Loonydude Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Όνειρα το ότι στο μέλλον ολοι εμείς οι Έλληνες θα αυτοκαθαριστούμε απο τις κακές συνήθειες μιζέρια, συμφέροντα μίσος μεταξύ μας και θα ενώσουμε τις δυνάμεις για να αρχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε τους ξένουν, και να πάψουμε να αλληλοσκοτωνόμαστε!! Τότε και μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να συμορφώσουμε και τους πολιτικούς μας. Νιώθω ντροπή για την κατάντια της ελλάδας και πρέπει να αλλάξει αυτό απο εμάς και μόνο εμάς, το έχει δείξει η ιστορία πολλές φορές αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό πρέπει να το κάνεις μόνος σου, (μόνοι μας)!!
MastroGiannis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μεγάλη σημασία να δώσετε στο ότι είσαστε εσείς ικανοποιημένοι και όχι ο περίγυρος σας.Εσείς! Παρέμεινα άεργος.
2Black Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 31 Δεκεμβρίου 2010. Δεν είχα πετύχει κάτι ιδιαίτερο, για εμένα τουλάχιστον, αλλά έστω και μέχρι χτες δεν τα παράτησα (γιατί χτες κατάφερα επιτέλους να ολοκληρώσω σκέψεις και πράξεις που έπρεπε να είχα κάνει προ πολλού...). Συγκεκριμένα είμαι περήφανος γιατί: 1)Κατάφερα να βρω ποιος είμαι τελικά και τι θέλω από αυτή την ζωή. Ακούγεται απλό και όμως, στην πράξη πολλοί προσπαθούν και μερικοί δεν νιώθουν ποτέ ολοκληρωμένοι με τις απαντήσεις που βρίσκουν μέσα τους. 2)Βρήκα το θάρρος να γράψω μια απλή κατάθεση σκέψης στον πρώτο μου έρωτα, μια κοπέλα που γνώριζα ήδη απ'όταν ήμουν κουτσούβελο και πηγαίναμε στην ίδια τάξη Αγγλικών. Μετά από 2,5 χρόνια λοιπόν ξαναβρίσκω τα αρ**δια μου και της έστειλα μόλις χθες μήνυμα. Ότι και αν γίνει δεν μετανιώνω, έκανα αυτό που ήθελα. 3)Τα παραπάνω μετά από υπερπροσπάθεια τα ένταξα και σε ένα βιβλίο.Το πώς ταίριαξα τα παραπάνω που είναι φαινομενικά άσχετα με τον τίτλο του βιβλίου μου είναι άλλη ιστορία. Ωστόσο, αν το διαβάσετε θα καταλάβετε. Ονομάζεται "Μείωση Ύπνου" και το είχα ξεκινήσει σαν ένα απλό θέμα το οποίο δεν φαινόταν ότι θα είχε ευτυχή κατάληξη. Και όμως, μόλις χτες τελειώσα την συγγραφή του, εννοείται ότι το δίνω τζάμπα (αλλιώς τον πούλο ) και ξύπνησα τώρα, μετά από 5 ώρες ύπνου και αφού τα ήπια χτες για να γιορτάσω την δημοσίευση του ευελπιστώ να καταφέρω να το ανεβάσω και εδώ σήμερα. Λέω να καταφέρω, διότι θέλω να προσθέσω και μια δημοσκόπηση (ήδη έχω στείλει μήνυμα στους Moderators του μπλα-μπλα) αλλά δεν ξέρω και λόγω της ημέρας αν και πότε θα συνδεθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.