insomnian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ε πως δεν πιεζονται?? Εκτος βεβαια αν ειναι πολυ μικρα... πλακα. Τοτε τι να πιεστει?
evabb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ε πως δεν πιεζονται?? Εκτος βεβαια αν ειναι πολυ μικρα... πλακα. Τοτε τι να πιεστει? ε τωρα πως να στο εξηγησω.... ο κωλος σου πιεζεται οταν καθεσαι η οταν εισαι ανασκελα;
Tenshi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Την τελευταία πάντως φορά που το κοίταξα,ο πισινός μου ήταν λιγότερο "ευαίσθητος" απο τις θηλές της κοπέλας που ήταν δίπλα μου. Χειρότερο πράγμα απο μπρούμυτα με faceplant στο μαξιλάρι και ανοιχτό στο στόμα δέν υπάρχει.Για πολύ σιελόρροια λέμε...
The_Judas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 εχεις δει ταινια με βρυκολακα που να καθεται στο φερετρο του μπρουμητα ή πλαγια? Γι' αυτό και ζούνε τόσα πολλά χρόνια... κάτι ξέρουν Βασικά, είναι η πιο σωστή στάση για ύπνο. Δεν ζορίζει καθόλου τα διάφορα ζωτικά όργανα. Είναι λίγο δύσκολη στάση όμως, γιατί δεν υπάρχει χώρος για να βολευτούν τα χέρια.
evabb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον για να τελειωνουμε, εγω εχω βυζια κι εσεις δεν εχετε, ξερω καλυτερα απ οτι εσεις. τελεια και παυλα ειτε με πιστευετε ειτε οχι, το θεμα εχει οπως το θετω εγω.
g_alkis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Βυζιά-σπυριά και βυζιά-ζελέ φυσικά δεν έχουν πρόβλημα στον ύπνο. Αυτά.
evabb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Βυζιά-σπυριά και βυζιά-ζελέ φυσικά δεν έχουν πρόβλημα στον ύπνο. Αυτά. εχεις βυζια και ξερεις;
g_alkis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είπες "τελεία και παύλα"? Ε τήρησέ το.
dermitzos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 εχεις βυζια και ξερεις; Δεν είπες "τελεία και παύλα"? Ε τήρησέ το. Κάτι κρύβει.
pournaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Γι' αυτό και ζούνε τόσα πολλά χρόνια... κάτι ξέρουν Βασικά, είναι η πιο σωστή στάση για ύπνο. Δεν ζορίζει καθόλου τα διάφορα ζωτικά όργανα. Είναι λίγο δύσκολη στάση όμως, γιατί δεν υπάρχει χώρος για να βολευτούν τα χέρια. Ανασκελα ομως ειναι η χειροτερη σταση για να σου πιαστει η αναπνοη (ξερεις, το θεμα με τη "μορα" οπου το πνευμα καθεται στο στηθος σου και δεν μπορεις να αναπνευσεις κλπ). Τουλαχιστον εγω ο αντιμετωπιζω συνεχεια (πνευμα βεβαια δεν ειδα, αλλα οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω το καταλαβαινα πολυ καλα).
g_alkis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι κρύβει. :lol: Όντως. Μεγάλο το παλμαρέ μας
zeremefico Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά μιας και έχει σχέση με την κουβέντα, έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι γιατί με το δικό μου κοιμάμαι και δεν ξεκουράζομαι...
fearwhatnow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά μιας και έχει σχέση με την κουβέντα, έχετε να προτείνετε κανένα μαξιλάρι γιατί με το δικό μου κοιμάμαι και δεν ξεκουράζομαι... Ελα:
insomnian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ε τωρα πως να στο εξηγησω.... ο κωλος σου πιεζεται οταν καθεσαι η οταν εισαι ανασκελα; Αλλο πραγμα ο κωλος, ο κωλος ειναι σχεδιασμενος για να καθομαστε. Τα βυζια ομως ειναι ευαισθητα, εδω βαζεις και σουτιεν για να μην πεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.