arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ναι ρε Φρη μου έχει τύχει και κρατήθηκα κατουρήθηκα. το κάθισμα του αυτοκινήτου μου είναι ακόμη αγνό και αμόλυντο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις εξωτερικές γωνίες γύρω από το μαντρ... συγγνώμη, σπίτι σου. no offense ελπίζω
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι σίγουρος παιδιά. Εισαι βρωμυλος.Παραδεξου το.
evabb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εισαι βρωμυλος.Παραδεξου το. καλα ετσι ελεγα κι εγω για τους βελγους/ολλανδους/αγγλους γαλλους πορτογαλους, οτι ειναι βρωμυλοι που κατουρανε στις γωνιες. ειναι μεχρι να βρεθεις κι εσυ στην θεση τους και τοτε ανεθεωρεις
freedubus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Nα το κανεις να χωρεσει. Στείλε μου μια φωτογραφία σου.
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή). Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα.
ClouD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και αρκετοί τρόποι να γίνει ευγενικός και μνησίκακος.
Hamurabi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Στην Ολλανδία ας πουμε ηταν καθημερινό το φαινόμενο καποιος να κατουράει κυριολεκτικα οπου ναναι.. Εξω απο το Εμπορικό-Σοδ.Σταθμο της Ουτρεχτης π.χ. Μηπως ηταν τουριστες και οχι Ολλανδοι;
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή). Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα. Ρε συ, δε μπορείς να κατηγόρίσεις κάποιον ότι είναι ακαλλιέργητος επειδή έτσι έχει μάθει.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή). Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα. Ναι.Να οπως ο απο πανω σου. :P
arxaggelos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 και αρκετοί τρόποι να γίνει ευγενικός και μνησίκακος. μα το Δια, το προτιμώ. Με την κακία και την ευγένεια ξέρω πως να συμπεριφερθώ. Με την βρωμυλοσύνη και την ειλικρινή βλακεία σηκώνω τα χέρια. Ρε συ, δε μπορείς να κατηγόρίσεις κάποιον ότι είναι ακαλλιέργητος επειδή έτσι έχει μάθει. φυσικά, μπορείς απλά να κατηγορήσεις τους γονείς του ότι διαιωνίζουν την καφρίλα. Και;
ClouD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 αν προτιμάς και τους γκρινιάρηδες, βγάζω καπέλο -είσαι συνεπής.
Garnele Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Στο Λονδίνο έπιασαν φίλο να κατουράει και τον έβαλαν να πληρώσει πρόστιμο. Αλλά στο Λονδίνο έχουν τις λεγόμενες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. Αντίστοιχα λοιπόν σε όλα τα πράγματα, όταν έχουμε κάποιες απαιτήσεις σε επίπεδο συμπεριφοράς, κοιτάμε κατά πόσο οι απαιτήσεις αυτές ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες. Αυτό κυρίως για το κατούρημα. Η ευγένεια που μπορεί να έχει κάποιος δε φαίνεται από το πού κατούρησε/ξέρασε/άφησε τις μπύρες ή το νερό ή τους καφέδες τέλος πάντων που ήπιε. Ατυχές παράδειγμα λοιπόν.
bluesattack Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή). Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα. Ε δυσκολα θα ελεγε καποιος οτι κυριαρχει η ευγενεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.