπουρνάζι)που αλλαξε όνομα.

Αλλά στο Arch πήγαινα και οικογενειακώς.

Δημοσ.

BAYERN BIERHAUS στη Γλυφάδα.

Ποικιλία σε Γερμανικούς μεζέδες, καλή μπύρα και όποιος αντέξει.

Μόνο αρνητικό οι τιμές που είναι λίγο τσιμπιμένες :unsure: αλλά μια παρέα τουλάχιστον 4 άτομα - ώστε να μοιραστούν τα έξοδα - θα το απολαύσει.

Δημοσ.

BAYERN BIERHAUS στη Γλυφάδα.

Ποικιλία σε Γερμανικούς μεζέδες, καλή μπύρα και όποιος αντέξει.

Μόνο αρνητικό οι τιμές που είναι λίγο τσιμπιμένες :unsure: αλλά μια παρέα τουλάχιστον 4 άτομα - ώστε να μοιραστούν τα έξοδα - θα το απολαύσει.

+1, έκανα σχεδόν 1 ώρα δρόμο από Περιστέρι για το τσιγγάνικο σνίτσελ και μπύρα dunkel βαρέλι.

το μαγαζί το γνώρισα στη γιορτή μπύρας και για εύκολη πρόσβαση πήγαινα από Βουλιαγμένης γιατί από παραλιακή

μπερδευόμουν με τους μονόδρομους και το τραμ.

τα αξίζει τα λεφτά του.

• Moderators
Δημοσ.

Επισης πολυ καλη ειναι η Ταρ. http://www.ask4food.gr/kritikes-sxolia-estiatoriwn-Athinas/37-beer-restaurants/647-TAR

Βασικα ειναι λιγο ιδιαιτερη, ειτε θα την λατρεψεις ειτε θα την αντιπαθησεις, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αδιαφορη.

Δημοσ.

Πέρα από την -εκπληκτική- Bayern στη Γλυφάδα, πολύ καλή είναι και η Bier Garten στη Βουλιαγμένη, καθώς και η Divers στη Καλλιθέα (χάνει λίγο σε περιβάλλον αλλά έχει πολύ καλό μενού και εξαιρετικά ενημερωμένο προσωπικό).

Δημοσ.

Τζειμς εν Τζοις στο μοναστηρακι ειναι must.Γαμω τα φαγητα γενικα ακριβα σχετικα(το φαι).Η μοναδικη pub που εχω δει στην Ελλαδα που να θυμιζει pub Αγγλιας πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...