margaritagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα υποψη μου αυριο να παω στο bayern αλλα τελικα διαβασα οτι ειναι προσωρινα κλειστο Ψαχνω λοιπον κατι αντικστοιχο, ατμοσφαιρικη διακοσμηση, καλο φαγητο ε και ποικιλια σε μπυρες. Θελω ο,τι κοντινοτερο στο bayern. Οι αλυσιδες τυπου beer academy απορριπτονται, οπως κι ενα "γερμανικο" στη βαρκιζα. Εχω διαβασει για καποια καλα γερμανικα στα βορεια(νταξει οχι κανα κεφαλαρι παει μακρια ), σαν περιοχες βολευουν και τα νοτια & οχι κεντρο γτ θα μαστε μ αμαξι. Υπαρχει καμια προταση?
cris41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Στη Γλυφαδα λες; Κεντρο οχι ε; Εγω συνεχως ειμαι James Joyce που μου αρεσει.
margaritagr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γλυφαδα ειναι το bayern που μου αρεσε παρα πολυ. Θα το χω υποψη κι αυτο που λες γι αλλη φορα. Για το munchen εχει κανεις αποψη? βορεια προαστεια μου ειπαν
cris41 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικα, μια φορα πηγα στη γλυφαδα εκει και ηταν χαλια η εξυπηρετηση και απο το φαγητο δε τρελαθηκα... Την ξερω αλλα δεν εχω παει. Επισης ωραια ειναι και η Arch στο Περιστερι αν θες.
Haldol Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα που μένω και βόρεια, με βλέπει συχνά το Viva Beer House στο Μαρούσ'. Κοντά στον ΗΣΑΠ. Καλό και το φαγί, οι τιμές θα μπορούσαν να'ναι καλύτερες. Αλλά μ'αρέσ'.
UpToDate_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Arch επειδή ειναι δίπλα και πατάω συχνά. Ωραία ατμόσφαιρα,ειδικά σ/κ Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App 1
cris41 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Arch επειδή ειναι δίπλα και πατάω συχνά. Ωραία ατμόσφαιρα,ειδικά σ/κ Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App Εμενα παλι δεν ειναι αλλα ερχομαι συχνα :Ρ
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αποτ τοτε που χε κλεισει το Bayern δε βρηκα μαγαζι να με ικανοποιει το ιδιο Στη θεση του εχει ανοιξει παλι μπυραρια με το ονομα, B&A , μηπως την εχει δοκιμασει καποιος;;; Το τοπικ ειναι παλιο, απο τοτε μαγαζια θα χουν ανοιξει/κλεισει.. Καποια αλλη προταση λοιπον για μπυραρια με ΚΑΛΟ φαγητο και κυριως λουκανικα?
Norone92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Arch Beerhouse στο Περιστέρι, με διαφορά η αγαπημένη μου μπυραρία εδώ και χρόνια. Βέβαια εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι Ελλάδα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά αμφιβάλλω, η ποικιλία και η ποιότητα που είχε σε μπύρες και φαγητό ήταν απίστευτη. Πλέον με το μετρό είναι και πιο προσβάσιμη.
ChimairaX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Arch Beerhouse στο Περιστέρι, με διαφορά η αγαπημένη μου μπυραρία εδώ και χρόνια. Βέβαια εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι Ελλάδα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά αμφιβάλλω, η ποικιλία και η ποιότητα που είχε σε μπύρες και φαγητό ήταν απίστευτη. Πλέον με το μετρό είναι και πιο προσβάσιμη. Να σου πω εγώ που χω πάει πολλές φορές το τελευταίο 3μηνο. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, ίσα ίσα παραμένει ένας απ τους αγαπημένους μου προορισμούς! Και οι τιμές παραμένουν "Περιστεριώτικες".
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ακουσει τα καλυτερα κι ακομα δεν εχω μπει μεσα. Αλλα ειδα το μενου τους στο site κ εχει απλα "finger food", ενω εγω θελω και αξιολογο φαγητο Μου προτειναν και τη munchen στα μελισσια, εχει παει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα