nikos00000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή oι ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρίες είναι λίγο ακριβές στις προμήθειες, ψάχνω μια χρηματιστηριακή εταιρεία από την Η.Π.Α Ξέρει κανείς καμία καλή;
dreamercon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, οι πιο συνηθισμένες είναι fidelity.com, tdameritrade.com, etrade.com, schwab.com, Scottrade.com. Εγώ χρησιμοποιώ την fidelity που είναι αρκετά αξιόπιστη. Θα πρέπει να βρεις ποιες από αυτές ανοίγουν accounts σε κατοίκους εξωτερικού. Επίσης, να έχεις υπόψην σου ότι τα κέρδη στα αμερικανικά χρηματηστήρια φορολογούνται, και αν δεν έχεις αμερικανικό social security number θα πρέπει να συμπληρώσεις αρκετές εξτρά φόρμες για να αποκτήσεις SSN ή ΙΤΙΝ. Επειδή oι ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρίες είναι λίγο ακριβές στις προμήθειες, ψάχνω μια χρηματιστηριακή εταιρεία από την Η.Π.Α Ξέρει κανείς καμία καλή;
nikos00000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, οι πιο συνηθισμένες είναι fidelity.com, tdameritrade.com, etrade.com, schwab.com, Scottrade.com. Εγώ χρησιμοποιώ την fidelity που είναι αρκετά αξιόπιστη. Θα πρέπει να βρεις ποιες από αυτές ανοίγουν accounts σε κατοίκους εξωτερικού. Επίσης, να έχεις υπόψην σου ότι τα κέρδη στα αμερικανικά χρηματηστήρια φορολογούνται, και αν δεν έχεις αμερικανικό social security number θα πρέπει να συμπληρώσεις αρκετές εξτρά φόρμες για να αποκτήσεις SSN ή ΙΤΙΝ. Στην fidelity.com μπορώ να ανοίξω λογαριασμό;
dreamercon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω με σιγουριά να σου απαντήσω, θα πρέπει να κοιτάξεις ένα ένα τα sites που έγραψα για να δεις. Εγώ δεν μένω στην Ελλάδα. Στο Schwab πάντως και στο etrade μπορείς αφού έχουν ειδικό site για όσους διαμένουν εκτός ΗΠΑ. Στην fidelity.com μπορώ να ανοίξω λογαριασμό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.