MasterX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.. το συγκεκριμενο τι μπαταριες παιρνει? στο πακετο που λες δεν εχει καλωδιο για φορτιση νομιζω..
Kappas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να έχω κάποια εμπειρία με αυτά τα χειριστήρια και επειδή είχα ενδιαφερθεί και εγώ για ένα από αυτά, θα σου έλεγα να ψαχτείς λίγο. Αν δηλαδή δεν θες oπωσδήποτε να είναι ασύρματο το χειριστήριο κοίτα προς το ενσύρματο καθώς έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει το ασύρματο, όπως μειωμένο βάρος και ότι δεν χρειάζεται να αλλάζεις μπαταρίες (2 ΑΑ). Σχετικά με το βάρος είχα διαβάσει ότι σε αρκετούς δεν άρεσε και προτίμησαν το ενσύρματο. Και όσο για τις μπαταρίες ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, πόσο κρατάνε με μια "νορμάλ"(δηλαδή όχι καθημερινό λιώσιμο με τις ώρες) χρήση;
Alithinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ασυρματο δεν θελω.. Πως και ειναι τοσο φθηνο? Βεβαια βλέπω μεγαλες διακυμανσεις.. απο 20 στο playall.gr, στο eshop το εχει 36! Το ιδιο ακριβως ειναι? Αν το θεωρειτε καλυτερο, παιρνω αυτο.. Για το τιμονι τι να κανω????????? Το έχω και θα σου πω υπέρ και κατά. Υπέρ: Πολλά παιχνίδια που βγαίνουν για ηλεκτρονικό υπολογιστή τα τελευταία 2-3 χρόνια υποστηρίζουν ΜΟΝΟ το χειρηστήριο xbox360 της Microsoft,και μερικά από αυτά είναι προ-ρυθμισμένα για να λειτουργεί το layout ακριβώς όπως στο xbox360,ώστε να είναι πιο φυσική η χρήση του. Κατά: Είναι από τα πιο εύθραυστα χειρηστήρια που είχα στη ζωή μου. 2-3 φορές να σου πέσει από τα χέρια στο πάτωμα,ίσως και να χαλάσει,σε αντίθεση με τα χειρηστήρια της Nintendo που για παράδειγμα το χειρηστήριο του Super Nintendo που έχω από το 1990 που ήμουν παιδάκι όπως καταλαβαίνεις μου έχει πέσει χιλιάδες φορές και το έχω κατακρεουργήσει,αλλά λειτουργεί άψογα 20 χρόνια μετά.. Επίσης έχε υπ' όψιν σου ότι το καλώδιο του χειρηστηρίου xbox360 είναι πολύ μαλακό σε σημείο να του ανοίγεις τρύπα πιέζοντας το με το νύχι σου,και ότι θα πρέπει να έχεις την ανάλογη προσοχή να μη το τραβήξεις π.χ. απότομα ενώ είναι πατημένο από μια καρέκλα κτλπ...
