steveee Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρω τη συνταγή βινεγκρετ (σως) της σαλατας Caesar των goody’s (όχι τη ροζ του σεφ, τη κιτρινιάρα θέλω ). Άλλος μου λέει με μέλι, άλλος με μουστάρδα, άλλος με κρόκους αυγού…κάνεις όμως δεν ξέρει ακριβώς. Κάποιος που έχει δουλέψει στα goody’s ή γνωρίζει τη συνταγή να βοηθήσει ? Please.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θες κάποιον που να δουλεύει στην hellenic catering μάλλον,γιατί σιγά μην την κάνουν εκεί επί τόπου. Ένα ψάξιμο στο google πάντως θα σου δώσει πολλές συνταγές για βινεγκρετ.
steveee Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Elf για βινεγκρετ γενικά ξέρω πως υπάρχουν αρκετές.., απλά εγώ ψάχνω τη συγκεκριμένη.
suspiria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 παντως αυτη που βαζουν στη ροκα κοτοπουλο εχει μελι σιγουρα.δεν ξερω αν ειναι η ιδια...
evabb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 εχω μια συνταγη για αυθεντικη βινεγκρετ, αμα την θες πες το γτ πρεπει να την μεταφρασω.
salliara Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 τέλεια! κι εγώ που την προσπαθώ, το μυστικό δεν το χω βρει. όλο παρόμοια βγαίνει, ποτέ ακριβώς ίδια!! πείτε πείτε
PavelX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ τόσα χρόνια βινεγκρέτ ήξερα πως είναι μια ρώσικη σαλάτα. Ο κόσμος μου καταρρέει.
ravend Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρω τη συνταγή βινεγκρετ (σως) της σαλατας Caesar των goody’s (όχι τη ροζ του σεφ, τη κιτρινιάρα θέλω ). Άλλος μου λέει με μέλι, άλλος με μουστάρδα, άλλος με κρόκους αυγού…κάνεις όμως δεν ξέρει ακριβώς. Κάποιος που έχει δουλέψει στα goody’s ή γνωρίζει τη συνταγή να βοηθήσει ? Please. σώς ταρτάρ ονομάζεται απο όσο γνωρίζω και δεν είναι βινεγκρέτ! και περιέχει μαγιονέζα,κάπαρη,τουρσί αγγουράκι,κρόκο αυγού,κρεμμύδι,μαιντανό,αλάτι πιπέρι. εγώ έτσι την κάνω και μοιάζει πολύ,ένας συνάδελφος ένα καλοκαίρι έβαζε αυτά + αντζούγια,προαιρετικό βέβαια αλλά απογειωνει τη σάλτσα.
kk1991 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 παντως αυτη που βαζουν στη ροκα κοτοπουλο εχει μελι σιγουρα. εχω μια συνταγη για αυθεντικη βινεγκρετ κι εγώ που την προσπαθώ, το μυστικό δεν το χω βρει. όλο παρόμοια βγαίνει, ποτέ ακριβώς ίδια!! σώς ταρτάρ ονομάζεται απο όσο γνωρίζω και δεν είναι βινεγκρέτ!και περιέχει μαγιονέζα,κάπαρη,τουρσί αγγουράκι,κρόκο αυγού,κρεμμύδι,μαιντανό,αλάτι πιπέρι.εγώ έτσι την κάνω και μοιάζει πολύ,ένας συνάδελφος ένα καλοκαίρι έβαζε αυτά + αντζούγια,προαιρετικό βέβαια αλλά απογειωνει τη σάλτσα. α ρε master chef!!!!!!!!!!!!!!!
ravend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 α ρε master chef!!!!!!!!!!!!!!! αα εγώ είμαι του επαγγέλματος πάντως..
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 α ρε master chef!!!!!!!!!!!!!!! δεν ζουμε ολοι στην ελλαδα που εχει μια σως ολη κι ολη. παραδειγμα "σουβλακι κοτοπουλο απ ολα με σως". μαιστα ποια σως ρε παιδια; γτ εχω ξερω τουλαχιστον καμια δεκαρια
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Γκούντις σου λέει μωρή. Έχει γκούντις στο βέλγιο; Γμτ το κέρατο;
suspiria Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μαριναρω κατι chicken wings στο ψυγειο για αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.