Προς το περιεχόμενο

βινεγκρετ σαλατας Caesar των goody’s

steveee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρω τη συνταγή βινεγκρετ (σως) της σαλατας Caesar των goody’s (όχι τη ροζ του σεφ, τη κιτρινιάρα θέλω :D ). Άλλος μου λέει με μέλι, άλλος με μουστάρδα, άλλος με κρόκους αυγού…κάνεις όμως δεν ξέρει ακριβώς. Κάποιος που έχει δουλέψει στα goody’s ή γνωρίζει τη συνταγή να βοηθήσει ? Please.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες κάποιον που να δουλεύει στην hellenic catering μάλλον,γιατί σιγά μην την κάνουν εκεί επί τόπου.

Ένα ψάξιμο στο google πάντως θα σου δώσει πολλές συνταγές για βινεγκρετ.

Δημοσ.

τέλεια! κι εγώ που την προσπαθώ, το μυστικό δεν το χω βρει. όλο παρόμοια βγαίνει, ποτέ ακριβώς ίδια!!

πείτε πείτε

Δημοσ.

Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω να βρω τη συνταγή βινεγκρετ (σως) της σαλατας Caesar των goody’s (όχι τη ροζ του σεφ, τη κιτρινιάρα θέλω :D ). Άλλος μου λέει με μέλι, άλλος με μουστάρδα, άλλος με κρόκους αυγού…κάνεις όμως δεν ξέρει ακριβώς. Κάποιος που έχει δουλέψει στα goody’s ή γνωρίζει τη συνταγή να βοηθήσει ? Please.

σώς ταρτάρ ονομάζεται απο όσο γνωρίζω και δεν είναι βινεγκρέτ!

και περιέχει μαγιονέζα,κάπαρη,τουρσί αγγουράκι,κρόκο αυγού,κρεμμύδι,μαιντανό,αλάτι πιπέρι.

εγώ έτσι την κάνω και μοιάζει πολύ,ένας συνάδελφος ένα καλοκαίρι έβαζε αυτά + αντζούγια,προαιρετικό βέβαια αλλά απογειωνει τη σάλτσα.

Δημοσ.

παντως αυτη που βαζουν στη ροκα κοτοπουλο εχει μελι σιγουρα.

εχω μια συνταγη για αυθεντικη βινεγκρετ

κι εγώ που την προσπαθώ, το μυστικό δεν το χω βρει. όλο παρόμοια βγαίνει, ποτέ ακριβώς ίδια!!

σώς ταρτάρ ονομάζεται απο όσο γνωρίζω και δεν είναι βινεγκρέτ!και περιέχει μαγιονέζα,κάπαρη,τουρσί αγγουράκι,κρόκο αυγού,κρεμμύδι,μαιντανό,αλάτι πιπέρι.εγώ έτσι την κάνω και μοιάζει πολύ,ένας συνάδελφος ένα καλοκαίρι έβαζε αυτά + αντζούγια,προαιρετικό βέβαια αλλά απογειωνει τη σάλτσα.

α ρε master chef!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

α ρε master chef!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

δεν ζουμε ολοι στην ελλαδα που εχει μια σως ολη κι ολη. παραδειγμα "σουβλακι κοτοπουλο απ ολα με σως". μαιστα ποια σως ρε παιδια; γτ εχω ξερω τουλαχιστον καμια δεκαρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...