Προς το περιεχόμενο

Δεν εμφανίζονται τα links... σαν links sto MSN

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

έχω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και σε άλλους, άλλα όσο και να έψαξα στο Internet δεν βρήκα τίποτα. Ελπίζω να μην υπάρχει παρόμοιο θέμα που και να μην το έχω δει.

Όταν γράφω η μου γράφουν ένα link για site στο windows live messenger (2009 έκδοση 14.0.8117.416), π.χ. www.google.gr, δεν εμφανίζεται σαν link, δηλαδή δεν μπορώ να κάνω κλικ πάνω του και να πάω στη σελίδα όπως γινόταν παλιά. Υπάρχει λύση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απο ένα γρήγορο googlarisma που έριξα, μάλλον η microsoft τα απενεργοποίησε για να αποφύγει τη μετάδοση ιών μέσω του msn. Δες μερικά φόρουμ που εμφανίζονται σαν πρώτα αποτελέσματα στο google αν κάνεις αναζήτηση "msn link problems". Οι χρήστες του msn 2011 δεν επηρεάζονται από ότι διάβασα

Δημοσ.

ίσως οφείλεται στο ότι είναι www.google.gr και όχι http://www.google.gr/

Όχι κανένα από τα παραπάνω δεν μου το εμφάνιζε.

Οφείλεται σ αυτό που λέει η κάρμεν και υπάρχει μια λύση εδώ

(εγώ αμέλησα τελικά να την δοκιμάσω)

Είχα βρει και εγώ την λύση που λες cosmos000 αλλά δεν μου είχε πετύχει, μάλλον κάτι δεν είχα κάνει σωστά, το ξανά δοκίμασα και δούλεψε :D

Ευτυχώς γιατί ήταν εκνευριστικό το copy-paste των links και το καινούργιο msn το είχα δοκιμάσει και δεν μου είχε αρέσει. Να δούμε βέβαια πότε η Microsoft θα μας ξανά αναγκάσει να κάνουμε update καταργώντας το παλιό :mad:

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ωραία αφού σου δούλεψε κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και σε μένα .Πάντως κ εγώ της ίδιας άποψης με την δικιά σου είμαι......όχι στο 2011 (το windows live)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...