Προς το περιεχόμενο

Σπουδές Αγγλία ή ΗΠΑ για Web Design/Development

r3dr41n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε λίγο καιρό θα είμαι απόφοιτος Web Design/Development απο τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γνωρίζει κάποιος άν και πώς μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου για Bachelor σε Αγγλία ή ΗΠΑ; Πληροφορίες, έχετε κάποιον γνωστό; ευχαριστώ πολύ :)rolleyes.gif

Δημοσ.

Για webdesign o καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι δουλεύοντας, με εξάσκηση. Αν έχεις ήδη σπουδάσει σε ΙΕΚ, νομίζω ότι δεν χρειάζεται κι άλλες σπουδές. Όσοι ξέρω όλοι αυτοδίδακτοι είναι - και εγώ ανάμεσα τους.

Καλησπέρα, σε λίγο καιρό θα είμαι απόφοιτος Web Design/Development απο τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ, γνωρίζει κάποιος άν και πώς μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου για Bachelor σε Αγγλία ή ΗΠΑ; Πληροφορίες, έχετε κάποιον γνωστό; ευχαριστώ πολύ :)rolleyes.gif

Δημοσ.

Γενικα ισχυει αυτο που λεει ο dreamercon αρκετοι σε αυτον τον χωρο ειμαστε αυτοδιδακτοι. Αυτο που εχω απορια εγω ειναι αν εχει ζητηση ο χωρος του web design στο εξωτερικο, γιατι σκεφτομαι αρκετες φορες να αρχισω να ψαχνομαι για δουλεια εξω.

Δημοσ.

Αν ξέρεις καλά html, CSS, javascript, PHP και mysql πιστεύω κατι θα βρεις.

Γενικα ισχυει αυτο που λεει ο dreamercon αρκετοι σε αυτον τον χωρο ειμαστε αυτοδιδακτοι. Αυτο που εχω απορια εγω ειναι αν εχει ζητηση ο χωρος του web design στο εξωτερικο, γιατι σκεφτομαι αρκετες φορες να αρχισω να ψαχνομαι για δουλεια εξω.

Δημοσ.

Μμμμ ναι, αλλά σκέφτομαι να ζήσω και εξωτερικό επίσης, εκεί τι παίζει; ΗΠΑ για την ακρίβεια.

Δημοσ.

πιστευω να εχεις δει ποσα θες για σπουδες αμερικης και αγγλιας...

Επιπλεον να εχεις δει καποιες εταιριες που προσφερουν dynamic site+hosting(οκ theme joomla)με 90ε

εδιτ:υπηρχε λινκ απο σιτε στυλ golden deals

Δημοσ.

Στις ΗΠΑ, συχνά αυτές οι δουλειές πάνε σε ινδούς μετανάστες που είναι διατεθημένοι να δουλέψουν για πολύ λίγα..

Γενικά δεν είναι εύκολο να βρεις δουλειά, ειδικά με τους σωστούς όρους εργασίας.

Μμμμ ναι, αλλά σκέφτομαι να ζήσω και εξωτερικό επίσης, εκεί τι παίζει; ΗΠΑ για την ακρίβεια.

Δημοσ.

Στις ΗΠΑ ειναι πλεον σχεδον αδυνατο να παρεις πρασινη καρτα εργασιας , εκτος αν εχεις συγγενεις εκει υπηκοους ή αποφοιτησεις απο καλο πανεπιστημιο με καλο βαθμο , οποτε ειναι και λιγο πιο ευκολο.

Δημοσ.

Θα χρειαστείς να δώσεις TOEFL και GRE (όχι πάντα, εξαρτάται απο το πανεπιστήμιο)

Δεν υπάρχει πάντως λόγος να πληρώσεις ~ $3Κ το μάθημα και να πας Αμερική για κάτι που μπορείς να μάθεις μόνος σου (πχ HTML), ακόμα κ σε μεταπτυχιακό επίπεδο γενικά πράγματα κάνουν, για το παραπάνω πάλι μόνος σου παίζεις. Τώρα αν σκοπεύεις μέσα απο το σχολείο να βρεις την άκρη σε κάποιο internship / co-op και άμα είσαι καλός να σε κάνει η εταιρία sponsor για H-1 visa αλλάζει το πράγμα, αλλά να ξέρεις πολύ δύσκολα τα πράγματα (ακόμα και για internship συνήθως από κάτω γράφουν green card holder ή citizenship σαν όρος για να κάνεις αίτηση). Οι απολύσεις καλά κρατούν και ο ανταγωνισμός τεράστιος. Για να έρθεις έτσι ξεκάρφωτος και να σε κάνουν sponsor ακόμα πιο απίθανο εκτός αν έχεις να δείξεις δείγματα της δουλείας σου και πραγματικά τους πείσεις οτι θα κάνεις τη διαφορά στην εταιρεία. Αυτό που πραγματικά διαλύει την κατάσταση είναι το outsourcing σε Ινδίες Μεξικό κτλ, γιατί τους βγαίνει πολύ πιο φτηνά (μέσα στο US ο Ινδός, ο Κινέζος και ο Μεξικάνος θα πληρωθούν το ίδιο για την ίδια θέση με ένα Αμερικάνο).

Το κόστος ζωής επίσης αλλάζει ανάλογα με την πολιτεία, πχ Νέα Υόρκη είναι πανάκριβα.... ενώ Βιρτζίνια αρκετά πιο φτηνά. Επίσης για να έρθεις για σπουδές θα πρέπει να πάρεις βεβαίωση από τράπεζα που να δείχνει οτι έχεις σε λογαριασμό ποσό ικανό για να καλύψει τα δίδακτρα και τη διαμονή σου (διαφέρει απο πανεπιστήμια σε πανεπιστήμιο) αλλiώς δε σου βγάζουν visa.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ακολουθήσεις καριέρα Web Development. Απο τότε που βγήκε το Joomla! φτιάχνει site και η κουτσή Μαρία (και εγώ μέσα σε αυτούς και το μόνο που ξέρω απο html είναι να κάνω link - και αυτό με το ζόρι). Σε 2-3 χρόνια θα βγεί κάτι που θα κάνει χαζό το Joomla...thats the end of web developers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...