afentiko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά έχω έναν SSD που δεν μου τον διαβάζει το PC (ούτε στα BIOS φαίνεται) αλλά όταν έκανα boot από το CD των windows μου έλεγε ότι δεν υπάρχει αποθηκευτικό μέσο για να κάνει εγκατάσταση τα windows και πάτησα αναζήτηση μέσου και τότε μου έβγαλε μία λίστα που είχε το δίσκο (τον έλεγε Boot(x): ) και μέσα είχε κανονικά όλους τους φακέλους και τα αρχεία που είχα αλλά δε με άφηνε να τον επιλέξω (κάτι σφάλμα έβγαζε). Τεσπα, αν ξέρετε να μου πείτε ένα πρόγραμμα για διαχείριση δίσκων μήπως το δει από εκεί και τον φορμαρω.
million_voices Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αναβαθμιζεις bios μητρικης σεταρεις τους sata σε ahci mode μεσα απο το bios αναβαθμιζεις firmware σκληρου αλλαζεις η τσεκαρεις καλωδια sata και ρευματος πρεπει να φαινεται κανονικα στο bios και να τον βλεπουν τα win η οποιοδηποτε os χωρις κολπα μετα απλα του κανεις quick format (μεσω 7 καλυτερα) πριν το install
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αν προσπαθείς να περάσεις XP ίσως να έχεις πρόβλημα και να χρειάζονται drivers από δισκέτα στην αρχή που σου λέει "Πάτα F6 αν υπάρχουν drivers κτλ..." Καλύτερα δοκίμασε με τα 7άρια.
afentiko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Με 7αρια δοκίμασα, και ο δίσκος δεν είναι δικός μου, είναι φίλου, που του κάνει τα ίδια και τον πήρα εγώ να δω μήπως μου κάνει τα ίδια. Νταξ, από ότι φαίνεται δεν έχει να κάνει ούτε με bios, ούτε με ρυθμίσεις ούτε τπτ, απλά έχει πρόβλημα ο ssd. Στην εγγύηση είναι οπότε καλά είμαστε
million_voices Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αν οι μητρικες ειναι σχετικα παλιες μπορει να θελουν bios update εγω στην θεση σας θα δοκιμαζα να τον στρωσω πριν μπλεξω με rma
afentiko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Του παιδιού είναι gigabyte UD7 10 μηνών, και η πλάκα είναι ότι είχε ανοίξει το PC, είδε λίγο το FB, το έκλεισε(το PC) και μετά το άνοιξε μετά από 3 ώρες και δεν άνοιγε. Τι μπορεί να έγινε εκεί πέρα; Ποιος ξέρει απλά χάλασε, γίνονται αυτά και επειδή δεν έχω ξανακάνει bios update και έχω διαβάσει ότι είναι λίγο επικίνδυνο άμα δεν ξέρεις δε θα το ρισκάρω. Από πλαίσιο είναι και από δικιά μου εμπειρία αμα τον πάω και τους πω τι έχω κάνει τόση ώρα θα μου πουν νταξ και σε 2 ώρες θα με πάρουν τηλ για πιστωτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.