Προς το περιεχόμενο

βινεγκρετ σαλατας Caesar των goody’s

steveee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε kage τη αυθεντική συνταγή των goody’s για την ροζ σως, την έχω. :)

Η κίτρινη είναι που με τρελαίνει και έχω δώσει αρκετά χρήματα στα goody’s για Caesar σαλάτες.

Τη συνταγή δεν πρόκειται να τη μάθεις γιατί πολύ απλά είναι ένα βιομηχανοποιημένο προιόν του οποίου τα συστατικά ακόμη κι αν ήξερες ποιά ήταν, αποκλείεται να έβαζες ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρία, ΑΚΡΙΒΩΣ στις ίδιες αναλογίες και με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο παρασκευής. Αν κοιτάξεις το ίντερνετ, όλοι ψάχνουν να βρούν home-made συνταγές για σώς από μακντόναλντς κτλ. Ε, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Είναι σαν να ρωτάς πώς μπορείς να φτιαξεις κοκακόλα σπίτι σου. Δεν γίνεται.

Δεν νομίζω πως είναι βιομηχανοποιημένο προϊόν. Έχω μάθει πως έχουν ένα δοχείο δοσομετρητής με έτοιμες τις αναλογίες που πρέπει να ρίξουν από κάθε υλικό. Δεν είμαι σίγουρος βεβαία αλλά νομίζω πως τις φτιάχνουν στο εκαστοτε goody’s τις σως.

Δημοσ.

Αλλο η vinaigrette αλλο το ceasars dressing.

μια απο τις πολλες συνταγες που υπαρχουν εκει εξω.

for the dressing

• ¼ of a clove of garlic

• 75g Parmesan cheese

• 4 anchovy fillets in olive oil

• 1 heaped tablespoon crème fraîche

• juice of 1 lemon

• extra virgin olive oil

To make your salad dressing

• Peel the garlic

• Finely grate the Parmesan

• Drain the anchovies

• Pound the garlic and anchovy fillets in a pestle and mortar until you have a pulp

• Scrape into a bowl and add the Parmesan, crème fraîche, lemon juice and three times as much extra virgin olive oil as lemon juice

• Whisk well and season your dressing to taste

Δημοσ.

Και μια από master sef

Υλικά για βινεγκρέτ (sorry, αλλα βινεγκρετ γραφουν…)

Σκόρδο 1 σκελίδα

Κρόκος αυγό 3τμχ

Ηλιέλαιο 200γρ

Αντζούγια 2 φιλέτα

Λεμόνι 25γρ

Αλάτι ο.χ

Πιπέρι ο.χ

Παρμεζάνα 50γρ

Κρέμα γάλακτος 20γρ

Ομως δεν ειναι οπως των goody's :(

Δημοσ.

burger εννοούσα γενικότερα..

μαγιονέζα,προσθέτουμε κρόκο αυγού περασμένο

ψιλοκομμένο κρεμμυδι,

ψιλοκομμένο τουρσί αγγούρι,

κάππαρη ψιλοκομμένη

,μαιντάνο επίσης ψιλοκομμένο

,αλάτι,πιπέρι..

μπορεί να τη δοκιμάσει,πιστεύω θα του κάνει.

Δημοσ.

Σε κανενα burger δεν θα βαζανε αυτη την σαλτσα. Overpower το κρεας. Τηγανιτο ψαρι σε κουρκουτι/πανε ναι

Δημοσ.

εκεί που δούλευα πέρσυ έτσι το κάνανε,

όχι οτι το καθιστά απαραίτητα σωστό,απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι βιομηχανοποιημένο προϊόν. Έχω μάθει πως έχουν ένα δοχείο δοσομετρητής με έτοιμες τις αναλογίες που πρέπει να ρίξουν από κάθε υλικό. Δεν είμαι σίγουρος βεβαία αλλά νομίζω πως τις φτιάχνουν στο εκαστοτε goody’s τις σως.

εδω γελαμε. με τους κουβαδες τις αγοραζουν τις σως και τις μαγιονεζες και ολα τα αλλα.

Δημοσ.

συνήθως όλα τα franchise δουλεύουν με τα ίδια προιόντα απο τον ίδιο προμηθευτή και εν συνεχεία στις ίδιες ποσότητες και δοσολογίες έτσι ώστε,τι πάς στο καστελόριζο τι στην κέρκυρα το προιόν να είναι ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

WTF?

ffs, it was google result for "goodys σως"

Φίλε kage τη αυθεντική συνταγή των goody’s για την ροζ σως, την έχω. :)

here we are...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...