Προς το περιεχόμενο

Σε ποια σταση κοιμοσαστε?

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε πως δεν πιεζονται?? :blink:

Εκτος βεβαια αν ειναι πολυ μικρα... πλακα. Τοτε τι να πιεστει?

ε τωρα πως να στο εξηγησω.... ο κωλος σου πιεζεται οταν καθεσαι η οταν εισαι ανασκελα; :P

Δημοσ.

Την τελευταία πάντως φορά που το κοίταξα,ο πισινός μου ήταν λιγότερο "ευαίσθητος" απο τις θηλές της κοπέλας που ήταν δίπλα μου.

Χειρότερο πράγμα απο μπρούμυτα με faceplant στο μαξιλάρι και ανοιχτό στο στόμα δέν υπάρχει.Για πολύ σιελόρροια λέμε...

Δημοσ.

εχεις δει ταινια με βρυκολακα που να καθεται στο φερετρο του μπρουμητα ή πλαγια? :blink:

Γι' αυτό και ζούνε τόσα πολλά χρόνια... κάτι ξέρουν :P

Βασικά, είναι η πιο σωστή στάση για ύπνο. Δεν ζορίζει καθόλου τα διάφορα ζωτικά όργανα. Είναι λίγο δύσκολη στάση όμως, γιατί δεν υπάρχει χώρος για να βολευτούν τα χέρια.

Δημοσ.

λοιπον για να τελειωνουμε, εγω εχω βυζια κι εσεις δεν εχετε, ξερω καλυτερα απ οτι εσεις. τελεια και παυλα ειτε με πιστευετε ειτε οχι, το θεμα εχει οπως το θετω εγω.

Δημοσ.

Γι' αυτό και ζούνε τόσα πολλά χρόνια... κάτι ξέρουν :P

Βασικά, είναι η πιο σωστή στάση για ύπνο. Δεν ζορίζει καθόλου τα διάφορα ζωτικά όργανα. Είναι λίγο δύσκολη στάση όμως, γιατί δεν υπάρχει χώρος για να βολευτούν τα χέρια.

Ανασκελα ομως ειναι η χειροτερη σταση για να σου πιαστει η αναπνοη (ξερεις, το θεμα με τη "μορα" οπου το πνευμα καθεται στο στηθος σου και δεν μπορεις να αναπνευσεις κλπ). Τουλαχιστον εγω ο αντιμετωπιζω συνεχεια (πνευμα βεβαια δεν ειδα, αλλα οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω το καταλαβαινα πολυ καλα).

Δημοσ.

Παιδιά μιας και έχει σχέση με την κουβέντα, έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι γιατί με το δικό μου κοιμάμαι και δεν ξεκουράζομαι...

Δημοσ.

Παιδιά μιας και έχει σχέση με την κουβέντα, έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι γιατί με το δικό μου κοιμάμαι και δεν ξεκουράζομαι...

Ελα:

funny-japanese-pillow-invention_strange_weird_offbeat_crazy_fun_9084.jpg

27.jpg

Δημοσ.

ε τωρα πως να στο εξηγησω.... ο κωλος σου πιεζεται οταν καθεσαι η οταν εισαι ανασκελα; :P

Αλλο πραγμα ο κωλος, ο κωλος ειναι σχεδιασμενος για να καθομαστε. Τα βυζια ομως ειναι ευαισθητα, εδω βαζεις και σουτιεν για να μην πεσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...