Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Αφου δημιουργηθηκαν θρεντ με μερη διασκεδασης για Πατρα και Αθηνα ζηλεψα και ειπα να ανοιξω και ενα για τη Θεσσαλονικη. Οποιος εχει να προτεινει μοντερνα μαγαζια με ενδιαφερουσα θεα, σε ολη την πολη,(καφετεριες/εστιατορια/ταβερνες κ.α) go ahead. Για Πχ εμενα που ρωτησες μου αρεσουν οι χωροι με τζαζ/lounge μουσικη χαμηλο φωτισμο ψιλορομαντικα ξες και εχω ενα κολλημα στην προσεγμενη διακοσμηση Μαγαζακια με μια δοση ρομαντικης διαθεσης ξερω γω Ειμαι κατω των 25..Δεν με πειραζει το μαγαζι να εχει και ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας.Αλλα σιγουρα ναμην ειναι πανω απο 45 πχ. Θελω να ειναι και ψιλοησυχα.Ο καθενας βεβαια ας προτεινει οτι μαγαζι θελει απλα να κανει μια μικρη περιγραφη του τι θα βρει εκει και γιατι το προτεινει. Προσωπικα ποτε δν μου αρεζαν τα φοιτητομαγαζα..
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Που ειναι τα θρεντ για πατρα και αθηνα;Εγω δεν ξερω μονο στο λιμανι με εχουν παει που ειχε καγκουρομαγαζια και σε ενα στενο στο κεντρο που ειχε κατι ωραια μαγαζακια.
scullyist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Όλα τα μαγαζιά μπορούν να έχουν ενδιαφέρουσα θέα, εξαρτάται ποιος κάθεται στο απέναντι τραπέζι
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Πονηρουλα μας βγηκε η Scullyist. Ε ναι.Λιγο πιο αναλυτικα ρε Vinny.
Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Πονηρουλα μας βγηκε η Scullyist. Ε ναι.Λιγο πιο αναλυτικα ρε Vinny. Που να θυμαμαι ρε;Εχουν περασει 2-3 χρονια σχεδον απο την πρωτη φορα που ηρθα δεν θυμαμαι ονοματα απο μαγαζια.Στο λιμανι ηταν πολυ κυριλαδικα ξερω γω. Ηρθα παλι φετος και θυμαμαι μονο οτι ηταν στο κεντρο.Σε ενα στενο που εχει δεξια αριστερα μαγαζια.Σε φαση ψυρη.Μπυραριες κυριως.Ωραια ηταν.Πω και με πηγε και ενας φιλος μου σε μια βελγικη μπυραρια γαματη. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ
scullyist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν θα πας στο Αzzuro στη Σοφούλη και θα κάτσεις έξω με το κυμματάκι της θάλασσας να σκάει ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα σου -σε φάση απλώνω το χέρι στο νερό- και να σε χαλαρώνει ενώ αγναντεύεις τον ορίζοντα & όλα τα παράλια είτε προς κέντρο είτε προς Χαλκιδική, είτε both. Και να ακούς τα πουλάκια να κελαιδάνε και όχι τα αμάξια σούρτα φέρτα με πακέτο το καυσαέριο (όπως στην παραλία κέντρο δηλαδή). Όταν ανοίξει ο καιρός ξανά βέβαια, και μεσημέρι/απόγευμα γιατί την τελευταία φορά που πήγα τον Νοέμβρη παρά εκείνες τις υπέροχες 23+ καλοκαιρινές μέρες, μετά τις 9 το δάγκωσα κανονικά.
suspiria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 αν πας στον 5ο οροφο στο ολυμπιον ειναι το δωματιο με θεα.εχει καλη θεα!
Adon1s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 διευκρινισε μας λιγο αν εισαι φοιτητης η 30ρης ξερω γω
suspiria Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 διευκρινισε μας λιγο αν εισαι φοιτητης η 30ρης ξερω γω ειμαι σινεφιλ 30φευγα
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Οποιος εχει να προτεινει μοντερνα μαγαζια με ενδιαφερουσα θεα, σε ολη την πολη,(καφετεριες/εστιατορια/ταβερνες κ.α) go ahead Χμμμμμ, πες μας και τα γούστα σου στην διασκέδαση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Πάντως αν σου πέφτει στην άλλη μεριά της πόλης το Αzzuro υπάρχει και το Kitchen bar που είναι μέσα στον χώρο του λιμανιού. Αυτά που λέει ο vinnie είναι μεταξύ εγνατίας - παραλίας ,και λέοντος σοφού -ίωνος δραγούμη,είναι τίγκα στα μαγαζάκια και έχει για όλα τα γούστα. Edit:με μερικά από τα αγαπημένα μου block33 art-house sknipabar zenitbar It's Only BERLIN BAR stoA άπειρα μόρια δεν βρίσκω σελίδα αλλά δίπλα στο στοΑ είναι. Πω πω,τελικά είμαι πολύ καμένος.
suspiria Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 διευκρινισε μας λιγο αν εισαι φοιτητης η 30ρης ξερω γω αν η ερωτηση σου δεν παει σε μενα εισαι λιγο off γιατι η Vintage Jewel ειναι γυναικα 22 ετων.
suspiria Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Χμμμμμ, πες μας και τα γούστα σου στην διασκέδαση έχει πολύ μεγάλη σημασία. Πάντως αν σου πέφτει στην άλλη μεριά της πόλης το Αzzuro υπάρχει και το Kitchen bar που είναι μέσα στον χώρο του λιμανιού. Αυτά που λέει ο vinnie είναι μεταξύ εγνατίας - παραλίας ,και λέοντος σοφού -ίωνος δραγούμη,είναι τίγκα στα μαγαζάκια και έχει για όλα τα γούστα. Edit:με μερικά από τα αγαπημένα μου block33 art-house sknipabar zenitbar It's Only BERLIN BAR Πω πω,τελικά είμαι πολύ καμένος. ξεχασες την romance!επισης το it's only αλλαξε ονομα. θρυλικο μαγαζι επισης ηταν το zero rock theater
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το γνωρίζω το romance μόλις το έψαξα και είδα ότι είναι στου διαόλου την κοινωνία(επιστημονική ονομασία του ευόσμου) Ναι σωστά πάει το it's only
suspiria Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το γνωρίζω το romance μόλις το έψαξα και είδα ότι είναι στου διαόλου την κοινωνία(επιστημονική ονομασία του ευόσμου) Ναι σωστά πάει το it's only τι λες ρε και γω ευοσμο μενω! η ρομανς ειναι νεα παραλια λιγο πριν το μεγαρο
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 τι λες ρε και γω ευοσμο μενω! η ρομανς ειναι νεα παραλια λιγο πριν το μεγαρο Χε χε οπότε ξέρεις τι λέω. Όχι,εντάξη μια χαρά είναι,αλλά όντος είναι πολύ μακριά από τα πάντα(κέντρο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.