Προς το περιεχόμενο

Είμαστε ακαλλιέργητοι σαν λαός;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι ρε Φρη μου έχει τύχει και κρατήθηκα κατουρήθηκα.

το κάθισμα του αυτοκινήτου μου είναι ακόμη αγνό και αμόλυντο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τις εξωτερικές γωνίες γύρω από το μαντρ... συγγνώμη, σπίτι σου. :rolleyes:

no offense ελπίζω

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι βρωμυλος.Παραδεξου το. :P

καλα ετσι ελεγα κι εγω για τους βελγους/ολλανδους/αγγλους γαλλους πορτογαλους, οτι ειναι βρωμυλοι που κατουρανε στις γωνιες. ειναι μεχρι να βρεθεις κι εσυ στην θεση τους και τοτε ανεθεωρεις

Δημοσ.

Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή).

Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα.

Δημοσ.

Στην Ολλανδία ας πουμε ηταν καθημερινό το φαινόμενο καποιος να κατουράει κυριολεκτικα οπου ναναι.. Εξω απο το Εμπορικό-Σοδ.Σταθμο της Ουτρεχτης π.χ.

Μηπως ηταν τουριστες και οχι Ολλανδοι;

Δημοσ.

Παιδια δεν είπαμε ότι όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι και εμείς είμαστε για τα μπάζα (που είμαστε, δηλαδή).

Και αν αφήσουμε το κατούρημα στην άκρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει κάποιος αγενής και άξεστος την σημερον ημέρα.

Ρε συ, δε μπορείς να κατηγόρίσεις κάποιον ότι είναι ακαλλιέργητος επειδή έτσι έχει μάθει.

Δημοσ.

Ναι.Να οπως ο απο πανω σου. :lol: :P :P

Δημοσ.

και αρκετοί τρόποι να γίνει ευγενικός και μνησίκακος.

μα το Δια, το προτιμώ. Με την κακία και την ευγένεια ξέρω πως να συμπεριφερθώ. Με την βρωμυλοσύνη και την ειλικρινή βλακεία σηκώνω τα χέρια.

Ρε συ, δε μπορείς να κατηγόρίσεις κάποιον ότι είναι ακαλλιέργητος επειδή έτσι έχει μάθει.

φυσικά, μπορείς απλά να κατηγορήσεις τους γονείς του ότι διαιωνίζουν την καφρίλα. Και;

Δημοσ.

Στο Λονδίνο έπιασαν φίλο να κατουράει και τον έβαλαν να πληρώσει πρόστιμο. Αλλά στο Λονδίνο έχουν τις λεγόμενες ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. Αντίστοιχα λοιπόν σε όλα τα πράγματα, όταν έχουμε κάποιες απαιτήσεις σε επίπεδο συμπεριφοράς, κοιτάμε κατά πόσο οι απαιτήσεις αυτές ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες συνθήκες. Αυτό κυρίως για το κατούρημα. Η ευγένεια που μπορεί να έχει κάποιος δε φαίνεται από το πού κατούρησε/ξέρασε/άφησε τις μπύρες ή το νερό ή τους καφέδες τέλος πάντων που ήπιε.

Ατυχές παράδειγμα λοιπόν.

Δημοσ.

Ε δυσκολα θα ελεγε καποιος οτι κυριαρχει η ευγενεια.. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...