Hamurabi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα παιδια. αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο νομισμα που να ειναι πολυ σταθερο εδω και αρκετα χρονια; μου ειπαν για το δολλαριο αυστραλιας. ισχυει; εχει καποιος να μου προτεινει καποιο ακομα πιο σταθερο; ευχαριστω
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ισως ο χρυσος,αν και δε θεωρειται νομισμα
Hamurabi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι σταθερη η αξια του; εγω νομιζα οτι ανεβοκατεβαινει. Αλλα και παλι ενδιαφερομαι μονο για νομισμα.
sugata Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 ισως ο χρυσος,αν και δε θεωρειται νομισμα έχει μια ιδιαιτερότητα. Μπορεί να θεωρηθεί σταθερός, σε ένα εύρος δεκαετίας ας πούμε. Αλλά αν γίνει σύγκριση τιμής σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, η διαφορά είναι τεράστια. Π.χ. το 1975. και το 2010. Ανεβαίνει "σταθερά" θα έλεγα.
sugata Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 The EWI Stable Currency Index, maintained by Elliott Wave International (the world's largest market forecasting company) chooses four international currencies as the most stable: 1. The Swiss Franc 2. The Singapore Dollar 3. The New Zealand Dollar 4. The US Dollar To make this determination, EWI takes 8 factors into consideration - the liquidity of its banking system, its national savings rate, its central bank's integrity and transparency, the history of its legal system, the extent of its political neutrality, the degree to which it is isolated geographically, its prospects for inflation, and geographical detachment from the other selections. Read more: http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_most_stable_currency_in_the_world#ixzz18eZ6qmf1 Το παραπάνω από answers.com Τώρα κατά πόσο ισχύει, δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά μάλλον το ελβετικό πρέπει να είναι από τα πιο σταθερά.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Εξαρτάται για ποιό λόγο το θες. Το φράγκο είναι μεν σταθερό....αλλά το Ευρώ όχι. Οπότε αν θες να αγοράσεις σήμερα φράγκα με Ευρώ ξέχασέ το...γιατί η ισοτιμία βρίσκεται στα Ιστορικά χαμηλά.
palawiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Το μόνο σταθερό, και αυτοί που πίστεψαν σε αυτό και βγάλαν πολύ χρήμα είναι οι χρυσές λίρες.Σκέψου ότι σε πολύ λίγα μόνο χρόνια διπλασιάστηκε η τιμή.
dreamercon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Αν διπλασιάστηκε η τιμή σε λίγα μόνο χρόνια, τότε μάλλον θα είναι κάθε άλλο παρά σταθερό. Σταθερό σε σχέση με τι? Το μόνο σταθερό, και αυτοί που πίστεψαν σε αυτό και βγάλαν πολύ χρήμα είναι οι χρυσές λίρες.Σκέψου ότι σε πολύ λίγα μόνο χρόνια διπλασιάστηκε η τιμή.
Grigoros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Η νορβηγική Κορόνα. Και ειναι και ενα νομισμα πολυ ισχυρης οικονομιας που δεν θα εχει προβλημα στο μελλον. αν το κανεις για να μην εχεις Ευρω ειναι αρκετα καλη επιλογη. Οτι αφορα Αυστραλιανο και οτι αλλο εχω διαβασει εδω πιο πανω θεωρουνται νομισματα High yield. Οτι αφορα το ελβετικο ειναι στην πιο υπερτιμημενη του τιμη ιστορικα σε σχεση με το ευρω και με μια τετοια συναλλαγη θα εχανες σιγουρα Φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.