nemesiskp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Κατά: Είναι από τα πιο εύθραυστα χειρηστήρια που είχα στη ζωή μου. 2-3 φορές να σου πέσει από τα χέρια στο πάτωμα,ίσως και να χαλάσει,σε αντίθεση με τα χειρηστήρια της Nintendo που για παράδειγμα το χειρηστήριο του Super Nintendo που έχω από το 1990 που ήμουν παιδάκι όπως καταλαβαίνεις μου έχει πέσει χιλιάδες φορές και το έχω κατακρεουργήσει,αλλά λειτουργεί άψογα 20 χρόνια μετά.. Επίσης έχε υπ' όψιν σου ότι το καλώδιο του χειρηστηρίου xbox360 είναι πολύ μαλακό σε σημείο να του ανοίγεις τρύπα πιέζοντας το με το νύχι σου,και ότι θα πρέπει να έχεις την ανάλογη προσοχή να μη το τραβήξεις π.χ. απότομα ενώ είναι πατημένο από μια καρέκλα κτλπ... Αναφερεσε στο xbox360 ctrler το κανονικο της ms ή καποιο αλλης εταιρειας που απλα το αντιγραφει εμφανισιακα;Γιατι εγω εχω αρκετο καιρο το κανονικο το ενσυρματο το οποιο και τουμπες εχει φαει,και το καλωδιο το εχω τσαλαπατησει με την καρεκλα περα-δωθε αλλα παρολλα αυτα δεν εχει καταλαβει τιποτα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Όντως, όλα τα παραπάνω είναι μη έγκυρα. Όσο για το βάρος, δεν είναι και κανένα βόδι ρε αδερφέ.. μια σταλιά κορίτσι είμαι και το κρατάω πρωί μεσημέρι βράδυ και λιώνω.. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ AT ALL (και δεν είναι ότι δεν έχω παίξει σε ΌΛΑ τα άλλα χειριστήρια +έχω τουλάχιστον 1 sidewinder, 1 logitech και 1 PS3 like στην κατοχή μου),; ίσα ίσα προτιμώ την solid αίσθηση του. Μπαταρίες AA αλκαλικές και ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ. Ή αγοράζεις βάση φόρτισης και Receiver ΣΕ 1 και αγοράζεις και ένα ΣΚΕΤΟ ασύρματο χειριστήριο της MS ή αγοράζεις έναν απλό φορτιστή αλκαλικών επαναφορτιζόμενων. Εγώ έχω και receiver και το BlazePro (και δουλεύω με το BlazePro τώρα), δεν το έχω φορτίσει ποτέ στη βάση όμως.. καθώς έχω 4 Wireless Xbox Game pads, και μια βάση φόρτισης μπαταριών.. όποτε τελειώνει η force σε κάποιο απλά σκατζάρω και αμέσως φορτίζω τις άλλες. ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ! Just buy it Luke, don't listen to them for god's sake..
MasterX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 αυριο φεύγω για Ιταλία (Μπολώνια)... Υπάρχει περίπτωση να βρω το Logitech Wheel Driving Force GT σε πιο καλή τιμή?? Ξερετε κανενα site να ψαξω για τιμές Ιταλίας??
MasterX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 στην Ιταλια που ρωτησα σε ενα Media World δεν ειχανε καθολου τιμονι logitech και ο πωλητης μου ειπε οτι δεν εχουν γιατι η logitech θα βγαλει νεα σειρα αρχες Φεβρουαριου... Να ειναι ετσι αραγε???
babletheone Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εγώ φίλε θα σου πρότεινα ένα hama από τα mediamart.Koστίζει μόνο 10 ευρώ και κάνει και για playstation 3..Το έχω πάρει....Πάρτο ανεπιφύλακτα..
syma Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Εμενα αν μου επιτρεπεται σαν νεος user του forum να σου πω οτι ειμαι κατοχος της G27 τιμονιερας εδω και 1 χρονο περιπου. την ειχα αγορασει τοτε απο το πλαισιο 250 ευρω.ειναι η καλυτερη που κυκλοφορει στην αγορα,αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της, η εμπειρια και η διασκεδαση ειναι απιστευτη.δοκιμασμενη σε ολα τα παιχνιδια(Gran turismo 5 , need for speed shift, dirt2) και οποια αλλα υπαρχουν.Ξερω οτι σαν λεφτα ειναι πολλα αλλα σκεψου οτι εχει μεταπωλητικη αξια λογο ποιοτητας και λογω οτι δεν εχει πεσει καθολου η αξια σαν προιον.επισης κανει και για υπλογιστη αλλα και ps3. οσον αφορα το gamepad και εγω θα συμφωνησω σε 360 gamepad για τον λογω συμβατοτητας με πολλα παιχνιδια και λογω ποιοτητας.Εχω χαλασει πολλααααα απο αυτα ..πιστεψε με αξιζει να δωσεις 'κατι' παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρα να τρεχεις για ψιλου πηδημα.... Ελπιζω να μην κουρασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.